Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:26: kimseciklerde yok ha bööönn
bu kelimeyi bende kullanırım arada kocamın hoşuna kaçar

çağrı atsan gelirdim

kocam hala gelmedi gece gelcek pöfffff

evi kkirleten olmayınca temzlemeninde zevki yok

hiç bişi yapasım gelmiyo

canım sikildi

Cnm milfoy hamurunun icine sarella suruyorsun ikiye katliyorsun ustunde cizikler atiyorsun sonra toz seker serpiyorsun ustune
Firinliyorsun mukemmel bisi oluyoo bayiliyorum

valla ilk defa duydum ben:26::26::26::26:bi ara denerim bak hele hatuna kit kat canı çekmiş ağzının tadınıda biliyor benbe yeni öğreniyorummmm

Kıızlarr mrb..Bizde her pazar old.gibi geç kalktık kahvaltı yaptık gazete dergi çay keyfiiii....sonra ben azcııık ev toparladım banyoya girdiim..şimdi de kızlara bi bakiiim diidiiim nasıllar acep hatunlarrr...:26:

cnm bu kit kat kat benimde hoşuma gitti ya güzel bişiii benziyoo öğrendiim iyi oldu sağolasın şekeriim...

olur tabiiii hem bugün markete gidecez alırım akşam çayının yanına yaparım kocişim şok olur vvalla inanamaz heralde

Durucuum cnm kız sen kaç yasındasın şekerim yeni mi evlisiin..?yeni geldin ya ondan soruyorum şiikeriim...:26:kız bide yimek yapmayı bilmiom dedin de ondan merak ettim tatlım...:44:

naber canlar gorusemıyos artık cunku ben evde seker ısıne gırıstım can sıkıntıma cok ıyı geldı bakın sızle paylaşayım yaptıklarımı gercı bunları yeğenler ıcın hazırladım hahah ben hamıle kalamıyom ama kalanlara hayrım dokunsun barı

Eklentiler

• $bebee.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $brdk.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 14
  • $emzk.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $frkn.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 17

mrb canım tipik pazar günüü baksana kimseler yok zaten herkes kocişiyle vakit geçiriyo galiba

Durucuum cnm kız sen kaç yasındasın şekerim yeni mi evlisiin..?yeni geldin ya ondan soruyorum şiikeriim...:26:kız bide yimek yapmayı bilmiom dedin de ondan merak ettim tatlım...:44:

canım 27 yaşındayımm 3 yıllıkevliyim ama mutfağa girmekten nefret ediyorum sevemedim bitürlü gün boyu temizlik yapim zoruma gitmiyor ama yemek pişirmeyi sevmiyorum ben yaaaaaasen kaç yaşındasın?

canım 27 yaşındayımm 3 yıllıkevliyim ama mutfağa girmekten nefret ediyorum sevemedim bitürlü gün boyu temizlik yapim zoruma gitmiyor ama yemek pişirmeyi sevmiyorum ben yaaaaaasen kaç yaşındasın?

Napcaan sende pratik yiimekler yaparsııınhııııı aynı yaştaymışıız

olur tabiiii hem bugün markete gidecez alırım akşam çayının yanına yaparım kocişim şok olur vvalla inanamaz heralde

cnm bu kit kat kat benimde hoşuma gitti ya güzel bişiii benziyoo öğrendiim iyi oldu sağolasın şekeriim...
Yapin kizlar yapin bole pratik seylere bayiliyorum cok kurtarici oluyo cokta begeniliyorr

Ooo cok guseller cnm tbrik ederin
Malzemeleri eminonundenmi aliyorsun
Bende sıkintidan bunlardan yapmak istedim ama nasil saticam bilemedimm
Yoksa cok zewkli

Ayyy cok guzeller ellerine saglik cnm basak karisi gormesin hemen oda ister
oda bu ise kalkisti fakat badem sekerleri yemekten kendisi yapamadi

Napcaan sende pratik yiimekler yaparsııınhııııı aynı yaştaymışıız

aynen öle valla zaten öğlen okula gidiyorum kocişim beni okuldan alıyor eve geliyoruz ne bulursak yiyoruz yada dışarda yiyip geliyoruz Allh dağına göre kar verirmiş kocişimin onüne ne koyarsam yer hiç itiraz etmez çok şükürkaç yıllık evlisin sen güzel yemekler yapıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…