cıks cıks cıks sen otur ben uğraşayım
kız okul 2 haftadır vardı zati :26:
raporluydun zaaaarrr
kit kat kat nekiiii:26:Her pazar oldugu gibii
Cnm bu gun kit kat kat yapmak istiyo cnm ama markete gitmem lazimm
bu kelimeyi bende kullanırım arada kocamın hoşuna kaçar:26: kimseciklerde yok ha bööönn
kit kat kat nekiiii:26:
:26::26:
Cnm milfoy hamurunun icine sarella suruyorsun ikiye katliyorsun ustunde cizikler atiyorsun sonra toz seker serpiyorsun ustune
Firinliyorsun mukemmel bisi oluyoo bayiliyorum
valla ilk defa duydum ben:26::26::26::26:bi ara denerim bak hele hatuna kit kat canı çekmiş ağzının tadınıda biliyor benbe yeni öğreniyorummmm
Super bisi cnm hemde pratik dene walla hatta bugun sende yap kocislere supris olur ne dersinn
yok ben uğraşırım sen zahmet etme he ya okulların açıldığı hafta bebeğimi kaybettim ya daha bu hafta başlicam
olur tabiiii hem bugün markete gidecez alırım akşam çayının yanına yaparım kocişim şok olur vvalla inanamaz heralde
Kıızlarr mrb..Bizde her pazar old.gibi geç kalktık kahvaltı yaptık gazete dergi çay keyfiiii....sonra ben azcııık ev toparladım banyoya girdiim..şimdi de kızlara bi bakiiim diidiiim nasıllar acep hatunlarrr...:26:
Durucuum cnm kız sen kaç yasındasın şekerim yeni mi evlisiin..?yeni geldin ya ondan soruyorum şiikeriim...:26:kız bide yimek yapmayı bilmiom dedin de ondan merak ettim tatlım... :44:
mrb canım tipik pazar günüü baksana kimseler yok zaten herkes kocişiyle vakit geçiriyo galiba
canım 27 yaşındayımm 3 yıllıkevliyim ama mutfağa girmekten nefret ediyorum sevemedim bitürlü gün boyu temizlik yapim zoruma gitmiyor ama yemek pişirmeyi sevmiyorum ben yaaaaaasen kaç yaşındasın?
olur tabiiii hem bugün markete gidecez alırım akşam çayının yanına yaparım kocişim şok olur vvalla inanamaz heralde
Yapin kizlar yapin bole pratik seylere bayiliyorum cok kurtarici oluyo cokta begeniliyorrcnm bu kit kat kat benimde hoşuma gitti ya güzel bişiii benziyoo öğrendiim iyi oldu sağolasın şekeriim...
naber canlar gorusemıyos artık cunku ben evde seker ısıne gırıstım can sıkıntıma cok ıyı geldıbakın sızle paylaşayım yaptıklarımı gercı bunları yeğenler ıcın hazırladım hahah ben hamıle kalamıyom ama kalanlara hayrım dokunsun barı
naber canlar gorusemıyos artık cunku ben evde seker ısıne gırıstım can sıkıntıma cok ıyı geldıbakın sızle paylaşayım yaptıklarımı gercı bunları yeğenler ıcın hazırladım hahah ben hamıle kalamıyom ama kalanlara hayrım dokunsun barı
Napcaan sende pratik yiimekler yaparsııınhııııı aynı yaştaymışıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?