Nazo cnm daha once haberimiz olsaydi coktan biterdi bitiririk Allahin iznoyle merak etme okuruk okuturuk canim
daha pasa duymadi oda el atar saolsun banada yasin toplamisti cnm arkadasim
Hosgeldin kuzummmmnöörünüyonuz yiwrular
benim sülanenin sorunu bitmez canım ben dedim tefriceye oku yardım ederim dedim
sen şimdi tefriceyedemi okudun 200 tane maşallah canım
şimdi 1150 ve 500 okudun demi sevinçcim özelde gönderdiğin mesaj hariç
ne oluyor kız neye el atıyonuz:26::26:
kızlar ben pataes haşlamıştım onu patates kavurmasına dönüştürüyüm bide çayımı alıyım geliyom.
patates kavurması ne ola ki diye gülmeyin yine
not: patates kavurması; türk kültüründe yaygın olarak bilinen haşlanmış patatesin yağ soğan salça üçlüsü ile kavrularak daha lezzetli bir hale getirilen, adana gibi kırsal kesimlerde pek bilinmeyen, duyulduğu zaman anlamsızca gülünen bir yemek türüdür..
dip not:seray hatun adanalı olmasına rağmen bilir
kızlar ben pataes haşlamıştım onu patates kavurmasına dönüştürüyüm bide çayımı alıyım geliyom.
not: patates kavurması; türk kültüründe yaygın olarak bilinen haşlanmış patatesin yağ soğan salça üçlüsü ile kavrularak daha lezzetli bir hale getirilen, adana gibi kırsal kesimlerde pek bilinmeyen, duyulduğu zaman anlamsızca gülünen bir yemek türüdür..
Bende bugüün o na msj yazdıımdıı heeç gelmiyo işe girdi girelii yoruluyo zaar:44:
buyrun bennnnelbiseli resimde 4 aylık hamişdimmm
nöörünüyonuz yiwrular
deli kari o bizim yimeemiz zati
indirirken iki uc dal maydanoz kiy yanina tursu ayran
hirkiz kari
nöörünüyonuz yiwrular
tmm cnmm öle yapimmm
yok kuzum işte yasak o kocişimdenn şimdi koycam bakarsın ok
Nazo cnm daha once haberimiz olsaydi coktan biterdi bitiririk Allahin iznoyle merak etme okuruk okuturuk canim
daha pasa duymadi oda el atar saolsun banada yasin toplamisti cnm arkadasim
Hosgeldin kuzummmm
Canim ozelde dahil 1150 elham okundu yani ozel haric 500 toplami 1150 ok cnm 200 tefriciye yaz
her ikisininde devami gelir insallah
seraycım çok güzel ve tatlısın Allah mutluluğunuzu daim etisn canım
hoşgeldin canım ne yapalım iyiyiz sen nasılsın
tamam canım gördüm resimlerini çok tatlısınız ama düğün resimlerini koymuştun galiba kışın öyle hatırlıyorum hiç yabancı gelmedi çünkü resimler
işte çekindim kendi kendime uğraşıyorum bilsem söylerdim şimdiye kaç kişininki biterdi
ben biliyorum ara sırada yaparaım çokta severim afiyet olsun sana
tamam canım 1150 ekliyorum
nerdeyse 500 artı ekliyecektim
tefriciyeyide yazdım canım ablam daha dün başladı eksik çok tabi oda daha hızlanamadı fazla okuyamıyor ama olsun başlandıya elbet biter
canım hamişlik ne güzel yakışmış inşaallah RABBİM tez zamanda tekrar nasip eder...
deli kari o bizim yimeemiz zati
indirirken iki uc dal maydanoz kiy yanina tursu ayran
hirkiz kari
biz biliriz bir kerem o yimeeeği ona patates kavurması değil patates ezmesi derler bizde şahane yaparık hemde
6598 . sayfaya gidemiommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?