Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnn saracımmm cümlemizin mutluluğunu daim olsunnnn

evet cnmmm ozamanda onlardan koymustummm mor kıyafetli resim yeni 9 eylülde çekildim...çokmu şişkoyummm yaaaa

hayıııır çok güzelsin hamişlikte çok yakışmış maşallah inşallah RABBİM tez vakitte tekrar yaşatır

nörek yavrummmm çeneee bol bolll sen nörüonnn
bende eşimden fırsat buldum yeni azıcık size bakim dedim.....

sağol nazocum fatihamı okuyosunuz bende elimden geldiğince okurum ama nasıl niyet edelim isminide bilmiyom:26:

içine isot ve pul biberde koyuyorum ben kızlar çok lezzetli oluyo özellikle sabah kahvaltısında bayılıyorum ben bu yemeğe

kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley

çok saolll cnmmm....evet nişandaki halim o 57 kiloydum işte....bencede dikkat edimmmm...

bende eşimden fırsat buldum yeni azıcık size bakim dedim.....

sağol nazocum fatihamı okuyosunuz bende elimden geldiğince okurum ama nasıl niyet edelim isminide bilmiyom:26:

evet canım bebek için başlamıştım 1 sene olacak daha30 binlerdeyim

içine isot ve pul biberde koyuyorum ben kızlar çok lezzetli oluyo özellikle sabah kahvaltısında bayılıyorum ben bu yemeğe

bende pul biberde koyarım bol yeşil biberde koyarım içine kahvaltıdada bayılırım hatta yarına yapsammı ne yapsam bayadır yapmamıştım

kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley

aaaa acısız olmaz zaten ayrıca birazda kimyon pattise yakışıyor çünkü

ellerine sağlık canım,bir de çalışıyosun sen...

nazocum merhaba canım nasılsın ben bi iki aya kadar bursaya geliyorum yine

evet canım biliyorum hatta bugün eşime dedim kk den bir arkadaş bursaya gelecek tanışmayı çok isterim dedim
sende tanış ozaman dedi bende tek başıma nasıl gideyim dedim yorum yok ama ozaman gelsin bakalım zaman neyi gösterecek

kaç tane okunacakki nazooo?

bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor

çok saol nazocummmmm....inşallahhh cnmmm hepimize yaşatsın Rabbim inşallahhhhhhhh

amiiiiiinnnnnnn

kaç tane okunacakki nazooo?

72000 tane okunacak

bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor

amiiiiiinnnnnnn

72000 tane okunacak

tmm nazocummm adetim bitsin bende biraz katkıda bulunmak isterimm...

aaaa acısız olmaz zaten ayrıca birazda kimyon pattise yakışıyor çünkü

ellerine sağlık canım,bir de çalışıyosun sen...

sağol canım kimyonu bende çok seviyorum birde patatese özellikle biber salçası çok yakışıyo

o zaman olsun konuşuruz bakarız canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum

cnm ozledik yaw baliklarini sewsinlerrr pihtilasma testini yaptirmadan olmaz bursa isi

tatlım sana demedim dimi ben pıhtılaşma testini yaptırdım ama daha sonuçlerı çıkmadı geçen çarşamba günü üniversite hastanesine gittim ben sadece pıhtı testini istemiştim ama sağolsunlar onlar genetik ve başka testlerde istediler bir iki haftaya kadar sonuçları çıkacak ondan sonra tedaviyi düşünecez zaten

ellerine sağlık saracımmmm güle güle kirlett....kaç tane balığın var...

sağol canım iki tane japon balığım var ama çok şekeyley sabahları yemlerini vermek için yanlarına gidiyorum görsen suyun üstüne çıkıp nerdeyse elimden kapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…