aminnnnn saracımmm cümlemizin mutluluğunu daim olsunnnn
evet cnmmm ozamanda onlardan koymustummm mor kıyafetli resim yeni 9 eylülde çekildim...çokmu şişkoyummm yaaaa
bende eşimden fırsat buldum yeni azıcık size bakim dedim.....nörek yavrummmm çeneee bol bolll sen nörüonnn
hoşgeldin canım ne yapalım iyiyiz sen nasılsın
tamam canım gördüm resimlerini çok tatlısınız ama düğün resimlerini koymuştun galiba kışın öyle hatırlıyorum hiç yabancı gelmedi çünkü resimler
işte çekindim kendi kendime uğraşıyorum bilsem söylerdim şimdiye kaç kişininki biterdi
ben biliyorum ara sırada yaparaım çokta severim afiyet olsun sana
tamam canım 1150 ekliyorum
nerdeyse 500 artı ekliyecektim
tefriciyeyide yazdım canım ablam daha dün başladı eksik çok tabi oda daha hızlanamadı fazla okuyamıyor ama olsun başlandıya elbet biter
he kız ben maydanozla 2 dal da taze nane doğruyom şahane,ben pek sevmemede eşim çok sewer...karı bir pattis yimeğe yaptı diye kimsenin bilmediğini zannediyor...
makarnayı fazla ısıtıp ,makarna kızartması diyen karı
kız bizde çok yaparız ama küçük küçük doğrarız patates kavurması deriz bizde
Ayyyyy aynısı bende de oldu şimdi düzeldiiicnm bu arada maşalllah çok tatlı ve hoşmuşsun gülmek bak güzel yakışıyo sana kahverengi kıyafetinde daha zayıf halin galiba öbürleride hoş ama o daha hooşş bence yimene dikkat et hatuun
hayıııır çok güzelsin hamişlikte çok yakışmış maşallah inşallah RABBİM tez vakitte tekrar yaşatır
bende eşimden fırsat buldum yeni azıcık size bakim dedim.....
sağol nazocum fatihamı okuyosunuz bende elimden geldiğince okurum ama nasıl niyet edelim isminide bilmiyom:26:
içine isot ve pul biberde koyuyorum ben kızlar çok lezzetli oluyo özellikle sabah kahvaltısında bayılıyorum ben bu yemeğe
içine isot ve pul biberde koyuyorum ben kızlar çok lezzetli oluyo özellikle sabah kahvaltısında bayılıyorum ben bu yemeğe
kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley
hayıııır çok güzelsin hamişlikte çok yakışmış maşallah inşallah RABBİM tez vakitte tekrar yaşatır
nazocum merhaba canım nasılsın ben bi iki aya kadar bursaya geliyorum yine
evet canım bebek için başlamıştım 1 sene olacak daha30 binlerdeyim
bende pul biberde koyarım bol yeşil biberde koyarım içine kahvaltıdada bayılırım hatta yarına yapsammı ne yapsam bayadır yapmamıştım
kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley
çok saol nazocummmmm....inşallahhh cnmmm hepimize yaşatsın Rabbim inşallahhhhhhhh
kaç tane okunacakki nazooo?
bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor
amiiiiiinnnnnnn
72000 tane okunacak
aaaa acısız olmaz zaten ayrıca birazda kimyon pattise yakışıyor çünkü
ellerine sağlık canım,bir de çalışıyosun sen...
evet canım biliyorum hatta bugün eşime dedim kk den bir arkadaş bursaya gelecek tanışmayı çok isterim dedim
sende tanış ozaman dedi bende tek başıma nasıl gideyim dedim yorum yok ama ozaman gelsin bakalım zaman neyi gösterecek
cnm ozledik yaw baliklarini sewsinlerrr pihtilasma testini yaptirmadan olmaz bursa isi
bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor
Nası yaniiiiisoğukdan mı öldü balıklar:44:nazocuum hangi miimlekeeet tatlım ora van felan mı kıı..?:26:
ellerine sağlık saracımmmm güle güle kirlett....kaç tane balığın var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?