sağol canım kimyonu bende çok seviyorum birde patatese özellikle biber salçası çok yakışıyo
o zaman olsun konuşuruz bakarız canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum
tatlım sana demedim dimi ben pıhtılaşma testini yaptırdım ama daha sonuçlerı çıkmadı geçen çarşamba günü üniversite hastanesine gittim ben sadece pıhtı testini istemiştim ama sağolsunlar onlar genetik ve başka testlerde istediler bir iki haftaya kadar sonuçları çıkacak ondan sonra tedaviyi düşünecez zaten
sağol canım kimyonu bende çok seviyorum birde patatese özellikle biber salçası çok yakışıyo
tatlım sana demedim dimi ben pıhtılaşma testini yaptırdım ama daha sonuçlerı çıkmadı geçen çarşamba günü üniversite hastanesine gittim ben sadece pıhtı testini istemiştim ama sağolsunlar onlar genetik ve başka testlerde istediler bir iki haftaya kadar sonuçları çıkacak ondan sonra tedaviyi düşünecez zaten
tmm nazocummm adetim bitsin bende biraz katkıda bulunmak isterimm...
sağol canım iki tane japon balığım var ama çok şekeyley sabahları yemlerini vermek için yanlarına gidiyorum görsen suyun üstüne çıkıp nerdeyse elimden kapacaklar
kız git sana güven olmaz onuda yazarsın burda senBasakss cnm sen ist. yerinide yaz ilk harf son harf dur onuda biliiiimayyy zevkli geldi bu iş şifreli yazarıım açık iiiitmmeeeeem annem
bizde kavurma dirik ne varbiz biliriz bir kerem o yimeeeği ona patates kavurması değil patates ezmesi derler bizde şahane yaparık hemde
harika bişi amadeli kari o bizim yimeemiz zati
indirirken iki uc dal maydanoz kiy yanina tursu ayran
hirkiz kari
bilmemmi kısssss bizim pattisli sıkmamız onunla yapılırrr burda çok bilinir o ama
ben biliyorum ara sırada yaparaım çokta severim afiyet olsun sana
tamam canım 1150 ekliyorum
nerdeyse 500 artı ekliyecektim
tefriciyeyide yazdım canım ablam daha dün başladı eksik çok tabi oda daha hızlanamadı fazla okuyamıyor ama olsun başlandıya elbet biter
Beeyydağlı napıın kuzum
kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley
adanda zaten biber salçasından başka salça kullanılmıyo canım ben bazen domtes salçasını bir kaç yemekte kullanıyorum...
bütün testlerinin yapılması iyi olmuş inşaallah temiz çıkar,,ama bir sorun varsada öğrenmiş olursunuz
tamam canım sağol
tamam canım ozaman gelsin konuşuruz
ben çıkıyorum kardeşimin evsahibi aradı anahtarı teslim edelim kurtulalım şu fareli evden
oyyyyy yerim onları yaaaa...benimde muhabbet kuşum var görmen lazım nasıl oyunlar yapıo konuşturmaya calışıom bende bi konuşsaydı...eşim dioki karı alalım yazık tek başına dio konuşmadan ona karı falan yok dedim bende
Ayyy saracimmm cok sewindimmm hayirli haberleri paylas olurmu unutma tatlimmm
heyecanlandimmmmn
kız git sana güven olmaz onuda yazarsın burda sen
bizde kavurma dirik ne varkavruluyo çünkü
harika bişi ama
hemdne sahip çık
telefondanmı giriyon kuzum şaşırdımkız yavaşsın ,ayrıca mesacıma cevap yazmadın
bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor
Nası yaniiiiisoğukdan mı öldü balıklar:44:nazocuum hangi miimlekeeet tatlım ora van felan mı kıı..?:26:
yok canım bursadayım ama evim soğuk oluyor şimdi balık içinde erkenden kalarifer yakamamki
kuşlarım vardı mesala komşuya giderken bile götürüyodum evde tek başına sıkılmasın diye
kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley
bende bilmiyodum ama bende köyden geldikten sonra açmıştı fesleğenim çiçek ama benimkiler kurudu
evet benmde vardı çok güzelller ama sulamayı beceremedm çokmu suladım nedir kurudu gitti
kız git sana güven olmaz onuda yazarsın burda sen
Hıııııh ben hemşerime gazık atmam sen gibim
gel görk,i aynı zamanda ne iş yapıyo kimbilir
walla eşimden fırsat bulmuşken kaptım bilgisayarı biraz size bakayım dedim...sen ne yapıyon yiwrum
kavurdunmu bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?