Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

adanda zaten biber salçasından başka salça kullanılmıyo canım ben bazen domtes salçasını bir kaç yemekte kullanıyorum...

bütün testlerinin yapılması iyi olmuş inşaallah temiz çıkar,,ama bir sorun varsada öğrenmiş olursunuz

Ayyy saracimmm cok sewindimmm hayirli haberleri paylas olurmu unutma tatlimmm
heyecanlandimmmmn

kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley

tmm nazocummm adetim bitsin bende biraz katkıda bulunmak isterimm...

tamam canım sağol

tamam canım ozaman gelsin konuşuruz
ben çıkıyorum kardeşimin evsahibi aradı anahtarı teslim edelim kurtulalım şu fareli evden

sağol canım iki tane japon balığım var ama çok şekeyley sabahları yemlerini vermek için yanlarına gidiyorum görsen suyun üstüne çıkıp nerdeyse elimden kapacaklar

oyyyyy yerim onları yaaaa...benimde muhabbet kuşum var görmen lazım nasıl oyunlar yapıo konuşturmaya calışıom bende bi konuşsaydı...eşim dioki karı alalım yazık tek başına dio konuşmadan ona karı falan yok dedim bende

Basakss cnm sen ist. yerinide yaz ilk harf son harf dur onuda biliiiimayyy zevkli geldi bu işşifreli yazarıım açık iiiitmmeeeeem annem
kız git sana güven olmaz onuda yazarsın burda sen
biz biliriz bir kerem o yimeeeği ona patates kavurması değil patates ezmesi derler bizde şahane yaparık hemde
bizde kavurma dirik ne varkavruluyo çünkü
deli kari o bizim yimeemiz zati
indirirken iki uc dal maydanoz kiy yanina tursu ayran
hirkiz kari
harika bişi ama

hemdne sahip çık
bilmemmi kısssss bizim pattisli sıkmamız onunla yapılırrr burda çok bilinir o ama

telefondanmı giriyon kuzum şaşırdım kız yavaşsın ,ayrıca mesacıma cevap yazmadın

kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley

evet benmde vardı çok güzelller ama sulamayı beceremedm çokmu suladım nedir kurudu gitti

sağol canım inşallah temiz çıkar
biber salçasını ekmeğin üzerine bile sürüp çemen gibi yemesi güzel ama benim mideme dokunuyo o yüzden her yemeğe bırakamıyorum

tamam canım sağol

tamam canım ozaman gelsin konuşuruz
ben çıkıyorum kardeşimin evsahibi aradı anahtarı teslim edelim kurtulalım şu fareli evden

tama bitanem
ne fareli evi kız gelince anlat merak ettim:26:

muhabbet kuşlarıda çok şekeyley ama yalnız olmuyo onlar canım karısını al bi tane eşin haklı

Ayyy saracimmm cok sewindimmm hayirli haberleri paylas olurmu unutma tatlimmm
heyecanlandimmmmn

sağol canım sonuçlar çıksın paylaşırım

evet benmde vardı çok güzelller ama sulamayı beceremedm çokmu suladım nedir kurudu gitti

tatlım fesleğenin suyunu tabağına koyacaksın öyle üstten verirsen kuruyo bende deneyerek öğrendim ha bide güneşte sıcakta verme akşam serininde ver suyunu o zaman hiç bişey olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…