Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız beni merak ettinizmi kızlarrrrrrr sizleri çok çok çok özledim....................hürreminiz geldi hu huuuuuuuuuuuu

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız beni merak ettinizmi kızlarrrrrrr sizleri çok çok çok özledim....................hürreminiz geldi hu huuuuuuuuuuuu

aha bizim hurr müş ya buu

kızzzz nerdesin sennn senin kelleni vurcaz haaaa doğurdunmu naptın

canım çok özledikkk şimdi konuşuyorduk senin hakkında nasılsın bebeğin nasıl
olişler nasıl havadisler sendeeeeeeeeeeee

daha doğurmadım tatlım ilk önce sen şuan tam 27 haftalık oldum cnm neler yapıyonuz kısss nasıl gidio?
maaşallah cnm ya cinsiyeti ne

nedne gelmedin bunca zmaan
sen bunadın o hurrrr R harfi çoktu hemen tıkladım profiline bizim hur değildi
anlayışı kıt karı

tıklamışmış

ama tesdüf oldu hee

canım çok özledikkk şimdi konuşuyorduk senin hakkında nasılsın bebeğin nasıl
olişler nasıl havadisler sendeeeeeeeeeeee

bende sizi çok özledim cnm beni konuşuodunuz bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş bende bunlar beni unuttularmı diye düşünüodum.iyiyiz cnm ikimizde şükür.oluşlarımda iyi maşallah sorun yok siz iyisiniz?benim yazım iğrenç geçti kaynanam fıtık ameliyatı oldu onla ilgilendik eşimin babannesi öldü ordaydık amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne siz sorun ne ben söyleyeyim işte sonuçta geldim burdayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…