bende ddoğurcam nerdeyse
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
sağol cnm benim geldim çok şükür kavuştum sizlere aminnnnnnnnnnnnn allah ayırmasın çok özlemişim sizi kısss sen nassın ?nasl gidio cnm ?yokmu değişiklik?
bende ddoğurcam nerdeyse
amin canım sağol inşallah bakalım kısmet gelinlerime allah o günleri göstersin.umarım en kısa zamanda darısı başına olsun cnm
selam canlarım birazdan dr a gidicem bakalım ne dicek oğlişe bakıp geleyim bir nasılmış tostop olup kasıp duruyor ya bakalım hayırlısı gelmezsem doğuruyorumdur
selam canlarım birazdan dr a gidicem bakalım ne dicek oğlişe bakıp geleyim bir nasılmış tostop olup kasıp duruyor ya bakalım hayırlısı gelmezsem doğuruyorumdur
:18: bende yeni korunmayı bıraktım geçen ay kırmızı kartı yidim :18::18:
bakalım ne olacak :18::18::18:
heeeeeeeeeeeeeee walla kıs az kalmış hadi bakalım hayırlısı cnm benim arkadan ben gelirim
hadi gözün aydın sana boşuna hürrem sultan demedik dimi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yok canım bende bi değişiklik yok bıraktığın yerdeyim
hadi hayırlısı bakalım cnm inşallah bu ay hamiş kalırsın
he kız sexy liğimiz kalmadı şu çocuğu doğuruyum eski günlerime döncem
göbeğinin resmini koyda bakak
he kız sexy liğimiz kalmadı şu çocuğu doğuruyum eski günlerime döncem
göbeğinin resmini koyda bakak
dimi kıssss koca göbüşle walla napalım ya az kaldı eski sexsiliğimiz bizi bekliyo kaldığımız yerden devam cnm .sen koysana göbüşünü bizde bakak.kaç kilo aldın kıs?
hayırlısı inşallah hurrem oğlum ilkokul 1 e başladı
minimini birlerrr
maşallah canım nasıl büyüyolar dimi allah ikinizede yardım etsin 1 zor.biz atlattık şükür
haber veririm canımcım merak etmedoğurmuyorsanda haber etm mirak ederik
amin canım habersiz bırakmam sizi canımhadi hayırlısı canım Allah yardımcın oldun gelince haber et muhakkak
yazıkk kuzum hareketleri acıtıyo artık dimi
hadi gelince haber et doğrmazsan tabi
inkar ediyor ama en az 10 kg aldı
dimi kıssss koca göbüşle walla napalım ya az kaldı eski sexsiliğimiz bizi bekliyo kaldığımız yerden devam cnm .sen koysana göbüşünü bizde bakak.kaç kilo aldın kıs?
sende koysanaaaaa yok kart okuyucu yok yok laptop yok
bahane çok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?