Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam canlarım birazdan dr a gidicem bakalım ne dicek oğlişe bakıp geleyim bir nasılmış tostop olup kasıp duruyor ya bakalım hayırlısı gelmezsem doğuruyorumdur

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.

hadi gözün aydın sana boşuna hürrem sultan demedik dimi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağol cnm benim geldim çok şükür kavuştum sizlere aminnnnnnnnnnnnn allah ayırmasın çok özlemişim sizi kısss sen nassın ?nasl gidio cnm ?yokmu değişiklik?

yok canım bende bi değişiklik yok bıraktığın yerdeyim

selam canlarım birazdan dr a gidicem bakalım ne dicek oğlişe bakıp geleyim bir nasılmış tostop olup kasıp duruyor ya bakalım hayırlısı gelmezsem doğuruyorumdur

hadi hayırlısı canım Allah yardımcın oldun gelince haber et muhakkak

yazıkk kuzum hareketleri acıtıyo artık dimi

hadi gelince haber et doğrmazsan tabi

hadi gözün aydın sana boşuna hürrem sultan demedik dimi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yok canım bende bi değişiklik yok bıraktığın yerdeyim

dimi ama hürrem sultan bu.amin cnm sağol inşallah.olsun vakti zamanı vardır umarım en kısa zamanda kalırsın sende cnm.

he kız sexy liğimiz kalmadı şu çocuğu doğuruyum eski günlerime döncem

göbeğinin resmini koyda bakak

dimi kıssss koca göbüşle walla napalım ya az kaldı eski sexsiliğimiz bizi bekliyo kaldığımız yerden devam cnm .sen koysana göbüşünü bizde bakak.kaç kilo aldın kıs?

doğurmuyorsanda haber etm mirak ederik
haber veririm canımcım merak etme
hadi hayırlısı canım Allah yardımcın oldun gelince haber et muhakkak
amin canım habersiz bırakmam sizi canım
yazıkk kuzum hareketleri acıtıyo artık dimi

hadi gelince haber et doğrmazsan tabi

sorma canım kasıyor benide kendinide tostop oluveriyor karnım
doğurmam heralde yaaa annemde gelmedi daha zaten bugün gelcekti çarşambaya mı gelsem diyor
gelesi yok hanımın tabi sıkıcı yer burası duramıyor buralarda ben napim ama

dimi kıssss koca göbüşle walla napalım ya az kaldı eski sexsiliğimiz bizi bekliyo kaldığımız yerden devam cnm .sen koysana göbüşünü bizde bakak.kaç kilo aldın kıs?

inşallah koyarım cnm bi gün
9 kilo felan aldım sanırım cnm tartılmayalı baya oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…