bende sizi çok özledim cnm beni konuşuodunuz bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş bende bunlar beni unuttularmı diye düşünüodum.iyiyiz cnm ikimizde şükür.oluşlarımda iyi maşallah sorun yok siz iyisiniz?benim yazım iğrenç geçti kaynanam fıtık ameliyatı oldu onla ilgilendik eşimin babannesi öldü ordaydık amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne siz sorun ne ben söyleyeyim işte sonuçta geldim burdayımmmm
bende sizi çok özledim cnm beni konuşuodunuz bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş bende bunlar beni unuttularmı diye düşünüodum.iyiyiz cnm ikimizde şükür.oluşlarımda iyi maşallah sorun yok siz iyisiniz?benim yazım iğrenç geçti kaynanam fıtık ameliyatı oldu onla ilgilendik eşimin babannesi öldü ordaydık amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne siz sorun ne ben söyleyeyim işte sonuçta geldim burdayımmmm
sen bunadın o hurrrr R harfi çoktu hemen tıkladım profiline bizim hur değildi
anlayışı kıt karı
kızzzz ne diyonuz siz benden başka hürremdemi var yoksam yırtarım o karıyı benmi sandınız heeeeeeeeeeeeeee?
sen bunadıysan ben napiyim besenin yüzünden soğan suyumu unutmuşum yarım bardak zor çıktı
kızzzz ne diyonuz siz benden başka hürremdemi var yoksam yırtarım o karıyı benmi sandınız heeeeeeeeeeeeeee?
hiç mi giremedin kız nete
neyse sağlık olsun Allah rahmet eylesin babaanneye
bundan sonra burdasın heralde oğlişler kaça gidiyo
ooooooooo kimleri görüyorumhürrem sultan gelmiş nerelerdeydin sen merakta bıraktın bizi
kaynanan için geçmiş olsun
babaannenizede Allah rahmet etsin başınız sağolsun
:26: aayyy hem geçmiş olsun hemde Allah rahmet eylesin canım
bebeğinin cinsiyetini sorduk karı öğrenemeden kayboldun
adamı çatlatmada söyle başak
1. sayfaya eklesin renkli renkliii
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
hırsa bak karıdaki hemen link vermiş
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
kız bir an altta görünce bir heyecanlandım kiiii
bir baktım sen deelmişsin başakla onu konuşuyordumki sen geldin
ne iyi insanmışsın datlım
bengisu hamile ha erenayda hamile
dumanda hamile
hadi ya bak sen iyi hadi heyacanın yarıda kalmadı cnm yetiştim geldim.öyleyim ya ben iyi insanımdır herkes öyle söyler.ay kıs çok sevindim üçüde hamile hııııııııııııı ne güzel allah tamamını erdirsin inşallah.senden ne var ne yok ?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy maaşallahhh canım yaaaaa sağlıkla sıhhatle inşallahhhh
darısı başımıza inşallah güzel güzel gelinlerin olursa 3 tanede kızın olmuş olur
hadi ya bak sen iyi hadi heyacanın yarıda kalmadı cnm yetiştim geldim.öyleyim ya ben iyi insanımdır herkes öyle söyler.ay kıs çok sevindim üçüde hamile hııııııııııııı ne güzel allah tamamını erdirsin inşallah.senden ne var ne yok ?
anamm hürrem sultanımız gelmişş
hoşgeldin canım nasılsın bi oğliş daha geliyormuşgözünüz aydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?