Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tefriciyeyide mi nozoya okuyon

tööbe estağğfurullah yarım yamalakmı okuyon napıyon günde 500 okuyon

ben daha 500 yapamadım

insan avare oldumu bööle oluyo zaar

ne var şu dizide çok saçma

Ewet nazonun kardesine tefriciye
kiz yarim yamalak okunurmu tovbeestagfirullah
hizli kariyim ben

çok güzellermiş canım ellerine sağlık malzeme olduktan sonra gerisi kolay zati bende yaparım artıkın yavruma o süslü bardak kimin için peki anne içinmi? veya sünnet çocuğuna falanda güzel olur

evet canım malzeme olunca kolayda malzemelerı doğru kombınlıyebılmekte cok önemli bardakları lohusa serbetı dağıtmak ıcın hazırladım sekerım eee gormemışın yeğenı olmuş napcanı sasırmış bıde bu gormemısım bebeği olsa neler yapar sız dusunun artık

kızlar dun sıze bahsetmıstuım ya hz. Fatımanın elı bıtkısı dıye ben yumurtlamam gectıdı ıcın sadece bır bardak ıcıp doktum gerısını.. anladığım kadarıyla yumurtlama baslamadan once ıceceksın hamıleykende kesınlıke ıcmeyeceksın... neyse bu ay ıs cıkmazsa onumuzdekı ay yapacam.. bakın sızın ıcın resım cektım.. oncesınde kucucuk yumruk seklınde bır bıtkı ama suda acılıyo ve ınanılmaz buyuyo:26::26::26:

Eklentiler

• $ftm.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $ftm2.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
karı ne kaavesii soğan aç karnına içiliyoooo sonra 10-15 dk bişi yiyip içmicen

türk kahvesi aç karnına içtim zatii...bişide yemedim sonra kahveyi önce içtim kıss

zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı

gerçekten loc çiçeklere ii gelio ben çileğime dökerim loclu su....

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız beni merak ettinizmi kızlarrrrrrr sizleri çok çok çok özledim....................hürreminiz geldi hu huuuuuuuuuuuu

hürrreeemmmmmmmmmmmiiimmmmmmm sultanımmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seniiii çok özledik ayrıca...

kayınvaldene geçmiş olsun başınız saolsun mekanı cennet olsun babaannenizin....sen iisin yaa mutlu oldum wallaa

kızzzz ne diyonuz siz benden başka hürremdemi var yoksam yırtarım o karıyı benmi sandınız heeeeeeeeeeeeeee?

işteeeeeeeeeeeeeeeeee budurrrrrrrrrrr hürremmm karşınızdaaaa iyiki geldin kuzuuuuu

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.

ohhhh maaşallah sanaaa Allahım esirgesin ikinizide.....

Son düzenleme:

paylasım guzelmıs... hamıle kalmak ıcın sanırımm budaa ?? tek derdımız buu :) saglıklıı hayırlı evlatlarrr dogurmakkk

paylasım guzelmıs... hamıle kalmak ıcın sanırımm budaa ?? tek derdımız buu :) saglıklıı hayırlı evlatlarrr dogurmakkk

aslında normal doğumu kolaylastırmak ıc ın kullanılıyormuş.. ama hamıle kalamayanlar ıcınde getırtılıyormuş.. kullanıp hamıle kalmış bırısı.. 10 sene cocukları olmamış bırı bunu tavsıye etmış almışlar ertesı ay hamıle kalmış karısı... ne dıyelım belkı bızede vesıle olur... ınşallah meleklerımız cabuk gelır bıze ben bır senedır beklıyorum artk ne olsa denıyorum valla

neyse bu ayda gecsın bunuda deneyelımm bende ıkıncı hamılelıgıme cok ugrasmıstım denemedıgımmm sey kalmamıstııı neyse buda eklendı artık aktarlardamı satılıyorrr

aa olurmu ööle şey son hazırlıklara yardım eder

neden gelmekten kaçıyo gezmeye gelmiyoki

bişi kalmadı bence gelse iyi olur

napim canım zorla da olmazki bi sürü şey sayıyor bana bahane bende sinirlendim ne zaman istiyosan ozamn gel dedim napim zaten eşimle yaptık herşeyi bişey kalmadı yani ona sadece yanımda olup destek olacak artık ne zaman isterse ozaman gelsin sormicam nezaman gelcen diye alındım

kızlar dr dan geldim bebiş iyiymiş çok şükür
benim hafif sancılarım varmış hemşire nst de ağrın varmı dedi bende yook dedim :44:
ama kasılmalar ondanmış yalancı sancı oluyomuş düzenli aralıklarla olursa gerçek sancıymış
5 ekimle 8 ekim arası alırız dedi bebişi haftaya tekrar gitcem eğer bişi görürsem haftaya da alabilirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…