hurr cüm bende çıkıyorm cnm
bugün kocam evde şu an uyuyor kalkınca temzlik yapcakmışız ööle söz verdi
bide pazara çıkcaz
bugün daha gelemem belkim
ben çıkıyom karılarrr unutma beniye bakacam
hürrem görüşürük tatlım
kaybolma bi daha
tefriciyeyide mi nozoya okuyon
tööbe estağğfurullah yarım yamalakmı okuyon napıyon günde 500 okuyon
ben daha 500 yapamadım
insan avare oldumu bööle oluyo zaar
ne var şu dizide çok saçma
sağol cnm ya iyi şimdi.ewet cnm kocaman olduk şükür aramızda az var.allah kurtarsın ikimizide
çok güzellermiş canım ellerine sağlık malzeme olduktan sonra gerisi kolay zati bende yaparım artıkın yavrumao süslü bardak kimin için peki anne içinmi? veya sünnet çocuğuna falanda güzel olur
karı ne kaavesiisoğan aç karnına içiliyoooo sonra 10-15 dk bişi yiyip içmicen
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız beni merak ettinizmi kızlarrrrrrr sizleri çok çok çok özledim....................hürreminiz geldi hu huuuuuuuuuuuu
bende sizi çok özledim cnm beni konuşuodunuz bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş bende bunlar beni unuttularmı diye düşünüodum.iyiyiz cnm ikimizde şükür.oluşlarımda iyi maşallah sorun yok siz iyisiniz?benim yazım iğrenç geçti kaynanam fıtık ameliyatı oldu onla ilgilendik eşimin babannesi öldü ordaydık amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne siz sorun ne ben söyleyeyim işte sonuçta geldim burdayımmmm
kızzzz ne diyonuz siz benden başka hürremdemi var yoksam yırtarım o karıyı benmi sandınız heeeeeeeeeeeeeee?
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
kızlar dun sıze bahsetmıstuım ya hz. Fatımanın elı bıtkısı dıye ben yumurtlamam gectıdı ıcın sadece bır bardak ıcıp doktum gerısını.. anladığım kadarıyla yumurtlama baslamadan once ıceceksın hamıleykende kesınlıke ıcmeyeceksın... neyse bu ay ıs cıkmazsa onumuzdekı ay yapacam.. bakın sızın ıcın resım cektım.. oncesınde kucucuk yumruk seklınde bır bıtkı ama suda acılıyo ve ınanılmaz buyuyo:26::26::26:
paylasım guzelmıs... hamıle kalmak ıcın sanırımm budaa ?? tek derdımız buu :) saglıklıı hayırlı evlatlarrr dogurmakkk
aslında normal doğumu kolaylastırmak ıc ın kullanılıyormuş.. ama hamıle kalamayanlar ıcınde getırtılıyormuş.. kullanıp hamıle kalmış bırısı.. 10 sene cocukları olmamış bırı bunu tavsıye etmış almışlar ertesı ay hamıle kalmış karısı... ne dıyelım belkı bızede vesıle olur... ınşallah meleklerımız cabuk gelır bıze ben bır senedır beklıyorum artk ne olsa denıyorum valla
Ayen ve vilmaa bat versenuze kac oldu sorduk.
hatuncuklarr napıyonuzz
nezaman sordunnn görmediimmbat ekim 6. ama ben bu ay korunuooooooooooooooooooooommm bilmiyonmuuu
Ben 6 ay korundum her ay batimi virdimm
pollyy sende verrrr
aa olurmu ööle şey son hazırlıklara yardım eder
neden gelmekten kaçıyo gezmeye gelmiyoki
bişi kalmadı bence gelse iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?