Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18: ayyy cook heyecanli bizi habersiz birakma cnm saglikla sihhatle insallahh
Annende gelir uzulme tamammi hem sana ve bebegine daha uzun bakabilurr

banada haber etsen beraber cene calardik :99:
yimek yidik tv bakiyozz

Dur bidahaki aya haber ederiim şiikeriim....ay bizde yedik bende sabah evden yemek yapmadan çıkmıştım benim kocişinde ben ne zaman dışarı çıksam erken geleceği tutuyosinir oluyoomneyse mantı aldım da hemen onu yapıverdim yedikgene maç izliyi benimki bende bügün hiç bakamadım bi yoklayım dedim hatunları

cnm ben bu ara bat felan veremem rahım costu kudurdu bende bılmıyom artık.. gecen ay 18ınde beklıyodum 12sınde geldı bu ayı hesaplayamıyom bıle:26::26::26: ama bugun 13. gecen aykı gıbı yırmı gunde olmazsam normale donerse onumuzdekı ayın 7 sınde felan olurum heralde..bu ay doktorada gıdemedım iğne vurulmuştum ya 11. gun gel demıştı gıdemedım işlerım var dıye bugun ıcın gel dedı bugunde gıdemedım. artık yarın 14.gunum yumurtanın durumuna gore net bısey soyleyebılırım belkı

basakks karısı liste muhabbetini okudum geçmişten taktiğeede bakk...himen kont. ettim aaa ne göriyiiiim daha beni yazmamışşbende sonra gelenleri yazmıştüüüüyy ben geldiim günden beri topikteyim her daimnankör köfteeyaz bakkkkem hhııh

alttaydı az once ama hurrrr R si çohk bunun
umudum 19 ekim yaz
ben niye en sondayım
sarı senk olmamışşş

umudum : 19 ekim
mlxy kızartsana
19 Ekim .... Evet insallah hakkimizda hayirlisi olsun. Gonlumuzden gecen hakkimizda hayirli olsun

Basak!!!
Heee kiz iyiki dogmusum! Allahima sukurler olsun milyonlarca defa

Rapor veriiiim didim! Gerci benim raporlar pasaminki gibi heyecanli diiilll ama olsun!

Sabah kalktim, kk'ya gunaydin mesajimi attim!

Kahvaltimi yaptim ! Kombe yapmistim Dunden onu yedimm!!!!

Sonra seksi seksi giyinip Ev bakmaya gittim, Ev alicigikde!

Evi begenmedim, mutfagi cok kucukdu! Bacim da begenmedi! Birde cok tamiri var!

Ordan carsiya alisverisi gittim; biseyler aldim..bacimda ogluna okul ayakkabisi aldi!!

Sonra yegenlerimi okuldan aldik, bacim beni eve birakdi kendiside evine gitti!

Eve geldim ,tursumu bir karistirdim !!! Rabbim guzel gunler de yemeyi nasip etsin ins.!

bugun menude balik var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…