Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabiiki çatlamadım çatlamş olsam bu konuyu açabilirmiyim

hürrrrrr kızzz nerdesinn sennn bakimm meraktan öldürdün biziiiiiii :)) bebiş nasıl sen nasılsınnn ?? nekadarlık oldunuzz ???

kocan sevinsin bananek adam evi terk ettiğine göre

sen hariç

adam evi terk etmedi gecesini gündüzüne katıp çalıştı

tabiis en bööyle çalışan koca görmemişsindir

benmkine söölüyorum "çatlak neki" diyo

çatlasamda haberi olmaz

hürrrrrr kızzz nerdesinn sennn bakimm meraktan öldürdün biziiiiiii :)) bebiş nasıl sen nasılsınnn ?? nekadarlık oldunuzz ???

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm geldim kıyamam merak etmiş arkadaşım sağolasın.kaynanamın hastalığıyla eşimin nenesinin ölümüyle geçti yazım yaaaa sorma cnm.neyse ikimizde iyiyiz şükür sen nasılsın cnm?27 haftalık olduk cnm aramızda az var.

ben çıkıyom karılarrr unutma beniye bakacam
hürrem görüşürük tatlım
kaybolma bi daha

baktım şekerim sağolasın
niye gözlerini pörtlettin ne güzel oldu
aha bak herkes seni merak etmş sorumsuz hürrrrrrrrr
gerek yok göbüşten önce bacaklar felan çatlar hem bananek

sananek olabilir ama bananek değil çünkü çatlamayan vücudumu görünce sen çatlıycan

seneye yazada evde tilotla gezcem

olişle beraberinşallah

canım 500 elham daha ekle
200 tefriciye tamamdır.
tefriciyeyide mi nozoya okuyon

tööbe estağğfurullah yarım yamalakmı okuyon napıyon günde 500 okuyon

ben daha 500 yapamadım

insan avare oldumu bööle oluyo zaar
ben çıkıyom karılarrr unutma beniye bakacam
hürrem görüşürük tatlım
kaybolma bi daha

ne var şu dizide çok saçma

hurr cüm bende çıkıyorm cnm

bugün kocam evde şu an uyuyor kalkınca temzlik yapcakmışız ööle söz verdi

bide pazara çıkcaz

bugün daha gelemem belkim

cnm yaa başınız saolsun... kayınvaliden iyidir inşallahh ... ahh cnm yaa merak ettim tabi etmemmi özelden msj attım belki döner diyee ama neyse iyisin ya boşverr :))
maşşallah kocaman olmuşsunuz bizde büyüyoruz işte evet aramızda 3 hafta var peş peşe doğururuz inşallahh

sağol cnm ya iyi şimdi.ewet cnm kocaman olduk şükür aramızda az var.allah kurtarsın ikimizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…