asyyy bulamadım kafayı yiycektm ummadık bi yerden cıktı MTHFRC677T HETEREZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
PAI-I(4G/5G) 5G/5G İŞTE OLAN BU
:53 meryem anami oldun
cnm benımkıde mthfr1298 heterozigot yanı ıkımızdede bıtane mutasyon varr kesınlıkle iğne olmamız gerekıyor ben aspırın ıctıgım halde kaybettım bebegımıı 0,4 lük aynen benım doktorumda oyle dedıı.... cok yuksek degıl bızımkı ama yınede ıgne olmamıs gerekıyor sadece belkı tekk bu etkılı olmamıstr bebegımızı kaybetmemııze bunun ıcınde baska testlerıde yaptırmak lazımmm onada doktorum gerek yok dıyorrrbaska tahlıllet yaptırdınmı sen cnmmm
gümüş benım kankam olurroda pıhtılıııııı sonucu söyle mthfr677 heterozigot mus sen ne dusunuosunn????
gümüş benım kankam olurroda pıhtılıııııı sonucu söyle mthfr677 heterozigot mus sen ne dusunuosunn????
Saracim nbr cnm pihtilasma sonucunmu cikti yoksaa
cnm benımkıde mthfr1298 heterozigot yanı ıkımızdede bıtane mutasyon varr kesınlıkle iğne olmamız gerekıyor ben aspırın ıctıgım halde kaybettım bebegımıı 0,4 lük aynen benım doktorumda oyle dedıı.... cok yuksek degıl bızımkı ama yınede ıgne olmamıs gerekıyor sadece belkı tekk bu etkılı olmamıstr bebegımızı kaybetmemııze bunun ıcınde baska testlerıde yaptırmak lazımmm onada doktorum gerek yok dıyorrrbaska tahlıllet yaptırdınmı sen cnmmm[/QU
bnde 4G 5G diye bişeyde var 2 tane problem var dedi doktor 0,6lık verdi iğneyi yanında aspirin folbiol acaba cleaxen değilde başka markamı kullansam ben hematoloji ve ummınoloji testlerimide yaptırdım hiçbi sorun yok o testlerde rahimde perde vardı o alındı böyle nette baktımda şimdi folik asit eksiliğnden bu mutasyon oluyo diyo bide b12 vitamini takviye edilmeli diyo yaptırsan araştırma hastanesinde iyi olur hematolojiye gidiyosun zaten hiçbişey demeden direk kan ver dedi 13 tüp fln kan vermiştim
sevinç cim ben arnica merlin dikey süpürge aldım 1000 watt gücünde çekiş gücü çok güzel görsen 1000 wtt demezsin yani
115 liraya canım çok memnunum halıları tertemiz yapıyo
günlük işlerini bile onunla halledebilirsin toz haznesinin şeffaf olması çok güzel
hemde çok pratik taşıması kolay vede çok şık
eğer almadıysan henüz tavsiye ederim
dur sana resmini göstereyim
Eki Görüntüle 519209
yok tatlım daha çıkmadı yarın arayacam çıkıp çıkmadığını öğrenecem
hani sen beni cok sewiidin kankalarinin biri gidiyor biri geliyor
tamam bu kez aldatıldım
hayirli olsun hayatim gule gule kullan almadi henuz tsk ederim rengide guzrlmiss
:18: ayy heyecanla bekliyorum mutlaka hbr et cnm hakkimizda hayirlisi
uzulme bende aldatilmisim
mut. takma kafayi bak bende neler var ama tedavi olmadan ve bunlardan habersin saglikli bir oglum var cok sukur
Rabbim yeterki dilesin
Deryaa karisi gelmisss
Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte
bu olişte anne ve babasının arasında sıkışmış tatlı amaAvatarinida begenmedim
ne guzel tombis olis vardi
hee gezdim gezdim geldim
sabakın 10unda çarşıya indim
valla hayat bende
birkaç ay daha yaşıyım hayatımı nasılsa bağlanıcam eve sonunda
:13:geçmişe bakıyodum cnm...boğazın nası oldu kız ben hamileliğimin başında (zaten ortasını sonunu göremeden bitti ne yazık ki) neyse o zaman boğazlarım kötüydü grip de olmuştum aksi gibi tabi ilaç kullanamadım boğazıma bol tuzlu gargara yapmıştım cok iyi geliyo denedin mi bilmiyorum cnm denemediysen yap.. obooo sen hasta olursan o kadar işi kim yapacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?