Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

asyyy bulamadım kafayı yiycektm ummadık bi yerden cıktı MTHFRC677T HETEREZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
PAI-I(4G/5G) 5G/5G İŞTE OLAN BU

cnm benımkıde mthfr1298 heterozigot yanı ıkımızdede bıtane mutasyon varr kesınlıkle iğne olmamız gerekıyor ben aspırın ıctıgım halde kaybettım bebegımıı 0,4 lük aynen benım doktorumda oyle dedıı.... cok yuksek degıl bızımkı ama yınede ıgne olmamıs gerekıyor sadece belkı tekk bu etkılı olmamıstr bebegımızı kaybetmemııze bunun ıcınde baska testlerıde yaptırmak lazımmm onada doktorum gerek yok dıyorrr baska tahlıllet yaptırdınmı sen cnmmm

gümüş benım kankam olurr oda pıhtılıııııı sonucu söyle mthfr677 heterozigot mus sen ne dusunuosunn????

gümüş benım kankam olurr oda pıhtılıııııı sonucu söyle mthfr677 heterozigot mus sen ne dusunuosunn????

ikinizi toplasan bir tane sevinc eder bende hem 677 hemde 1298 heterezigot mut var
protein s dusuklugu var ve ben bunlarin hepsini sorunsuz bir hamilelik
ve saglikli bir cocuktan sonra olan 3 dusukle ogrendim Allahim yeterki ol desin anliyormusunuz

sevinç cim ben arnica merlin dikey süpürge aldım 1000 watt gücünde çekiş gücü çok güzel görsen 1000 wtt demezsin yani
115 liraya canım çok memnunum halıları tertemiz yapıyo
günlük işlerini bile onunla halledebilirsin toz haznesinin şeffaf olması çok güzel
hemde çok pratik taşıması kolay vede çok şık
eğer almadıysan henüz tavsiye ederim

dur sana resmini göstereyim

hayirli olsun hayatim gule gule kullan almadi henuz tsk ederim rengide guzrlmiss

uzulme bende aldatilmisim
mut. takma kafayi bak bende neler var ama tedavi olmadan ve bunlardan habersin saglikli bir oglum var cok sukur
Rabbim yeterki dilesin

tabiki öyle kaderde varmış bunlar elbette çocuğum olur ama zamanı var demekki buda bizim sınavımz herkesde bi dert var bizde bi mutasyonla uğraşıyoruz napak

Deryaa karisi gelmisss

:13:geçmişe bakıyodum cnm...boğazın nası oldu kız ben hamileliğimin başında (zaten ortasını sonunu göremeden bitti ne yazık ki)neyse o zaman boğazlarım kötüydü grip de olmuştum aksi gibi tabi ilaç kullanamadım boğazıma bol tuzlu gargara yapmıştım cok iyi geliyo denedin mi bilmiyorum cnm denemediysen yap..obooo sen hasta olursan o kadar işi kim yapacakkk

Ayyyy cnm üzüldüm inş iyisindir şimdi:26:kız öyle hemen bitirdim felan demee flört mü bu kııı aaaaabelliki aranızda sorunlar var cnm yoksa bi anda öyle olmaz vardır onunda illaki bi derdi bi sıkıntısı yoksa niiden yapsın cnmsen haklısın tabii ama hemen bitirdim felan olmaz öylegüzelce konuş kocişinle kavga etmeden amainş herşey yoluna girer kuzumkendine dikkat et haberdar et annemevlilik bu herkesin oluyo öyle zaman zaman sorunları kolay diil ne yazık ki

ne guzel tombis olis vardi
bu olişte anne ve babasının arasında sıkışmış tatlı ama
sende aylarca kovboy karıyı tuttun orda bişi didikmi
yemek işgüç vs vs bunlardan sıyırmak için koşa koşa kaynını görmeye gitcentembel tosba
kaynının çiçuğu varmı
hee gezdim gezdim geldim
sabakın 10unda çarşıya indim
valla hayat bende
birkaç ay daha yaşıyım hayatımı nasılsa bağlanıcam eve sonunda

niye eve bağlanasın kuzum sen bebğide alıp gezersin
yajkında eve bağlancm diye deli gibi gezmeyi bırak
randevun ne zaman cinsiyti öğrencez

Son düzenleme:

ben önerdim tuzlu gargarayı kesin yapmmaıştır
ben dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…