Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen kankamsınn aldatılmadınnn sevıncc ortalıgı karıstırıyorr
kankam ya ben bi tuhafım akıntım varda hamile gibiyim normalde adetim 3 haftada bi olur ama olmadı belki düzene girmştir ayın 7sine kadar bekliycem ağrımda vara aslında ama hamileykende oluyo bu ağrı allahım inş yoktur ya korkudan sürekli bakıyorum oldumu diye
gumus karisida geldi
ben bilgi veriyom kari surat yapiii bir mutasyonla ugrasiyormus moral verende suc

ne dedim gııııııı o surat kaderime yavrum sana değil

gumus karisida geldi
ben bilgi veriyom kari surat yapiii bir mutasyonla ugrasiyormus moral verende suc

bende sana ateş ansıl ölçüğümü analtıyom .ıçını kaşıyon insan bi tşk eder ikircikli kıymet bilmez jetgill tosba

yok bir kaynim var bekar bir gorum var ewli cicugu yok calismalar var
bana gecen diyorki bir seyi yanlis yapiyok ama ney
ewet zikir matik oyle 500 luk tesbihle gezmiyom

500lük tesbiklede gezebilirsin ne var
bende telefonumu zikirmatik yaptım basıbasıveriyom

kocanın amcasını oüğlu yokmu çiçuğu olan kadın

sen nerden öğrendin len bana haber verecekti o nereye yazmışki o yazıyıı ay çok sevindim yaa çok dua ediyodum zaten bebişi tutunsun diyee hemde ikisi birden diyee ay hadi inşallah bu sefer sağ sağlim kucağına almak nasip olur bebişini yaa

abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaa sevinç bu aralar cok alıngannn benıı paylasamıyorr sankiii bak şimdi dellencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…