Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla bende kestirdim canım napalım yani.... iyi hadi kolay gelsin sana benimde mesai başladı

bende kestirdim geçen çok cansızlaşmıştı hamişlikten iyide oldu kendine geldi biraz saçlarım bende inanmam öle hurafelere bu arada dün burdan bi asker eşi aradı bana acı sosla köz biber turşusu yapmaya yardım et diye anam kimseye yetenekli olduğunu söylemiycen yaaa bune böle herkes bişii yaptıriyiii oraya gitcem bende işte öğleden sonraa heeç gidesimde yook ben hamişim onlar bana yapsın bananeee amimi olduklarıma turşu falan yapıyom tamamda bu nerden çıktı yav

niye çeneniz durmazkii banada annem gönderiyor deseydin ne reklam ediyon eyi olmuşş

kız bengi su soğanı içtikten sonra arayı uzatıp bişi yemezsem tansiyonum düşüyor sankim

işte her hünerini söylemeyecen sende git tarif et, her aşamasını kendin yapacak halin yokya
yoksa yandın valla alıştılarmı
banada turşu kurmaya çağırırlar turşun güzel olur diye, ben malzemeleri yıkattırıp sarmısağıda soyduruyorum sadece kurması kalıyor bana
sende öyle yap aşçı edasıyla neler yapılacak yapsınlar sende yanlarında şöyle yap böyle yap de

sana bişi soracam bu ateş ölçme yöntemi varyaaa
o illaki adetten önce veya adetle berabermi başlanırlır ölçmeye
heç denemedimde mirak ettim:26::26:

ivet adetle başlanıyo ama çokta fark etmez başla sen şimdi adet bitimiyle düşüp yumurtlama döneminde geri yükselmesi lazım ateşinin her gün sabah kalkınca ölçülüyo bide

kız bengi su soğanı içtikten sonra arayı uzatıp bişi yemezsem tansiyonum düşüyor sankim

ara verme sende çünkü herkeste aynı etkiyi göstermiyor demekki senin tansiyonunu düşürüyor
sende dikkat et yumurtalığı temizliyecez derken tansiyondan gidicen

aynen bende öyle yapıyom diyorum yıkayıp doğrayın sarımsakları soyduruyom ben sadece sosonu ayarlıyom o kadar
ivet adetle başlanıyo ama çokta fark etmez başla sen şimdi adet bitimiyle düşüp yumurtlama döneminde geri yükselmesi lazım ateşinin her gün sabah kalkınca ölçülüyo bide

ara verme sende çünkü herkeste aynı etkiyi göstermiyor demekki senin tansiyonunu düşürüyor
sende dikkat et yumurtalığı temizliyecez derken tansiyondan gidicen

:26: evet 15 dk geçirmeden yiyom pazar günü soğanı içip uzanmıştım uyumuşum bir kalktım ölüyorum mideme kramp girmiş

bencede önemli olan sosu zaten bi zahmet geri kalanlarıda yapsınlar
dikkat et canım bidaha uzanma sende

tkb karısına çağrı attım gelsin diye
bunu göndermiş bana

inşallah börülcen bu defada akşam yimeene gelir

kızzz bir mervemiz vardı hatırlıyonuzmu genetik rahatsızlığı vardı tüp bebek yaptırmış veeee

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

çoook sevindim valla darısı tüm isteyenlerin başına

KADINLAR İÇİN STRES BİLE KISIRLIK NEDENİ
Hamilelik elde etmek için sigara, stres gibi faktörler ne kadar etkili?
Sadece sigara alışkanlığının kontrolü gebelik şansını yüzde 40 artırabilir. Stresin kontrol edilmesinin yaşam kalitesini artırmakla beraber, gebelik şansını da artırması halen tartışmalı bir konudur. Yoğun ve stresli bir iş ya da aile hayatının içinde bulunmak, maalesef hormon salınımını direkt etkiliyor. Bunun yanında; hızlı hayat koşullarına ayak uydurmaya çalışırken yeterli ve dengeli beslenememek de doğurganlığı etkileyen çok önemli bir faktör. Ayaküstü atıştırmalarla ya da fastfood'larla geçiştirilen beslenme tarzı nedeniyle, vücut birçok besinden mahrum kalıyor. Yeterli vitamin, mineral ve kaliteli protein alamamak; hormonların düzenli ve yeterli çalışmasını engelliyor. Kadının çok zayıf ve ideal kilosunun altında olması da adet düzensizliği yaratıyor. Bütün bu düzensizlikler de yumurtlamayı engelleyerek gebe kalma şansını azaltıyor.
GEBELİK İÇİN ALTIN GÜNLERİ ÖĞRENİN
Normal yolla hamile kalmak giderek zorlaşıyor mu?
Normal yolla gebe kalabilecek hiçbir sorunu olmayan çiftlerde bile önerilerimiz oluyor. Adet bitiminden sonraki 10 gün içinde, gün aşırı beraber olmaları en pratik ve en yüksek oranlı gebelik sağlayan bir çeşit takvim yöntemidir. Yumurtlama bozukluğu olan kadınlarda yumurtlamayı sağlayacak ilaçlar, kilolu kadınlarda sağlıklı beslenme, egzersiz, sigara ve alkol gibi alışkanlıkların bırakılması, cinsel işlev bozukluklarının düzeltilmesi, şeker ve tiroid hastalığı gibi sorunların tedavi edilmesi, iltihabi rahatsızlıkların ortadan kaldırılması, rahim ve tüpleri ilgilendiren sorunların cerrahi yöntemlerle düzeltilmesi normal yollarla gebe kalma şansını artırıyor
SEKS İÇİN RANDEVU VERİLİR Mİ?
Planlı seks ne kadar başarılı olur?
Altı ay içinde haftada iki kez birlikte olan bir çiftte gebelik şansı yüzde 21 iken, haftada üç kez birlikte olan bir çiftin gebelik şansı yüzde 60'dır. Ama sperm analizinde, DNA'sında problem gördüklerimize, son yapılan çalışmalara dayanarak spermlerindeki DNA hasarını azaltmak amacıyla her gün seks yapmalarını öneriyoruz. Böylece sperm kalitesini ve gebelik şansını artırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…