valla bende kestirdim canım napalım yani.... iyi hadi kolay gelsin sana benimde mesai başladı
bende kestirdim geçen çok cansızlaşmıştı hamişlikten iyide oldu kendine geldi biraz saçlarım bende inanmam öle hurafelerebu arada dün burdan bi asker eşi aradı bana acı sosla köz biber turşusu yapmaya yardım et diye anam kimseye yetenekli olduğunu söylemiycen yaaa bune böle herkes bişii yaptıriyiii oraya gitcem bende işte öğleden sonraa heeç gidesimde yook ben hamişim onlar bana yapsın bananeee amimi olduklarıma turşu falan yapıyom tamamda bu nerden çıktı yav
güzel ama emin ol çok daha güzelleri var
oyun parkı içinmiş canım üstelik alacağınız yatak ve beşiğe göre değişir
bende kestirdim geçen çok cansızlaşmıştı hamişlikten iyide oldu kendine geldi biraz saçlarım bende inanmam öle hurafelerebu arada dün burdan bi asker eşi aradı bana acı sosla köz biber turşusu yapmaya yardım et diye anam kimseye yetenekli olduğunu söylemiycen yaaa bune böle herkes bişii yaptıriyiii oraya gitcem bende işte öğleden sonraa heeç gidesimde yook ben hamişim onlar bana yapsın bananeee amimi olduklarıma turşu falan yapıyom tamamda bu nerden çıktı yav
sana bişi soracam bu ateş ölçme yöntemi varyaaa
o illaki adetten önce veya adetle berabermi başlanırlır ölçmeye
heç denemedimde mirak ettim:26::26:
kız bengi su soğanı içtikten sonra arayı uzatıp bişi yemezsem tansiyonum düşüyor sankim
işte her hünerini söylemeyecen sende git tarif et, her aşamasını kendin yapacak halin yokya
yoksa yandın valla alıştılarmı
banada turşu kurmaya çağırırlar turşun güzel olur diye, ben malzemeleri yıkattırıp sarmısağıda soyduruyorum sadece kurması kalıyor bana
sende öyle yap aşçı edasıyla neler yapılacak yapsınlar sende yanlarında şöyle yap böyle yap de
ivet adetle başlanıyo ama çokta fark etmez başla sen şimdi adet bitimiyle düşüp yumurtlama döneminde geri yükselmesi lazım ateşininher gün sabah kalkınca ölçülüyo bide
ara verme sende çünkü herkeste aynı etkiyi göstermiyor demekki senin tansiyonunu düşürüyor
sende dikkat et yumurtalığı temizliyecez derken tansiyondan gidicen
aynen bende öyle yapıyom diyorum yıkayıp doğrayın sarımsakları soyduruyom ben sadece sosonu ayarlıyom o kadar
:26: evet 15 dk geçirmeden yiyom pazar günü soğanı içip uzanmıştım uyumuşum bir kalktım ölüyorum mideme kramp girmiş
bencede önemli olan sosu zaten bi zahmet geri kalanlarıda yapsınlar
dikkat et canım bidaha uzanma sende
nazocum 300 tane daha elham ekle
tkb karısına çağrı attım gelsin diye
bunu göndermiş bana
inşallah börülcen bu defada akşam yimeene gelir
hemen ekliyorum canım
ben şimdi çıkayım işlerim var halledeyim sonrada dışarı çıkacam
akşama görüşürüz inşallah
artık bu sizin aranızda şifre gibi bişey oldu
sende bidaha çağrı atma bunu gönder anlar zaten
Nasılsınız..bende aranıza katılmak istiyorum benide listeye dahil eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?