Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun sevinçcim ayyy ne duyarsız insanlarmış onlar öyle Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
saol cnm amin herzaman dua ederim Rabbim kimsenin eline bırakmasın amin sağlığımızı sıhhatimizi elimizden almasın sevdiklerimizle sınamasın amin...
carsıda ıkı saat elbısenn altına ayakkabı aradık bulamadık abla yaa daha ne gıycemı bılmıyom

vıcdan meselesı

ewden uydur bişiler işte

saol cnm amin herzaman dua ederim Rabbim kimsenin eline bırakmasın amin sağlığımızı sıhhatimizi elimizden almasın sevdiklerimizle sınamasın amin...

ewden uydur bişiler işte

uyduramadım coguna kısa dedı herıf eglınce totnu gorurler dedı off valla 1 saat baktık bı kafve baabet bulmadık

Aaaaa yazık kadınageçmiş olsun hayatım..niye götürmemişler ya hastaneye:26:
sevinçççim yarın karşına çıkar bu iyiliğinnn yüreği kalbi güsel arkadaşım benimmm insan olmayı becerememişlerki anasını götürmemiş düğün düşünüo allah etmio öleydiii yinemi düğüne koşacaklardı yazıkk ki ne yazık rabbim evlat vericeksennn hepimize hayırlısından verrrr bizide hayırlı anneler babalardan eyleee

sağol cnm geçmişteydim sen nerelerdesin pek yüz vermez oldun bizer

belinaycım merveyi tebrik etmeye g,ittim ben
yok kız yüz vermez olmadım sinirimi bozuolar eşimm uzaklara gidince evde tek napıcamı bilemedim kendimi işe verdimmm evi pırıl pırıl dip köşe yaptım bayram temizliğini erken yapayımm dedimm salon yatak odam bitti oturma odamın perdeleri temiz ama camları silicemm yinede içim sinmezz yıkayayım diorumm salonumu kapatıcam ist a gittimde içim rahat olsunnn pis gitmiş demesinler gidene kadar yine çok yaaprımmmm ama kabası felan iice bittiii hep elimde yıkadımmmm çoğu herşeyiiii

offf çivi çiviyi söker derler boğazım ağrıyorya
dondurma yiyommmmmmm
kız tocamm sizin ordan getircekmiş unutmazsa bakalım ben seviom donduymaaa

saol cnm biz düğüne gidecez sizde hastaneye götürün didilerrr
allahhhh ıslah etsinn allah babaanemize sağlık versinnn ölmesinimi istiyolar nedir yahh alıcak paramı var nedirrr buuu

merhamet etmeyene rabbim merahemet edermiiii hiçç heleki anne bu yaaa rabbim sevinç arkadaşımaaa bu iyiliğininnn insanlığının duyarlılığının karşşılığını müjdelee oğluna bir kardeşşş verr eli yüzü düzgün sağlıklı ve en önemlisi hayırlısından birde kız olsun olmuşkennn

dimi önceki insanlar nası yaşamış ee neler yaptın bebik çalşmalarına devam dimi

valla canım çalışmalara devamda eşim geçen hafta sperm tahlili verdi spermlerde aşırı düşüş olmuş sıfıra yaklaşmış nerdeyse doktor tekrar tahlil yaptır demiş haftaya cuma bir daha yaptıracak yine böyle çıkarsa sonuç tüp bebek yaptıracaksınız demiş

uyduramadım coguna kısa dedı herıf eglınce totnu gorurler dedı off valla 1 saat baktık bı kafve baabet bulmadık

herif haklı totonu bir tek o görsün başkasına ne
yok benimkiside açık seçik giydirmez bide bende geymem ne gösterim oramı buramı
niye alıyorsun giymicen elbiseyi

saol tatlım amin iyi dileklerin için
Rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin mübarek cuma gecesi bugün hepinizin gönlüne göre versin aminnn

herif haklı totonu bir tek o görsün başkasına ne
yok benimkiside açık seçik giydirmez bide bende geymem ne gösterim oramı buramı
niye alıyorsun giymicen elbiseyi

elbıselrım hepsı kıs aalır ama bı kere gıydrr yenı alsakda oda kısa olck ben dız altı gıymem ya uzun olcak ayaklarımda ya dız ustunde olckk off valla sıkıntı bastı ne gıyecem

aaa cnm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz çıkar ya tüpbebeğe gerek kalmaz

güle güle otur pislet cnm temzlik gibisi yok

başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok

aaa cnm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz çıkar ya tüpbebeğe gerek kalmaz

güle güle otur pislet cnm temzlik gibisi yok

inşallah canım gerek kalmaz ama sanmıyorum 5 sene oldu evlilğimizin 2. senesinde bir kere normal yolla hamile kaldım o da düştü bir dahada olmadı tüp bebek şart gibi yinede hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…