saol cnm amin herzaman dua ederim Rabbim kimsenin eline bırakmasın amin sağlığımızı sıhhatimizi elimizden almasın sevdiklerimizle sınamasın amin...geçmiş olsun sevinçcim ayyy ne duyarsız insanlarmış onlar öyle Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
carsıda ıkı saat elbısenn altına ayakkabı aradık bulamadık abla yaa daha ne gıycemı bılmıyom
vıcdan meselesı
saol cnm amin herzaman dua ederim Rabbim kimsenin eline bırakmasın amin sağlığımızı sıhhatimizi elimizden almasın sevdiklerimizle sınamasın amin...
ewden uydur bişiler işte
sevinçççim yarın karşına çıkar bu iyiliğinnn yüreği kalbi güsel arkadaşım benimmm insan olmayı becerememişlerki anasını götürmemiş düğün düşünüo allah etmio öleydiii yinemi düğüne koşacaklardı yazıkk ki ne yazık rabbim evlat vericeksennn hepimize hayırlısından verrrr bizide hayırlı anneler babalardan eyleeeAaaaa yazık kadınageçmiş olsun hayatım..niye götürmemişler ya hastaneye:26:
yok kız yüz vermez olmadım sinirimi bozuolar eşimm uzaklara gidince evde tek napıcamı bilemedim kendimi işe verdimmm evi pırıl pırıl dip köşe yaptım bayram temizliğini erken yapayımm dedimm salon yatak odam bitti oturma odamın perdeleri temiz ama camları silicemm yinede içim sinmezz yıkayayım diorumm salonumu kapatıcam ist a gittimde içim rahat olsunnn pis gitmiş demesinler gidene kadar yine çok yaaprımmmm ama kabası felan iice bittiii hep elimde yıkadımmmm çoğu herşeyiiiisağol cnm geçmişteydim sen nerelerdesin pek yüz vermez oldun bizer
belinaycım merveyi tebrik etmeye g,ittim ben
kız tocamm sizin ordan getircekmiş unutmazsa bakalım ben seviom donduymaaaofff çivi çiviyi söker derler boğazım ağrıyorya
dondurma yiyommmmmmm
allahhhh ıslah etsinn allah babaanemize sağlık versinnn ölmesinimi istiyolar nedir yahh alıcak paramı var nedirrr buuusaol cnm biz düğüne gidecez sizde hastaneye götürün didilerrr
hoşgeldn cnm sen naslsn netinmi yoktu senin arada baktım sana
ayy ordan kaç defa geçtm baktım baktım görmemiştim bidahakine oraya gelcem senide göriyim yakından bakiyim saçına maçına
kocanda mı duyarsız davranmışyazık Allah merhamet versin
sendende razı olsun
ozmana dogurusun basak bebgını severım bende
dimi önceki insanlar nası yaşamışee neler yaptın bebik çalşmalarına devam dimi
uyduramadım coguna kısa dedı herıf eglınce totnu gorurler dedı off valla 1 saat baktık bı kafve baabet bulmadık
inşallah tabi kız doğa üstü güçlerinle hissettiğin bebeği görmüş olursun
sevinçççim yarın karşına çıkar bu iyiliğinnn yüreği kalbi güsel arkadaşım benimmm insan olmayı becerememişlerki anasını götürmemiş düğün düşünüo allah etmio öleydiii yinemi düğüne koşacaklardı yazıkk ki ne yazık rabbim evlat vericeksennn hepimize hayırlısından verrrr bizide hayırlı anneler babalardan eyleee
yok kız yüz vermez olmadım sinirimi bozuolar eşimm uzaklara gidince evde tek napıcamı bilemedim kendimi işe verdimmm evi pırıl pırıl dip köşe yaptım bayram temizliğini erken yapayımm dedimm salon yatak odam bitti oturma odamın perdeleri temiz ama camları silicemm yinede içim sinmezz yıkayayım diorumm salonumu kapatıcam ist a gittimde içim rahat olsunnn pis gitmiş demesinler gidene kadar yine çok yaaprımmmm ama kabası felan iice bittiii hep elimde yıkadımmmm çoğu herşeyiiii
kız tocamm sizin ordan getircekmiş unutmazsa bakalım ben seviom donduymaaa
allahhhh ıslah etsinn allah babaanemize sağlık versinnn ölmesinimi istiyolar nedir yahh alıcak paramı var nedirrr buuu
merhamet etmeyene rabbim merahemet edermiiii hiçç heleki anne bu yaaa rabbim sevinç arkadaşımaaa bu iyiliğininnn insanlığının duyarlılığının karşşılığını müjdelee oğluna bir kardeşşş verr eli yüzü düzgün sağlıklı ve en önemlisi hayırlısından birde kız olsun olmuşkennn
dondurmayı yidinmi
ben sana bana çiko al dedimdi nerde
herif haklı totonu bir tek o görsün başkasına ne
yok benimkiside açık seçik giydirmez bide bende geymem ne gösterim oramı buramı
niye alıyorsun giymicen elbiseyi
aaa cnm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz çıkar ya tüpbebeğe gerek kalmazvalla canım çalışmalara devamda eşim geçen hafta sperm tahlili verdi spermlerde aşırı düşüş olmuş sıfıra yaklaşmış nerdeyse doktor tekrar tahlil yaptır demiş haftaya cuma bir daha yaptıracak yine böyle çıkarsa sonuç tüp bebek yaptıracaksınız demiş
sevinçççim yarın karşına çıkar bu iyiliğinnn yüreği kalbi güsel arkadaşım benimmm insan olmayı becerememişlerki anasını götürmemiş düğün düşünüo allah etmio öleydiii yinemi düğüne koşacaklardı yazıkk ki ne yazık rabbim evlat vericeksennn hepimize hayırlısından verrrr bizide hayırlı anneler babalardan eyleee
yok kız yüz vermez olmadım sinirimi bozuolar eşimm uzaklara gidince evde tek napıcamı bilemedim kendimi işe verdimmm evi pırıl pırıl dip köşe yaptım bayram temizliğini erken yapayımm dedimm salon yatak odam bitti oturma odamın perdeleri temiz ama camları silicemm yinede içim sinmezz yıkayayım diorumm salonumu kapatıcam ist a gittimde içim rahat olsunnn pis gitmiş demesinler gidene kadar yine çok yaaprımmmm ama kabası felan iice bittiii hep elimde yıkadımmmm çoğu herşeyiiii
:
aaa cnm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz çıkar ya tüpbebeğe gerek kalmaz
güle güle otur pislet cnm temzlik gibisi yok
yasser özele bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?