suskunlara sızde bakıyonuzmu kızlarr
biricik canım merak ettim kocanla naptınız barıştınızmı:18::18:
Saol cnmm merak etmişsin beni
Sabah konuştuk biraz
üzülmüş hastanelik oldum die onunla hiç konuşmadığım da ağrına gitmiş
Tam barışmadım ama biraz yumuşadım
Bu arada kedimde gitti
:13: olur cnm
ayy cnm benim duyarlı arkdasıııııım daha kimseee cvp vermedi görmediler mi ne geçmişi okuyuup geliiyiim diiilerrr ama:26:neyse cnm nazonun ki bitince haberimiz olsunda başlarız paşa içinde inş
ben bakıyorum ve bayılıyorum diziyede müziklerinede
inşallahbide kendıme hıssetsem hamıslıgı
bayat bu çiko bakkaldanmı aldın nedir:125::131::131: heee kıs ama çivi çiviyi sökmeyecek sanırım :2::2::2:
:125: aldık ya çukonu
evet fark ettimbaşak karısı mutlucan gelmiş işte soruyordun
başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok
devltte yaptırısınız cnm olmazmı.inşalah gerek kalmaz ama kalırsa devlette yaptırıninşallah canım gerek kalmaz ama sanmıyorum 5 sene oldu evlilğimizin 2. senesinde bir kere normal yolla hamile kaldım o da düştü bir dahada olmadı tüp bebek şart gibi yinede hakkımızda hayırlısı
suskunlara sızde bakıyonuzmu kızlarr
heralde doğurmadan önceki son gelişin bida gelmezsinmiyaba kızlar nasılsınız bakalım. ben yine kaçak oldum :))
başakkk biliyonmu bende adanalıyım giderek sayımız artıyo
Cnm gçmiş olsn:13: olur cnm
tşk ederim
yok kız kocam değil kaynım gittimki oturuyor altında arabası kayınbaboş orda oturuyor kaynoşa heç sözüm yok zati
bu ne hal ..anne dedim ölüyom dedi
kalk dedim nüfus cüzdanım yok dedi kalk dedimmm acilde bakmak zorundalar
yoksa sabah show habere malzeme yaparım onları dedim
hemen gittik şimdi iyi şükür
Hiç sorma koca bebeğim diyorum ona gerçktnde öyle yaniiahhh ahhh bu koca bebekler neyse birazda olsa yumuşamışsın ya devamı gelir
inşallah
bayat bu çiko bakkaldanmı aldın nedir:125:
evet fark ettim
devltte yaptırısınız cnm olmazmı.inşalah gerek kalmaz ama kalırsa devlette yaptırın
bakmıyom ben karanlık o dizi
heralde doğurmadan önceki son gelişin bida gelmezsin
sitemkar bi cevap oldu :) bu gidişle öyle olucak galiba. nasıl gidiyo hamileliğin canım. ben çok şükür sonuna geldim. artık biraz yorucu oluyo ama yinede iyiyim. 11 kilocuk aldım. şimdilik normal doğum gözüküyo ama ayın 8 inde son kontrolde doktor karar verecek. boyum kısaymış bebiş çok kilo alırsa sezeryan olurmuş. 2950 gr olmuş kızım.
sitemkar bi cevap oldu :) bu gidişle öyle olucak galiba. nasıl gidiyo hamileliğin canım. ben çok şükür sonuna geldim. artık biraz yorucu oluyo ama yinede iyiyim. 11 kilocuk aldım. şimdilik normal doğum gözüküyo ama ayın 8 inde son kontrolde doktor karar verecek. boyum kısaymış bebiş çok kilo alırsa sezeryan olurmuş. 2950 gr olmuş kızım.
oy maaşallah cnm epidural normal doğm dşündünmü hiç çok rahat olduğunu söylüyorlar
bende idare ediyorum işte zorluklar başladı tabii
heralde 3haftada bi kaç kilo daha alırsın dimi
Maşallah cnm inş Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin..
Ben biliyommmm oleyyyyyy topicin adini degistiririk bu gidislenbaşakkk biliyonmu bende adanalıyım giderek sayımız artıyo
Cnm gçmiş olsn
Sanada helal olsun merhametli arkadaşım
Hiç sorma koca bebeğim diyorum ona gerçktnde öyle yanii
Sewinçcim bişi sorcm
Fatiha okuyorsunuz ya hep abdestlimi okunuyo yoksa normalde okuyabiliyormuyuz bende şeytanı bi kırarsam okumak istiyorumm
Bnmde bi sürü eksik dualarım war
Ama okuyan yok git şytan git
valla doğum şeklini bile düşünemiyorum ben son zamanlarda bi korku başladı. çok işahım açık ama benim yaaa. herşeyi yiyesim geliyo. doymak bilmiyorummm. ve hala işe gidiyorum :)) büyük ihtimalle işte doğurucam :))
esnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış
cociş patlatamamış:123:
çocuk yapmadığım sürece kızım
wuuuwwwww gerçekten varmııışşş bende esnek zarlı birini tanıyorum artıııkkkkkk gerçekmiş işteee
ne enteresan şu zar işleri ya. tövbe yarabbim nsl bişeydi ben kaybetmeden görmek isterdim zarımı
tatlım kocan çokk şanslı hayırlı olsun ne diim:127:
kızlar benm yat saatim geldi
Allah hepinize rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?