Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol cnmm merak etmişsin beni
Sabah konuştuk biraz
üzülmüş hastanelik oldum die onunla hiç konuşmadığım da ağrına gitmiş
Tam barışmadım ama biraz yumuşadım

Bu arada kedimde gitti

ahhh ahhh bu koca bebekler neyse birazda olsa yumuşamışsın ya devamı gelir

bide kendıme hıssetsem hamıslıgı
inşallah
:131::131: heee kıs ama çivi çiviyi sökmeyecek sanırım :2::2::2:
:125: aldık ya çukonu
bayat bu çiko bakkaldanmı aldın nedir:125:
başak karısı mutlucan gelmiş işte soruyordun
evet fark ettim
başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok

inşallah canım gerek kalmaz ama sanmıyorum 5 sene oldu evlilğimizin 2. senesinde bir kere normal yolla hamile kaldım o da düştü bir dahada olmadı tüp bebek şart gibi yinede hakkımızda hayırlısı
devltte yaptırısınız cnm olmazmı.inşalah gerek kalmaz ama kalırsa devlette yaptırın
suskunlara sızde bakıyonuzmu kızlarr
bakmıyom ben karanlık o dizi
miyaba kızlar nasılsınız bakalım. ben yine kaçak oldum :))
heralde doğurmadan önceki son gelişin bida gelmezsin

Bengisu karısı o kadar geçmişi okuduun cvp verdiin hiiirkese tek tek biz orda sen girdin diye ayıp olmasın didik bi slm viirdiik aaa karı heeeç oralı olmamış ayıp ayıp

Bengiciim hoşgeldin cnm
geçmişi okuyon heralde..:26:kimse yok:44:bende yemek yicem cnm baktım sen gelmişin slm veriyimde ööle çıkıyim dedim...

Cnm gçmiş olsn
Sanada helal olsun merhametli arkadaşım

ahhh ahhh bu koca bebekler neyse birazda olsa yumuşamışsın ya devamı gelir
Hiç sorma koca bebeğim diyorum ona gerçktnde öyle yanii

Sewinçcim bişi sorcm
Fatiha okuyorsunuz ya hep abdestlimi okunuyo yoksa normalde okuyabiliyormuyuz bende şeytanı bi kırarsam okumak istiyorumm
Bnmde bi sürü eksik dualarım war
Ama okuyan yok git şytan git

sitemkar bi cevap oldu :) bu gidişle öyle olucak galiba. nasıl gidiyo hamileliğin canım. ben çok şükür sonuna geldim. artık biraz yorucu oluyo ama yinede iyiyim. 11 kilocuk aldım. şimdilik normal doğum gözüküyo ama ayın 8 inde son kontrolde doktor karar verecek. boyum kısaymış bebiş çok kilo alırsa sezeryan olurmuş. 2950 gr olmuş kızım.

oy maaşallah cnm epidural normal doğm dşündünmü hiç çok rahat olduğunu söylüyorlar
bende idare ediyorum işte zorluklar başladı tabii
heralde 3haftada bi kaç kilo daha alırsın dimi

Maşallah cnm inş Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin..

oy maaşallah cnm epidural normal doğm dşündünmü hiç çok rahat olduğunu söylüyorlar
bende idare ediyorum işte zorluklar başladı tabii
heralde 3haftada bi kaç kilo daha alırsın dimi

valla doğum şeklini bile düşünemiyorum ben son zamanlarda bi korku başladı. çok işahım açık ama benim yaaa. herşeyi yiyesim geliyo. doymak bilmiyorummm. ve hala işe gidiyorum :)) büyük ihtimalle işte doğurucam :))

başakkk biliyonmu bende adanalıyım giderek sayımız artıyo
Ben biliyommmm oleyyyyyy topicin adini degistiririk bu gidislen

tatlim gdnelde aliyorum almadigim zamanlarda oluyor
zikirmatik tesbih al cok rahat oliiiii

kız açlışıyomusuun hala bu ne iş aşkı bööle
anlıyorum seni insan biranm önce bebğine kavşmak istiyor aslına ama bi taraftanda korku geliyo
bayıltıp sezaryenle alsınlarda görmiyim ben diyorum bazen
off fazla düşünme nasıl olsa bi şekilde olacak endişelenmein anlamıyok:18::18::18::18::18:

esnek zarmış tatlım sadece doğumda patlarmış

cociş patlatamamış:123:

çocuk yapmadığım sürece kızım

wuuuwwwww gerçekten varmııışşş bende esnek zarlı birini tanıyorum artıııkkkkkk gerçekmiş işteee

ne enteresan şu zar işleri ya. tövbe yarabbim nsl bişeydi ben kaybetmeden görmek isterdim zarımı
tatlım kocan çokk şanslı hayırlı olsun ne diim:127:

kızlar benm yat saatim geldi
Allah hepinize rahatlık versin

huhuuuu gece kuşlarııı napıyosunuz bakim kız KSELLL sen doğurmadınmı daha bikaç gün göremeyince doğurdun sanıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…