Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Belos yarin cuma arkadaslar bebus icin 4 cuma ust uste ya evvel okunurmus kismetse yarin 4. cumam olacak belos seninde 3 canim
kendine okumak isteyen olursa niyet edip baslasin yarin

çalışmak derken işyerine gidiyorum eşimle aynı yerde çalışıyoruz artık. hem onun yanında daha rahatımm. kimsenin bana iş yaptırdığı yok zaten. neysem bende kaçtımmmm uykum geldi çok kendinize çok ii bakın

:13::13:kankaların aralrını bozanın kankası olamzmış

evli kaynınn varmı

basmalı tesbih
kız neydi onun adı

bişi matik:44:

hah zikirmatik

yok bir kaynim var bekar bir gorum var ewli cicugu yok calismalar var
bana gecen diyorki bir seyi yanlis yapiyok ama ney
ewet zikir matik oyle 500 luk tesbihle gezmiyom

benimde var çok rahat oluyor

500lük tesbiklede gezebilirsin ne var
bende telefonumu zikirmatik yaptım basıbasıveriyom

kocanın amcasını oüğlu yokmu çiçuğu olan kadın

telefonu nasıl yaptın telefonun özelliğimi:26:

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr

ben yıllardır her gece yatarken ve dışarı çıkarken dove nin nemlendiricisini kullanıyorum bana iyi geliyor
birde kardeşim niveanın nemlendiricisini getirdi almanyadan arada onuda kullanıyorum

paşacım benim ekstra bişey yazmama gerek yok arkadaşlar zaten benim söyliyeceklerimi aşağı yukarı yazmışlar
bence eşin ve evin önemli olmalı başka hiç bişey değil

evt deısık aslında hıc duymadım gümüş isminii ama beendımmm bende eliz koyacammm

gümüş diye dizi vardı bir ara bende orda duydum

aynen ben o kırılmasın bu kırılmasın diye bigün çat diye orta yerimizden çatlıyacaz valla bu halimiz ne olacak bizim
ya bende aynen senin gibi mantar oluyorum yabancı biyere gidince terminellerdeki wc lere girince
bi görsen ellerimi yıkamadan wc ye girmem başka yerde musluğu bile peçeteyle açarım dokunmam bile yoksa hemen kapıyorum
bende fitille kurtuluyorum yada bir tane krem var hem kaşıntıyı hem acısını alıyor

Son düzenleme:

onlarda nasıl insanya kadın orda acı çekiyor onlarda orda rahat rahat oturuyorlar ne diyeceğimi bilemedim

bunu ne zaman yazmışım ben:44:

Hey gidiii paposss cok kibardi cook naifti
hec sana benzemezdi

nazemir abla ben 200 elham daha okudum eklersin olurmu

tamam canım ben bugün öğlen itibariyle okuyamıyorum kırmızı kartı gördüm

offf çivi çiviyi söker derler boğazım ağrıyorya
dondurma yiyommmmmmm

başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok

Belos yarin cuma arkadaslar bebus icin 4 cuma ust uste ya evvel okunurmus kismetse yarin 4. cumam olacak belos seninde 3 canim
kendine okumak isteyen olursa niyet edip baslasin yarin

bunların hepsine cevap yazacaktım ama eşim geldi

nazoşum merhaba ben çok yorgunum bir sürü iş yaptım şimdide yeşil domatesleri dilimledim tuzladım yarın turşusunu kuracam kışın yumurtalı kızartılınca çok güzel oluyo burada çok yapıyolar bende sevdim neyse canım seni görünce yazayım dedim ben çıkıyorum iyi geceler

sevinç babaannenize geçmiş olsun kaynananlarda çok duyarsızmış ona bişey olsa vicdanları sızlamayacakmıydı merak ettim

ana o nasıl yapiliyikız anlat hele bi ayrıntılıca merak ettim :26:

ah kuzum yaa kıyamam iyiki gitmişsin bölelerinin elinde noolurdu kadın kim bilir :18::26: çok geçmiş olsun

az kaldı kuzum sabret 12 haftadan sonra öğrenenlerde var ay ivet bende bebeğimizle ilk karşılacağımız anı çok merak ediyorum ben kesin sevinçten ağlarım bide nasıl bişii olcak acaba hangimize benziycek diye çok meraktayım ama sankim burnu bana benziyo benimki gibi minik ve kalkık alın trafıda maalesef baba tarafına çekmiş açık biras ay 11 haftalık ultrason resminden benzettiğim şeylere baaak daha kimbilir ne kadar değişmiştir ve değişir yavrum bakalım şimdi nsıl görüncek meleğim ve cinsiyetimiz ne olcak çok heycanlıyım az kaldı pazartesiyeee

kızlarr merve var dıya hamıleymıss cok sevındımm

ivet çok sevindim bende tutmuş neyseki tüp bebek önce bi kızdım niye benden önce duymayan kalmadı başkalarındanmı öğrenicektim diyeee sonra yumuşadım tabii hemen kıyamam ben ona hiç garibim sevinçten naapcağını şaşırmış unutmuş haber vermeyi :26: neyse allah emeklerini boşa çıkarmadı inşallah bunuda kaybetmez kuzum yoksa toparlayamayız kızı bu sefer :18: ama inanıyorum gelcek bu sefer yiğenim beraber büyütcez bebelerimiziii

ay vefalı karısın maaşallah aferim sana günahlarınıalmayım ama ölsün falan diye bekliyolar gibi geldi banada kız :26: peeh bide düğüne gitmişler sanki onlar hiç yaşlanmıycaklar yaşlanınca allahta onlara aynını yaşatırsa görürler günlerini peeh

kuzum kocana acilen keçi boynuzu kürüne yada pekmezine başlat emin ol faydası olacaktır 1-2 ay içsin öle bidaa test yaptırın hemen illa tüp bebeğe karar vermeyin önce bi her yolu deneyin kuzum ucuz bişiii diil sonuçta tüp bebek tedavisi bu arada bende kocişe pekmezini içirmiştim sayı 20 milyon çıktı diye garibim çaresiz yiyodu 1-2 kaşık her verişimde ıyk ben yiyemem hiiç sevmem pekmezi içimi kıyar :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…