kız açlışıyomusuun hala bu ne iş aşkı bööle
anlıyorum seni insan biranm önce bebğine kavşmak istiyor aslına ama bi taraftanda korku geliyo
bayıltıp sezaryenle alsınlarda görmiyim ben diyorum bazen
off fazla düşünme nasıl olsa bi şekilde olacak endişelenmein anlamıyok:18::18::18::18::18:
:13::13:kankaların aralrını bozanın kankası olamzmış
evli kaynınn varmı
basmalı tesbih
kız neydi onun adı
bişi matik:44:
hah zikirmatik
yok bir kaynim var bekar bir gorum var ewli cicugu yok calismalar var
bana gecen diyorki bir seyi yanlis yapiyok ama ney
ewet zikir matik oyle 500 luk tesbihle gezmiyom
500lük tesbiklede gezebilirsin ne var
bende telefonumu zikirmatik yaptım basıbasıveriyom
kocanın amcasını oüğlu yokmu çiçuğu olan kadın
yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışıkbiliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemediburuya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum ortacı arıyolarmış beni yaneşimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin banaoglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diyebana bir akıl verin buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
şuan isetr inanın ister inanmayın gözlerim doldu sizleri çok özledim ben yaoglanı yatırdım 7 anca kalkar bugün ve dün daha önceki gün oglana bakıyorum bebek bakıcısı paşa sinirlerim çok bozuk benim ya iş konusunda evimi temizlemeyi yemek yapmayı özledim ben eşime katkı olsun diye girdim işe ama çalışmak bama göre degil
Pasa beni yanlis anlama tmmmi akrabayla is yapilmaz cnm kaninin son damlasina kadar calistirirlar akraba diye bise diyemezsin yabanci olsa hakkini ararsin olmadi kapiyi ceker cikarsin.
sana ve kocanada yazik annem bunun kis mevsimi var bide en iyisi evine yakin bir yer olmasi bana soruyorsan bir dk bile dusunmezdik heruf bosar zati seni bu gidisle
neden ayıp olsunki..sonuçta sen evli bi bayansın.sorumlulukların var..dediğin şartlarda çalıştığın sürece bugün olmassa yarın mutlaka eşinle sorun yaşıcaksın..illa çalışcam diyosan dediğin gibi size yakın olan yeri tercih et..ablana durumu izah et eminim anlayışla karşılıcaktır..karşılamazsada kendi sorunu.bu şekilde hem sana eziyet hemde evliliğine.
Arkana bile bama kac is is degil parasi yok mesaisi cok angaryasi cok
canim ezdirme kendini baska bir yere harcasan bu mesaiyi hem daha cok kazanirsin sigortan olur
calisma saatin olur isin belli olur kimse gucenmesin kullandirma kendini uzuldum haaaa
evt deısık aslında hıc duymadım gümüş isminii ama beendımmmbende eliz koyacammm
ben çok iyi niyetliyim gerçekten aman kimse krılmasın ay kırdımmı vs bu yüzden hastayımya3 gebelik geçirdim kimsenin iyiligini görmedim 4 gebeliktede ne yaparım bilemiyorum bir tabak çorba için insan aglarmı ya ben kendimden vazgeçtimde ya karnımdaki yavrum beslenemesse diye çok agladım allah razı olsun eşimden annemden kaynanamdan ama olmayınca olmuyo ilk gebeligimde ablam evli degildi dogumda yanımdaydı 2 ve 3 gebeliklerimde kapımı açmadı oglunu öne attı belini öne attı eşini öne attı kapımı açmadı eşimde kızyo tevcit pilavı gibi önüme getriyo sen işemi onun çocugunamı bakmaya gidiyosun diyor haliyle kızıyor el adamına brişey anlatamıyosunki eşimide ihmal ediyourm kaç gün oldu çatışmaya grimeyeli yorgunluktabn olmuyo allah var oda kızmıyoda sitem ediyo okadar yo diyor gel git canına yazık degilmi diyor adamda haklı olursa karşı olur olmazsa evde kalıcem ya evi işi eşimi aksattım en son pazar günü temizlik yaptım ben paşa bu kadar beklicem dolapta inanın 18 yufka beni bekliyo sigara böreg sarıcem burdan eve gdince halim kalmıyoki yapayım eşime dedim dedi canım ben keserim sen sararsın dedi eşimle halledicez bakalım akşamada çatışlmaya gireyim diyomda okadar dikkat etmeme mantar olmuş altım korkuyorum rahimime brişey olur diye kren sürdüm hakgetire okadar temiz ykıyorum kruluyorum namaz kılıyom diye peçete koyuyorum nafile doktor ban çok temiz titz insanlarda olur namtar dedi ay ben ne yapıcem genemi sirkeli su yapsam anacım oda yakıyo ya
Kızlar şu anda acil serviste eşimin babaannesini bagda arilar sokmus kadini dr goturen olmamis
Bir gittim resmen can cekisiyor kayinbabam ve kaynim oturuyorlar deli oldum
Kaptigim gibi hastaneye getirdim serum takildi igne vuruldu bekliyoruz offf
yazik yaa
Hey gidiii paposss cok kibardi cook naifti
hec sana benzemezdi
nazemir abla ben 200 elham daha okudum eklersin olurmu
gene seviyom seni
off sorma ya babaanneyi görseniz ağlardınızzz
kadın ne hale gelmiş duyarsız insanlar yaa
dr ne kadar kızdı bende görür görmez getirdim dedim
iyi şükür iğne serum ılaç derken kendine geldi yemeni yidirdim
ilaçlarını içirdim uyudu bende eve geldim
kaynoşla kayınbaboşta düğün varmış ordalar
offf çivi çiviyi söker derler boğazım ağrıyorya
dondurma yiyommmmmmm
başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok
Cnm gçmiş olsn
Sanada helal olsun merhametli arkadaşım
Hiç sorma koca bebeğim diyorum ona gerçktnde öyle yanii
Sewinçcim bişi sorcm
Fatiha okuyorsunuz ya hep abdestlimi okunuyo yoksa normalde okuyabiliyormuyuz bende şeytanı bi kırarsam okumak istiyorumm
Bnmde bi sürü eksik dualarım war
Ama okuyan yok git şytan git
Belos yarin cuma arkadaslar bebus icin 4 cuma ust uste ya evvel okunurmus kismetse yarin 4. cumam olacak belos seninde 3 canim
kendine okumak isteyen olursa niyet edip baslasin yarin
nazoşum merhaba ben çok yorgunum bir sürü iş yaptım şimdide yeşil domatesleri dilimledim tuzladım yarın turşusunu kuracam kışın yumurtalı kızartılınca çok güzel oluyo burada çok yapıyolar bende sevdim neyse canım seni görünce yazayım dedim ben çıkıyorum iyi geceler
Kızlar şu anda acil serviste eşimin babaannesini bagda arilar sokmus kadini dr goturen olmamis
Bir gittim resmen can cekisiyor kayinbabam ve kaynim oturuyorlar deli oldum
Kaptigim gibi hastaneye getirdim serum takildi igne vuruldu bekliyoruz offf
yazik yaa
ben yıllardır o günleri görmenin hayaliyle yaşıyorumm
eşimle hayller kuruyoruzz,,
mesela; bebekken gece emziği kaybolurmuş gece nöbetçi eczane ararmışız ,,
yada 1 -2 yaş civarlarındayken çarşıda baba-anne ben bundan istiyorum dermiş...
yada babasıyla oynarlarken onları izlemek,,gezmeye gittiğimizde kucağımızdan kapacaklar.......
ne biliim bir sürü hayal
en çok aklımı kurcalayan hayal ne pek?
kocamın yavrumu ilk kez kucağına aldığındakiii an..
yüzünün şekli,gözlerinin dolması.....
rabbim hepimize o günleri görmeyi nasip etsn...
evet sen artık öğrenebilirsinn
ben daha beklerim herhalde...
kızlarr merve var dıya hamıleymısscok sevındımm
gene seviyom seni
off sorma ya babaanneyi görseniz ağlardınızzz
kadın ne hale gelmiş duyarsız insanlar yaa
dr ne kadar kızdı bende görür görmez getirdim dedim
iyi şükür iğne serum ılaç derken kendine geldi yemeni yidirdim
ilaçlarını içirdim uyudu bende eve geldim
kaynoşla kayınbaboşta düğün varmış ordalar
valla canım çalışmalara devamda eşim geçen hafta sperm tahlili verdi spermlerde aşırı düşüş olmuş sıfıra yaklaşmış nerdeyse doktor tekrar tahlil yaptır demiş haftaya cuma bir daha yaptıracak yine böyle çıkarsa sonuç tüp bebek yaptıracaksınız demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?