Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duşunu al üzerine hafif şeyler giy yatağa geç hazır bekle heran kapı açılabilir

ayy ne güzelllllllll profterol gibiiiii

ekleyecemde tarıfı hamıslar bısye dmesse cok basıt duruyo ama :44::44:

gıt dusunu all mıs gıbıı kokularını sur halvett zamanııı
tmm anlaşıldı zaten mis gibiyim
kız bu ağda tarihlerini takip ediyok yaaa
benimki nerdeyse 2 ayda bir alınacak oluyor
kaynoşa söölemem için önce tlf bulup araryıp

kaynoş beni bi çaldır tlf bulamıyom:102:

demem gerekir

eline yapıştı sanki

naapalımm cnmm yemegı yedık hemen kactıkk sonrada realee gittik bugun cnm balık ıstıooo benımmm hayırdır cnm ne hastanesı??? senın kaynoss cool kadın yaa
evet aladağğğ resmen eşimin babaannesi rahatsızlandı kadını arılar yemiş kanyoş kaynoşunu bırakıp düğüne gitti
bana çok güzel örnek oluyor

nerden biliyon yarın olduğunu

karı gün sayıyo doğuruyum diye:26:
ben bilirimmmmm

abboowww heç sevmem öyle karıları heç gitmek istemem gitsem de rahat edemem siz akşam naptınız:26: biz hastane köşelerindeydik
kaynoşta düğünde

ne vuruyon beeeeeeeeeee

oturdum kaldım yaaaaaaaa

kızlar namz vaktide geldi geçiyo

hey gidiiiiiiiiiiiiii ben oturuyommmmmm

atın beni topiktennnnnnnnnnnnn

gidiyom ben soona gelirik

yuhhh yuhhhh senın gozun geç acılmıs ozaman :44::44: ayy ınanmıyorumm bu nasıl ıs yaaa senın kaynanan varya tam zopalıkkk haaa kızıdaa işkencelikkk sen karnın burnunda bunu nasıl dusunmezz yaa allaaam cok sınırlendım o kaynoşunaaa

kız planlı halvetmi olur birden gelmeli o annnnnnn
plan yapamiyok mirak etme oğlan planmı bırakır adamda
heç bişe bilmezse ateşi çıkar çişi gelir su içesi tutarrr

sorma bacımmmm tepsiye tabakları doldurup masaya götür derdi
ben nasıl taşıyayım derdim tek tek taşırdım ama kızının yemek yediği tepsiyi
kendisi kalkar toplar ağır sen kaldrma derdi kızıda gebe felan deel o zaman bekar

sende amma safmışın heee

ütülerken çiçuk çıkmamış Allahtan

kaynoş bi tuhaf sen kaynoştanda tuhafmşsın

ne diye zorladın kendini yapamıycağın iş için

cnmm ben cok onem verırım boyle seylere yataga dus almadan gırmem esımde oyledır ve kokularımıda sürerimm tek kötü huyum hep sarılıp uyuyak ıstıom hiç çatısmayalımm :26::26::26: aboo gecmıs olsunn ıyımı ya sımdıı??? senın kaynosa dıcek lafın var ozaman bıse oldugunda sen kaynosuna ıyı hızmet edıyonmuda benden beklion deee

hoşgeldin cnm paşa 500 geçmiş ama sen daha ekleme tam sayı alak
başka okuyanlar var msj yazdılar
bendende şimdilik 300 ekle daha okursam msj atarım datlım

bu kaynanalarda bence vicdan yok hepsi aynı bizimkide salça yapar satar geçen sene 600 kilo yaptı eşim salça istedi bir kaşık vermedi ben satmaya yapıyom harçlık olsun die siz bana soruyomusunuz harçlığın varmı anne diye dedi ama biz yardım ettik eşimle eltim yardım etmedi ona vermiş bu senede 700 kilo almış eşimi aramış karın gelsin yardım etsin salça yapılacak die bende dedimki geçen sene kime yedirdiyse gitsin o yardım etsin ben gidemem

sende amma safmışın heee

ütülerken çiçuk çıkmamış Allahtan

kaynoş bi tuhaf sen kaynoştanda tuhafmşsın

ne diye zorladın kendini yapamıycağın iş için
salak kafa işteeee saf saf gelmişim heç bişe bilmiyom evlenir evlenmez gebe kalmışım
anam yok babam yokkk napim ama şimdi olsa benimkileride kendine ütületirim

:26: abboowwww niye bir sorunmu var sende çarpışmadan uyurmu elin adamı

he ya bu karının gözü geç açılmlş
saftirikmiş
ben asla kendimi yormazdım aynı evde otururken bilem
kayınbabanın gömlekleri olurdu nerdeyse yüz tane
ütülemekten sıkılır dolaba tıkıştırırdımbide altlara sokardım gözükmesin diye:101:
plan yapamiyok mirak etme oğlan planmı bırakır adamda
heç bişe bilmezse ateşi çıkar çişi gelir su içesi tutarrr

2-3-4-çiçuğu olan napıyo acaba

bak hep model neredeyse aynı çakma model
ayy insan vermezmi yaaa benimkisi verdi valla inkar edemem
ama babaannenin korkusundan veriyor
yoksa oturunda yapın der

bakakta görek hergün o çorabın üstüne çorap eklencek orası çorap yuvası olcak nasıl görmez bu kez almıcam

benimkide atıyordu neresi denk gelirse bir gün yine koltuğun dibine koymuş çoraplarını kapının oraya atsa görecem
bende onları orda görme iyice koltuğun altına gitmiş ben bir gün geçtikten sonra gördüm ama görünce nasıl oldum çorap ordayken misafirde gelmişti ya görseydi dedim
ama şu son günlerde ne hikmetse sepete atıyor hiçde demem at diye hangi dağda kurt öldüyse:44:

bende eşim evdeyken iş yapmam kolay kolay o işteyken yaparım yada anca misafir gelecekse yaparım
ama ertesi gün işim bitmez o ayrı

ne diyecek süslen püslen bekle demek istemiş

aaa ne kadar benziyo kocalar

benmkide kızar sende görüyorum hergün süpürgemi yapılır hergün silinirimi

görmemişler tabii kuzum nolcak

banada ne var evde tertemiz der ona göre ev pis demek için arabaların üstüne yazarlarya beni yıka diye öyle pislik olması lazım

senin kaynanın insafsız olduğu hamile kadına ütü yaptırmasından belli kendi kaynanasınamı acıyacaktı
eve kadın almış madem ertesi günüde çağırsaymış ütülerinide yaptırsaymış beynim döndü valla
kocanada aferin karısını ezdirmeyen adamı severim

ben olsaydım kaldıramam derdım bırde kocama aglardımm bana boyle boyle yapıolar dıyee sana boyle yapmıslar sen bırde gecen kızının mevludune yardım etmeye gıttınn ne hızmet edıyon dahaaa onlaraaa senden kıymetlılermııı

aynen salak kafamerdaneyi kafasına koyan smileyi koysana

çok safmışın ama nasıl açıldı gözün hayret nasıl bu hale geldin

doğru sen çiçuğu babayın evinden getiriydin dimi

eşimin hatırına gidiyom işte o hiç karışmaz gitmemezlik olmazdı gittim rezil olmuşlar mecbur yardım ettim

rüyasında korkutmuşlardır
------------------------------
aynen çok haklısın erkeklere göre öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…