valla başakcım benimki kırk kere üstüne basar geçer ne kaldırır ne bana söler birde bana diyoki senden görüyom diyo hergün hergün ev süpürüp silindiğinigaribim anasının evinde hiç görmemişmi napmışsa artık
görmezkiiiiiiii
tamam bhuldum sağol
ütü masasının üstüne koymuşum ütü yapıyodumda
çocuğu odayamı kilitleyecen sesine kaynoşun gelir beee
benimkiside derki oldu işte çalışim bide gelip evde çalışim seni niye aldım o zaman der
doğru teşhis anası evinde görmüyor yazıkkkkk
:13::13::13::13::13::13:
oturarak yap bariiiiii
valla başakcım benimki kırk kere üstüne basar geçer ne kaldırır ne bana söler birde bana diyoki senden görüyom diyo hergün hergün ev süpürüp silindiğinigaribim anasının evinde hiç görmemişmi napmışsa artık
bizdedeşöylebı durumvar annesı okadar tıtızkıı temızlıge takmısss hayatı temızlıkk takıntı derecesındeebızımkıde bıkmıs annesının oyle olmasındann rahattırr benı hıc kasmazz bende onuuu.... annesı rahat ettırmıyoo evde sureklı bı yer dagılacakmı dıye bakıyorr
bazen sandalye koyuyorum evet
ayakta yaparsam mola vererek yapıyorum
o zamanda ütü bitmiyo
şimdi olduğu gibi bak oturdum kaldım
kızlar az önce kociş aradı
k : sabah ateşin vardı
b : gece ateşimi alamamışsın dimekki
k : alla allaakşama hazır ol o zaman
b :herzaman hazırım
k : aç kapıyı geliyom
ne dimek istedi aceppp
kaynoşa söyle o çaldırsın
dun nette bı tarfı gordum yapanınız varmı mılfoy hamurunu kesıyosun kasıga sarıpp pıstıkden snra ıcıne kreme dolduruyosun oel bıseydııı :44::44::44::44:
abboowww heç sevmem öyle karıları heç gitmek istemem gitsem de rahat edemem siz akşam naptınız:26: biz hastane köşelerindeydik
kaynoşta düğünde
ne vuruyon beeeeeeeeeee
başak yarın 32. haftaya girersinnnnnnnnnnnnn
bizdedeşöylebı durumvar annesı okadar tıtızkıı temızlıge takmısss hayatı temızlıkk takıntı derecesındeebızımkıde bıkmıs annesının oyle olmasındann rahattırr benı hıc kasmazz bende onuuu.... annesı rahat ettırmıyoo evde sureklı bı yer dagılacakmı dıye bakıyorr
kızlar az önce kociş aradı
k : sabah ateşin vardı
b : gece ateşimi alamamışsın dimekki
k : alla allaakşama hazır ol o zaman
b :herzaman hazırım
k : aç kapıyı geliyom
ne dimek istedi aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?