Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkezın bu huyu var ıste hayatım bence kufur sakıncası yok nasısla bana da aılemede etmıyo kahvaltımı hazırlıyo bulasgımı yıkar ıs yapArrrr alısverıs yaparr

2 gundur bıkmadan bana ayakkabı arıyo

tmm tatlım özel msj beni deli etti sana face den atarım msj

Allah dağına gör e kar veriyo kızlar

bana etmese bile yanımda küfürlü konşmasını asla istemem pis kaka olur gözümde

neeeee
çocuk olunca sizide görecem iki taşın arasında ne yapacağınızı şaşırırsınız
helede küçükken iş başına geçince kaç defa işi yarım bırakacan

ben çiöçuğu odaya kitlerim iş bitene kadar çıkartmam
aldnmı msjımıyoksam 10dakkan dolmadımı

hazır herkes kocişinin dedikodusunu yaparken bende yapim bari her erkek gibi benim kocişte aşırı dağınık yatağın altından çorap toplarımsonra bişe deyincede akşamdan akşama topu topu 1-2 saat oturuyom evde onuda burnumdan getiriyon die başlanıyo söylenmeye :99:

ben çiöçuğu odaya kitlerim iş bitene kadar çıkartmam
aldnmı msjımıyoksam 10dakkan dolmadımı
çocuğu odayamı kilitleyecen sesine kaynoşun gelir beee
bana bi çağrı at tlf kaybettim

benimkiside derki oldu işte çalışim bide gelip evde çalışim seni niye aldım o zaman der

Son düzenleme:

abovvvvvvv bunların hepsi aynı
bak benm koca da her zaman çoraplarını çıkarıp yere koyar
bu kez almadım yerden 2gündür çorapları yerde duruyor
inatla almıycam bu kez
bişi desem söylenmeye başlar
bakalım ne zmaqan görcek çorapları

görmezkiiiiiiii

valla başakcım benimki kırk kere üstüne basar geçer ne kaldırır ne bana söler birde bana diyoki senden görüyom diyo hergün hergün ev süpürüp silindiğinigaribim anasının evinde hiç görmemişmi napmışsa artık

valla başakcım benimki kırk kere üstüne basar geçer ne kaldırır ne bana söler birde bana diyoki senden görüyom diyo hergün hergün ev süpürüp silindiğinigaribim anasının evinde hiç görmemişmi napmışsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…