gördüm canım yazdım
evet ne yemek işim bitiyor ne ev süpürmesi
ayy kaç yıldır devam ediyor bu gidişle hiç bitmicek
Allah kurtarsın ben bulaşmadım
Allah yardoımcın olsn nazooooooooooooo
beim bildiğim en az 6 sene oldu
amiiiiiiin...
bir ev bulsaydık rahatlıyacaktım ama kısmet
nazoşum merhaba ben çok yorgunum bir sürü iş yaptım şimdide yeşil domatesleri dilimledim tuzladım yarın turşusunu kuracam kışın yumurtalı kızartılınca çok güzel oluyo burada çok yapıyolar bende sevdim neyse canım seni görünce yazayım dedim ben çıkıyorum iyi geceler
nazocuum senindemi uykun kaçtı
hadi canım o kadar bilmiyordum valla
gerçi ben nişanlıyken başlamştı
4yıl kesin diyordum
inşalah
bizdemi arasak ev napsak sana yardımcı olsak
neyse ben yemeğ,imi yedim üstüme döktüm gidiyim artık
ben bu mahalleye taşınalı 4 yıl oldu ve benim önceki oturduğum mahalledeyken vardı ben seyrediyordum ve ilk bi senede izlememiştim düşün yani
valla kardeşime tesbih çektim kendime daha onuda yapamadım
arkadaşlara hep tefriciye okuduk banada okudular topluca ama kendim için hiç tek başıma okuyamadım
ama arkadaş için tek başıma okumuştum 4444 ü öyle adamıştım çünkü şükür kendim okuyabildim
ama fatihalar bitsin ihlas süresini okuyacam tesbihle bir ara sizede anlatayım sizde yapın çok etkili valla
kızlar denedım gercekden cok guzel oldu 4 tane yaptım sadece denemek ıcın 2n yedım 2 kocıse kaldrdımama fırında cıakrtken bolkonda elım yandı yere koydum kaynosum verdıgı 4 metrelık halım yanı ona uuzlmedım ama borcama ızı cıktı
Ellerine saglik canim afiyet olsun bende yapacam sut kalmamisss
gecmis olsun yaaaa uzulmee dunyaa malii
ben ıcıne hazır kullandım abla hanı dekor ıcın cıkolata sosları var ya aynı ucuda sırınga gıbıydı doymadım keske cok yapsaydımyanlız kasık duz olsun bırı benım zor cıktı duz degıldı uzerıne hamur seker serbtım aynıı kat kat varya bakkallarda sat ılan onlara benzemıs
Himmm anladim kiz 4 taneye firin calistirdigina degmez hafta sonu yaparim kocamla oglumda citir citir yerrr:13:
ondanmı dersin yıkanmayan adamla çatışamam önce banyoya girsin sonra çatışıyımkuzum hıc egıtmemıslermıı kocanııcok catıssan acaba yumusarmıı belkıde ondan agrasıftır:26::26::26::26::26:
normalde etsinde bana etmesin ama demi :13:ayy ınsallah yaa rabbım nasıp eder cumlemızee
sormasınla rben onlarra sorcam ama dun bana dıyokı cok ıclı dıslı oldunuz borulcenın nısnaına gelmedı bızde gıtmememzı lazım bende dedım sız gelmeyınnn beım dugunume nıkah nısanıma geldı hemıde arada erken gel dedıler banasuratı boyle oldu
evet tatlım acıkk
benımde kocam kufurlu konusrz ama asla corabını ortaya atmaz bornıoz hem yerıne asar kırlısını sepete koyarr evde kalsın pazraları falan kahvaltı hazrlar bulasıgı o yıkarr
ben hazırlanırım o ıslerı yapar ıste kotu huyuda kufur eder
evet eder sınrılennce aslında ılk evlılıgızde cok ederdı hep kavga ederdık kapıdan gırerken bıle ederdı sımdı agzından duymam sınırlenmedıgı surece bıd ekavga edınce etrafda ne varsa atraa salak kendıne zarar verır bısey kırsın korkudan ertesı gun aksam aynısı alır gelır
ondanmı dersin yıkanmayan adamla çatışamam önce banyoya girsin sonra çatışıyım
normalde etsinde bana etmesin ama demi :13:
sıkıldığın eşyaları kavgada eline ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?