Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende çıkayımda pizzalık harç hazırlamıştım soğumuştur onu poşetlere koyayımda atayım sonrada evimi süpürüp sileyim
sonrada bıcı bıcımı yapayım tertemiz olayım

canım bende bugün gördüm yazını dün akşam eşim gelince hemen çıktım
yeşil domates turşusunu biliyorum ama kızartıldığını bilmiyordum azıcık alıp denemeli

nazocuum senindemi uykun kaçtı

eşim gelince hemen çıktım canım sende ben çıkınca yazmışın
ben zaten hep geç yatarım en erken nadiren 1:30 dur yatma saatim geneldede 2 den aşağı olmaz

hadi canım o kadar bilmiyordum valla

gerçi ben nişanlıyken başlamştı

4yıl kesin diyordum

ben bu mahalleye taşınalı 4 yıl oldu ve benim önceki oturduğum mahalledeyken vardı ben seyrediyordum ve ilk bi senede izlememiştim düşün yani

inşalah

bizdemi arasak ev napsak sana yardımcı olsak

neyse ben yemeğ,imi yedim üstüme döktüm gidiyim artık

tamam arayın
ev buluruz ama bize çok yakın olması lazım çünkü kardeşim sabah 7 de işe gidiyor ve oğluda uyanınca kendisi gelebilmesi lazım bize onun için zorlanıyoruz
hadi gitde üstünü değiştir aklıma geldi şimdi benimde bi tişörtüm var ne zaman giysem anında üstüne bişey dökülüyor anlamadım gittim nasıl bişey
neyse ben kaçtımgörüşürüz

ben bu mahalleye taşınalı 4 yıl oldu ve benim önceki oturduğum mahalledeyken vardı ben seyrediyordum ve ilk bi senede izlememiştim düşün yani

aslıdna suc bıze hem sıkayet edıyoruz hem ızlıyoruz dızıde gıtıkce sacmalıyo ama gende ne oldu dıye bakıyoruz

Canim dondermemi yapiyon tesbihlee onu biliyom ben hatta bise icin okumustum kabul olmustuuu:13:

kızlar denedım gercekden cok guzel oldu 4 tane yaptım sadece denemek ıcın 2n yedım 2 kocıse kaldrdım ama fırında cıakrtken bolkonda elım yandı yere koydum kaynosum verdıgı 4 metrelık halım yanı ona uuzlmedım ama borcama ızı cıktı

Ellerine saglik canim afiyet olsun bende yapacam sut kalmamisss
gecmis olsun yaaaa uzulmee dunyaa malii

Ellerine saglik canim afiyet olsun bende yapacam sut kalmamisss
gecmis olsun yaaaa uzulmee dunyaa malii

ben ıcıne hazır kullandım abla hanı dekor ıcın cıkolata sosları var ya aynı ucuda sırınga gıbıydı doymadım keske cok yapsaydım yanlız kasık duz olsun bırı benım zor cıktı duz degıldı uzerıne hamur seker serbtım aynıı kat kat varya bakkallarda satılan onlara benzemıs

Himmm anladim kiz 4 taneye firin calistirdigina degmez hafta sonu yaparim kocamla oglumda citir citir yerrr:13:

kuzum hıc egıtmemıslermıı kocanıı cok catıssan acaba yumusarmıı belkıde ondan agrasıftır:26::26::26::26::26:
ondanmı dersin yıkanmayan adamla çatışamam önce banyoya girsin sonra çatışıyım
normalde etsinde bana etmesin ama demi :13:

sıkıldığın eşyaları kavgada eline ver

ondanmı dersin yıkanmayan adamla çatışamam önce banyoya girsin sonra çatışıyım

normalde etsinde bana etmesin ama demi :13:

sıkıldığın eşyaları kavgada eline ver

okadarmıı piss kıızzzzz ayy nasıl rahat edıyorr valla bacım haklısınnn benımde mıgdem almazz ozamannn peki senden hıc utanmıyormuu yaa ? yada sen nıye bukadar az banyo yapıyosun kokuyosun fılan dedıgınde ne dıyooo :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…