okadarmıı piss kıızzzzzayy nasıl rahat edıyorr valla bacım haklısınnn benımde mıgdem almazz ozamannn peki senden hıc utanmıyormuu yaa ? yada sen nıye bukadar az banyo yapıyosun kokuyosun fılan dedıgınde ne dıyooo :26::26::26::26::26:
hergün yıkansada terliyo kurutemzlemeci dükkan cok sıcak oluyo durulmuyo çok terliyo sabahda yıkansa akşama yıkanmadan çatışılmaz oda niye 2 kere banyo yapıyım derdinde üşengeç işte kokuyosun dediğimde akşama kadar çalıştım ben haberin varmı diyo ozamanda ben vicdan yapıyorum işte adam çalıştı yoruldu fln diye
ozaman aksam dus alır sabah ıse gıder her aksam dus alırrr :26::26::26::26: neysee b12 vıtamını eksıklıgınden kaynaklanıyomus yaa bu kan pıhtılasmasıı eee ben hıc sebze yemem hep et turu seyler yerımm nasıl bende eksık cıkıyorkıııııı b12 de hayvansal gıdalarda özellıkle kırmızı ette tavuktaa mevcutmuss en cok yedıgım seyyy anlamadım gıttı
alı de neymıs gelen gecen asık oldu
Ayyy hec tarzim ve tipim deeelll :120:
bende anlamadim herkes asik aliye
Ayen ve gumus
size inanamiyorummmmm pihtilasma testinin sonucu degisirmi
o mutadyonlar genetik ya anneden yada babadan yada ikisinden birden gecen gen
insanin genetigi degisirmi yaaa kafayimi yidiniz
dr bana dediki bu sonuclari omur boyu sakla cunku
genetik test sonuclari asla degismez
tovbeestagfirullahh yaaa
Ayen ve gumus
size inanamiyorummmmm pihtilasma testinin sonucu degisirmi
o mutadyonlar genetik ya anneden yada babadan yada ikisinden birden gecen gen
insanin genetigi degisirmi yaaa kafayimi yidiniz
dr bana dediki bu sonuclari omur boyu sakla cunku
genetik test sonuclari asla degismez
tovbeestagfirullahh yaaa
Mesela bende protein s dusuk cikti b12 kullaniyom onun sonucu degisebilir ama trombofili testinin sonucu degisirmi lennn
catlak patlaklarrrr
hakkaten değişmezmi çok ümitlenmiştim ama ben ya ama b12den kaynaklanıyosa değişmiş olamazmı banada kaybetme dedi doktor ama tühhh valla bide buna üzüldüm şimdi
kim degısırr dedıı beeeeee :44::44::44::44: neyse belkı tetsı yanlıs yaptılarrrilaç ıcıyos okadar deısmeyecekmııı
pekı sen buna ne dıceennn ben hep ett turu seyler yerımmm nasıl b12 dusuk olurkıııııııııııııı etten baska bıse yemıomkııııı
tovbe tovbeeeeee
eti sebzeyle tuketmezsen sadece kilo alirsin
tamam arayın
ev buluruz ama bize çok yakın olması lazım çünkü kardeşim sabah 7 de işe gidiyor ve oğluda uyanınca kendisi gelebilmesi lazım bize onun için zorlanıyoruz
hadi gitde üstünü değiştir aklıma geldi şimdi benimde bi tişörtüm var ne zaman giysem anında üstüne bişey dökülüyor anlamadım gittim nasıl bişey
neyse ben kaçtımgörüşürüz
bu kızda kendını bısey sanıyo sevın gıı ksıkanıyo alıyee ılkay cıktımı gelecekmı acaba
Bu sorunun cvbini sen bul anandan babandan gecen gen degisirmi yaaaa hayretlerdeyim b12 eksikligi tetikler sadece bak vaktinde b12 iyimis dogurdum bebemi en son dusuk cikti apikobak iciyom
ama degismeyecek sonuc 677 ve 1298 heterezigotum bu asla degismeyecek
Dizi baslarken gosteriyoo cikmamistirrr
bu reyhanin fotogratcisina sinir oldum biyiklarini yolasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?