Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hergün yıkansada terliyo kurutemzlemeci dükkan cok sıcak oluyo durulmuyo çok terliyo sabahda yıkansa akşama yıkanmadan çatışılmaz oda niye 2 kere banyo yapıyım derdinde üşengeç işte kokuyosun dediğimde akşama kadar çalıştım ben haberin varmı diyo ozamanda ben vicdan yapıyorum işte adam çalıştı yoruldu fln diye

ozaman aksam dus alır sabah ıse gıder her aksam dus alırrr :26::26::26::26: neysee b12 vıtamını eksıklıgınden kaynaklanıyomus yaa bu kan pıhtılasmasıı eee ben hıc sebze yemem hep et turu seyler yerımm nasıl bende eksık cıkıyorkıııııı b12 de hayvansal gıdalarda özellıkle kırmızı ette tavuktaa mevcutmuss en cok yedıgım seyyy anlamadım gıttı

her sabah yapıyo o gece çatışma olur diye aman üşengeç işte akşam nolcak bakıyım
evet bnde baktım doktorda demişti folik asit eksiliğin var diye hamile kalmadan önce günde 3 kere iç dedi aspirinle ikisini 3 ay önce fln başlarım heralde ben hem et hem sebze cok severim yeşil yapraklı sebzelerdede b12 var ben hergün brokoli yerim yeşllik çok yerim et balık acayip çok yerim ama bu testi yaptırmadan önce pek yemezdm sonradan kilo aldım 43 kiloydum ozamanlar eksik olabilirdi et balık flnda yemezdm o yüzden yeniden yaptırcam testi

Ayen ve gumus
size inanamiyorummmmm pihtilasma testinin sonucu degisirmi
o mutadyonlar genetik ya anneden yada babadan yada ikisinden birden gecen gen
insanin genetigi degisirmi yaaa kafayimi yidiniz
dr bana dediki bu sonuclari omur boyu sakla cunku
genetik test sonuclari asla degismez
tovbeestagfirullahh yaaa

Mesela bende protein s dusuk cikti b12 kullaniyom onun sonucu degisebilir ama trombofili testinin sonucu degisirmi lennn
catlak patlaklarrrr

hakkaten değişmezmi çok ümitlenmiştim ama ben ya ama b12den kaynaklanıyosa değişmiş olamazmı banada kaybetme dedi doktor ama tühhh valla bide buna üzüldüm şimdi

kim degısırr dedıı beeeeee :44::44::44::44: neyse belkı tetsı yanlıs yaptılarrr ilaç ıcıyos okadar deısmeyecekmııı

Mesela bende protein s dusuk cikti b12 kullaniyom onun sonucu degisebilir ama trombofili testinin sonucu degisirmi lennn
catlak patlaklarrrr

pekı sen buna ne dıceennn ben hep ett turu seyler yerımmm nasıl b12 dusuk olurkıııııııııııııı etten baska bıse yemıomkııııı

hakkaten değişmezmi çok ümitlenmiştim ama ben ya ama b12den kaynaklanıyosa değişmiş olamazmı banada kaybetme dedi doktor ama tühhh valla bide buna üzüldüm şimdi

Bu sorunun cvbini sen bul anandan babandan gecen gen degisirmi yaaaa hayretlerdeyim b12 eksikligi tetikler sadece bak vaktinde b12 iyimis dogurdum bebemi en son dusuk cikti apikobak iciyom
ama degismeyecek sonuc 677 ve 1298 heterezigotum bu asla degismeyecek

bu kızda kendını bısey sanıyo sevın gıı ksıkanıyo alıyee ılkay cıktımı gelecekmı acaba

kim degısırr dedıı beeeeee :44::44::44::44: neyse belkı tetsı yanlıs yaptılarrr ilaç ıcıyos okadar deısmeyecekmııı
tovbe tovbeeeeee
pekı sen buna ne dıceennn ben hep ett turu seyler yerımmm nasıl b12 dusuk olurkıııııııııııııı etten baska bıse yemıomkııııı

eti sebzeyle tuketmezsen sadece kilo alirsin

okunmuş tişört

çok üzüldüm valla benm umudum vardı iğneden kurtulabilirm belki diye offf alalhım mübarek günde bi iyi bişey duymadım ne bahtsızmışım ya

Ayen ve gumuss kuzzz kansizlik degerimi bu degissin delimisiniz siz yaaa cildirciiimmm gidin yaa dr sorsaniz adam istifa eder heee tovbe tovbee bu degerler degismezz genetik diyoss allam yaaaa
gidin pihtilasma topicinde sorun bu soruyu sizi topla tufekle kovalasinlar
hangi ilacla geciyosa soyleyin bende iciyimde gecsin pihtilasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…