Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok üzüldüm valla benm umudum vardı iğneden kurtulabilirm belki diye offf alalhım mübarek günde bi iyi bişey duymadım ne bahtsızmışım ya

cnm nıye oyle dusunuosunnn hepımız aynı durumdayızz saglıklı olsundaa bebeklerımızı kucagımıza alalımdaa naapalım 9 ay ıgne olalımmm :26::26::26: şükredelim halımızee

daha fazla maytap geçme yeter utandık tmm

yemek yapıyonmu kuzum sen hala

bende yoğurtlu yarma çirbası yaptım
kocam afiyetle yidi

biz yapsak bu adamlar yiycekmiş meğer

neyse ben kocamı karşılamaya gitcem durağa:127:

adamcım kaç gündür akşamcıydı özlüyodum ha:108:

kafa bulma bizle karııı zaten canımız sıkıldı bırde sen vurr biz deısır sanıyodukkkk ne varrr

.........................................

Son düzenleme:

cnmm balık yıcez bugun:26::26: oo elıne saglıkkk kocan durakta ne yapıoo otobusunuzmu varr :44::44::44::44:

bunu bilmiyor olmana sok oldum uzulmeee Allahim dermansiz dert vermesin
amin cnm
bugün smileylerde bi donukluk var sizde de oluyormu

siz telaşlanmayın sevgili müdavimlerim ben çaresine bakarım

kadın kutuna bak

evet bende pc den zannettm kapatıp açıcaktım ya bu smileları nasıl aklınızda tutuyosunuz ben bikaç tane biliyorum siz üretiyosunuzdurmadan

daha fazla maytap geçme yeter utandık tmm
tmm bee
Tmm kiz kutumdan sanane kocam ilgilenir sadece
kafa bulma bizle karııı zaten canımız sıkıldı bırde sen vurr biz deısır sanıyodukkkk ne varrr

valla guliiimmi agliimmi sastim

cnmm balık yıcez bugun:26::26: oo elıne saglıkkk kocan durakta ne yapıoo otobusunuzmu varr :44::44::44::44:

yok cnm işten geliyo ya onu karşılamaya gidiyom yürüyüş olsun diye

sen sarışısınmsn çok tatlısın:44::44::44::44:

küs olmasaydık bnde balık diycektm ama yarına kaldı barışırsak cnmda çekti acayip yanına pazardan rokada almıştım bak yine aklıma geldi bu adam niye böyle ya

sen korunmuyosun şu an dimi ateşi niye ölçüyodun sen

cnm gecen ay korunmadmm hamıle kaldım ılk atısta tutturduk ama kımyasal olduuu bu ay korunuyorumm ya atesın yukselırmıs yaaa hamıle kalıncaa dusmezmıs adet gunuu onun ıcın oylesıne olcuyorum alıskanlık olduuu

yok cnm işten geliyo ya onu karşılamaya gidiyom yürüyüş olsun diye

sen sarışısınmsn çok tatlısın:44::44::44::44:

oy oy tonton tontonda kocasını karsılamaya gıdermısss evt cnm sarısınımm :26::26: sonunda ekleyebıldın sanırım face e dur bende bakımm

ne zaman başlıycaksın çatışmalara kimyasalda kürtaj olmuyo dimi adetle atılıyo
bizde hep ilk atışta tutturduk 4 kere kocam çok övünür kendiyle yine ilk atışta tuttu diye benm yumurtalarımı hesaba katmıyo tabi safff
ben hala adet olmadım bu arada rahimde kalınlaşma vardı bu düzensizlik yaparmı bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…