Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıyıye yor herzamann bende ruyamda kocamla ıkıncı kez evlenıyoruzz tazelemıs oluyormusuzz gelınlıkk fılan gıyecem gec kaldımm dıyorummm :26::26::26:
iyiye yoralım evet
senin rüyada güzel bişi gibi duruyo aynı kişiyle

ahh kıyamam görünce güldüm vala,
hepsini koymuş gairibm sevinçtenn

sevinç ne büyük sevap işledin bak

bebik bi kaç gündür aşşağıya çok baskı yapıyo inceden sancı gibi bişiler oluyo
kadın normalmi bu bazen korkuyorum
gerçi p.tesi toktora sorarım ama:44::44::44::44:

bebik bi kaç gündür aşşağıya çok baskı yapıyo inceden sancı gibi bişiler oluyo
kadın normalmi bu bazen korkuyorum
gerçi p.tesi toktora sorarım ama:44::44::44::44:

sen hıc doktora gıdıomusunkıı ben hıc duymuyorum senın gıttıgınııı herkes gıttık sole dedı bole dedı dıo senden hıc duymadımmm evdemı dogurcan kız yoksaaa sen onuda becerınnn :18:

Ayyy evliliğimizin ilk yıllları benim kaynoş açık açık anartarı verinde kendime yedek yaptırıyım dedikapıda felan kalırsanız diye söylüyorum dedibende yok cnm niye kalalım kalsakta çilingir çağrırız dedim vermedimo zamanlar tabi çok tanımıyodum şimdi olsa veririm seviom kaynoşumu bazen siinir olsam da severim

sen hıc doktora gıdıomusunkıı ben hıc duymuyorum senın gıttıgınııı herkes gıttık sole dedı bole dedı dıo senden hıc duymadımmm evdemı dogurcan kız yoksaaa sen onuda becerınnn :18:

ayy dimi haklısın

normalde çok fazla giden biriydim ne çok gidiyosun doktora derlerdi.

bide artık testlerimiz felan bitti ya o yüzden pek gitmeme gerek olmadı

en son bu ayın 1inde gitmiştim herşey yolundaydı
doktor bir dahaki ay kontrole gelirsin demişti
1ay boyunca kaldım gidemedim

ama bundan sonra giderim sık sık çünkü son zamanlarda daha sık gidiliyo heralde

Ayeniiiim cnm kız hamilelik planı yaparken sigara içsem diye sen mi soruyon annem ayyyyyy çatlıcam şindik

ne olacakkı sankııı benım hem kendı annemde var hem esımın annesınde varrr bız kendımız verdıkk allah korusunnn hersey olabılır dıyeee :26:

bugün sen 12. haftanın
bende32. haftanın içine girdik
hadi hayırlısı
bizde 12 haftalıkken izlemiştik hareketlerini
annesi bi görsen çok tatlıı kuzum yaa küçücük uzuvları var ama neler yapıyor

ne olacakkı sankııı benım hem kendı annemde var hem esımın annesınde varrr bız kendımız verdıkk allah korusunnn hersey olabılır dıyeee :26:

Amaan şimdi olsa veririm o zaman yeni evliyim yeni gelin ne biliyim hemenden anahtarı istedigelir gider ikidebir habersiz felan diye uyuz olmuştum

hmm aman ıhmal etmedeee evt cnm bu aralar 15 gune bı gıttt bence oyle baksınnn kalbını dınletsınn ayy masalaaah ne hoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…