Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne sorcan merak ettim ben türbANLIYIM ANCA KAHVALTI YAPTIM EŞİMLE KAFAMda yemekler var menüm hazır bir bakıyım didim söyle sor çıkıcem çabuk

cnm bu arada cakmapolly ve senin ark isteğinizi kabul ettim ama oldumu ki anlamadım bişiiy çıkmadıı:26:

ne sorcan merak ettim ben türbANLIYIM ANCA KAHVALTI YAPTIM EŞİMLE KAFAMda yemekler var menüm hazır bir bakıyım didim söyle sor çıkıcem çabuk

bas ortusu kuranda gecmıyor dıye bı yazı okudumdaaa onu gosterecektımmm :26::26: ya benım kapalılar cok hosuma gıdıo cevremde hıc kapalı yok ama benım cok hosuma gıdıyo oyle ınsanlarrr :26::26::26: bak yazıı buuu
Mümin kadınlara da söyle: Bakışları ölçülü olsun ve cinsel organlarını korusunlar. Süslerini, kendiliğinden görünenler hariç açmasınlar. Örtülerini yaka açıklarına koysunlar. Süslerini şu kişilerden başkasına göstermesinler: Kocaları, yahut babaları, yahut kocalarının babaları, yahut oğulları, yahut kocalarının oğulları, yahut kardeşleri, yahut kardeşlerinin oğulları, yahut kendi kadınları, yahut ellerinin altında bulunanlar, yahut kadına ihtiyaç duymaz olmuş erkeklerden kendilerinin hizmetinde bulunanlar, yahut kadınların mahrem yerlerini henüz anlayacak yaşa gelmemiş çocuklar. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, hepiniz topluca Allah'a tövbe edin ki kurtuluşa erebilesiniz.

24- Nur Suresi 31

Kadını kendi zihniyetine göre yaşatmak isteyen zihniyetin çarpıttığı ayetlerin başında bu ayet gelir. Bu ayetteki "hımar" kelimesi geniş manalı bir kelime olup örtü manasına gelir. Eski Arap yazılarına bakılırsa hımarın yere konulan, masaya örtülen veya herhangi bir örtüyü tarif edebileceğini görürüz. Hımar, başı örterse başörtüsü olur, masaya konursa masa örtüsü olur. Allah eğer "hımar" kelimesi ile başın örtülmesini isteseydi "hımarürres" gibi bir vurgulama ile başörtüsü diyebilirdi: Böylece "res" kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan "hımar" ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı. Nitekim abdest alınmasıyla ilgili ayette başın sıvazlanması söyenirken, baş kelimesi Arapça karşılığı 'res' ile vurgulanır.

Üstelik ayette kapatılacak yerin yaka açığı olduğu geçer. Yani hımarın başı kapatması değil, ayette açıkça yaka dekoltesini örtmesi istenir. (Yaka açığı manasına gelen 'cuub' kelimesi hem bu ayette kapanılacak bölgeyi belirtmek için, hem Hz. Musa'nın yaka açığına elini soktuğunu belirten ayetlerde geçer.) "Hımar" kelimesi sırf başörtüsü manasına gelse bile bu ayetten başı örtmek değil, yine yaka dekoltesini kapatmak anlaşılacaktı. Üstelik başörtüsünü Kuran'a maletmek isteyen zihniyet, açık bir saptırma yaparak "felyedribne" Fiilini "salsınlar" diye tercüme etmeye kalkmıştır. Böylece ayeti okuyan "başörtüsünü yaka açıklarına salsınlar" şeklinde okuyacaktır. Oysa hiçbir şekilde "darabe" kökünden türeyen "felyedribne" Şili "salsınlar" manasına gelmez. Bu Şille örtünün yaka açığına konulması yani kapatılması anlatılır. Kuran'da salsınlar, indirsinler manasında "felyüdnine" kelimesi kullanılır. Allah böyle bir ifade kullanmak isteseydi "felyedribne" Şili yerine "felyüdnine" Fiilini kullanabilirdi. Bu örnek bize gelenekçi zihniyetin, kendi fikirlerini doğru çıkartmak uğruna gereğinde Kuran'daki kelimelerin manasını kaydırmaktan çekinmediğini göstermektedir.
(

pasaaaa özeline msj attım gördün müü cnm
canım şimdi bakıyorm bekle
:44::44::44eki hazreti rabia neden örtülmüş sana sorarım bende sizlere birşey yayınlıyımda okuyun

HANIMLAR DİKKAT.....

Hz. Ali (r.a) anlatıyor:

Ben ve Fatıma Resulullah (s.a.v)'in yanına girdik.

...O'nu üzüntülü ve ağlar durumda bulduk, sebebini sorduk.

Resulullah(s.a.v) buyurdu ki:

Ben miraç gecesinde göklerde ümmetimin kadınlarını çok çeşitli azap olduklarını gördüm...!!!!!!!!!!!

Onların gördükleri o şiddetli azaplarına dayanamayıp üzüldüm ve ağladım...!!!

1-) Onlardan bir kısmını saçlarından asılmış (ateşten kor kafalarının üstüne koymuşlardı) beyinlerini kaynarken gördüm..!

2-) Bir kısmını dilerinden asılmış boğazlarından katran akıtılırken gördüm..!

3-) Bir kısmını elleri boyunlarına ve ayakları göğüslerine bağlanmış olarak gördüm. Yılan ve akrepler onları sokup zehirliyorlardı..!

4-) Bir kısmını göğüslerinden asılı olarak gördüm..!

5-) Bir kısım kadın gördüm ki başı domuz gövdesi, merkep gövdesi gibi bin bir çeşit azap ile azap oluyorlardı..!

6-) Bir kısım kadın gördüm ki suretleri köpek suretinde ateş ağızlarından giriyor ardından çıkıyordu, melekler tokmaklarıyla durmadan başlarına vuruyorlardı..!

İşte onları hatırladım, üzüldüm ve ağladım.

Hazreti Fatıma ağlayıp ayağa kalktı:

Ey Sevgili Babacığım.

Acaba bunlar neler yaparlar ki bu kadar çeşitli azaplarla karşılaştılar diye sordu.

Resulü Ekrem (s.a.v) ;

1-) Saçlarından asılmış beyinleri kaynayıp azaplananlar, başını örtmeyip saçını başını yabancı erkeklerden gizlemeyen kadınlardır..!

2-) Dilinden asılmış, boğazından katran dökülüp azaplananlar, dili ile kocasına eziyet edip servet mal mülk isteyen kadınlardır..!

3-)Elleri boyunlarına ve ayakları göğsüne bağlanmış olup yılan ve akreplerle zehirlenip azaplananlar, cünüplükten ve hayızlıktan yıkanmayıp namaza ihanet eden, namaz kılmayan kadınlardır..!

4-) Göğüslerinden asılıp azaplananlar, kocasının hizmetini yapmayıp yatağında eziyet eden, göğsünü yabancı erkeklerden sakınmayıp örtünmeyen kadınlardır..!

5-) Başı domuz gövdesi merkep gövdesi gibi olup binbir çeşit azaplananlar (saçını başını süsleyip püsleyip, açık saçık dar ve açık renkli giyinip, vücut hatlarını belli ettirip binbir cilvelerle yabancı erkeklerin gönlünü çeken) kadınlardır..!

6-) Köpek suretinde olup ateş ağzından girip ardından çıkanlar hased edip kocasıyla Müslümanların arasını bozmak için söz gezdirip yalan konuşan kadınlardır. Yazıklar olsun Allah ve Resulü (s.a.v.)'in emirlerini yaşamayıp yaşatmayanlara, İslamiyeti yaşamayıp isyan edenlere Bunların duaları kabul olmaz cennete de giremezler cennetin kokusunu dahi alamazlar..!

ayyyy cok etkılı bı paylasım olmussss cok etkılendımmm demekkı bunlar ortalıgı karıstrmak ıcın yazılmıslarrr :26::26::26: bu yazdıklarını gordum yaa basımı örtesım geldııı :26::26::26::26:

kız basak senın takvıme baktımda ıdrar kacırabılırsınız dıyoo donuna işiyonmuuu ben hamılelıgımın 6. ayındaa altıma kacırıodum hapsurunca fılann :26::26::26:
çok sık tuvaletim geliyo ama henüz kaçırmıyorum
sen çok erken kaçırmaya başlamşsın
cıgerlerıne baskı yapıomus yaa bebıss ondan nefesın daralıodurr sıkıntılıı donemlerrın :26::26::26: gıt dınlenn minnoşşş allah yardımcın olsun
amin kuzum sağol
hakikaten zormuş
soyundum dökündüm dinlendim
şimdi biraz iyiyim
nefes darlığı normalmiş canım,südyen filan varsa çıkar rahatlatır biraz aç camı hava al uzan dinlen geçer....
aa sütyen olmaz olurmu hiçsevinçin ikiz kuleler hiç sarkmamış benimkilerde sarkmasın diye sütyeni hiç çıkarmıyom
sevinçle si.ik yarıştırmazsam olmaz

duman sen sırt üstü yaıyormusn bakim:26:

canım ben 18 yaşından beri namazımı kılıyorm bende açıktım kapandım 18 yaşında kapandım erkege el vermiyorum artık erkek içinde açık degilim türnbanlıyım eşime açılıyorm okadar geçen namaz kıldım bembeyaz örtü var yüzümde namazı öle kılarım namaz etegimden ttta taytıma tülbentime kadar ayrıdır eşimin yanına girdim eşim dediki hiç beklemedigim tepkiyi verdi paşa dedi hep böle kalsana çok yakışıyo sana bu türban dedi normalda açıgım evde dedim hayırdır açıkken gzüel degilmiyim yok gülüm dedi ayrı birşey olyosn dedi bu arada eşimin nazarı çok deger banainan sana bir resim koyarım faceye bayılırsın korkumdan koymuyorum bir kere profil resmi yaptım herkeze açıktımya yeminle kaç kişiden arkadaşlık aldım hatta biri yazmış allahım ben hayatımda b kadar bir gzüellik görmedim diye sen eşim okd çıldır adama ana avrat girdi sonra kapadı herkeze resimelrim bile sayılı kişilere açık eşim yaptı daha çok resimim var açamıyorum adam kıskandı aklın varsa kapan derim namazını kıl dersenki allah içimi biliyo kapanmak gibisi varmı mesela dün metroda nazonun fatihasını okyorm 700 geçti bu aradabiri baktı ban zannettiki kafayı yedim ddaklar kıpırdıyo sonra elimi kaldırıdm türbanı düzeltirmiş gibi baktı elimde dijital tespih var kafayı geri çevirdi dünmn açık bir bayan vardı adamın biri içine düşücekti inan yalan degil ben pardesösüz bakkala bile gitmiyorum kadarım yane insanın içinden gelicek kapalılık bebem namazıda kıl feyzi geliyo inan

erorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
iyi yapmşsn çok saçma bence de herkesin kaynoşunda anaktarımı oluyo sankim
her insan kapıda kalabiliyor

tmn cnm sen ii oldadinlen güzelcee
ben tkb yim ya iyi olmam lazım dimi

sen benm kiloma laf söliceene bebike bak kaka anne aç bırakmş bebeeeeeee
kız ben geç kahvaltı yaptığım günler yavrum pek hareket etmiyo küsüyo bana
hiiçç kilonu söylemee haaa

Ayyy valla hiç o konuya değinmedicvp vermedi ona

kız sevınc ona sormaktan helakk olduuu bı soylemedıı yaa karııı kılosunu saklıyorrr sen sordun ya ondada solemedııı yaaa bukadar olurr

Aaaaa karıya bak sır gibi saklıyo desenegöbekliiiiii maruuuuuul seniiii

dedikodulara bakınnnnnnn

unutmuşm kız cevap vermeyii

9kiloydu enson ama çoktan tartılmadım yalan söölemiyom

hem şişko olmadımki gayet formumdayım sıkılaştımhem olişler fazla kilo aldırmıyo anneye
güzelleştiriyo anneyi

paşa tatlım nbr senle hiç denk gelemiyoruz artık
işin hayırlı olsun dedim ama geçmişide okuyamıyosun artık cnm keyfin nasıl
çalşmak zinde yapıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…