yaa bu ay korunuyorum yaaa ondan dedım ıcsem nolacakkı dıyeee yaaa
kadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo
kadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo
Hııı anladım cnmvalla hamile kaldığını öğrenene kadar genelde herkes içiyo zaten ama çok tiryaki değilsen içme bence tatlım ne kadar koruncan ki sen..?
hmm aman ıhmal etmedeeeevt cnm bu aralar 15 gune bı gıttt bence oyle baksınnn kalbını dınletsınn ayy masalaaah ne hoşş
cnm gözün aydın bzide senden haber bekliyoduk kırk uçurmöayamı geldiniz naptınızkadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo
belinay sen hamiş kalsankasa goz arasında ne kadar cene caldınız
ben sacımı yaptım uzerımı gıydım kahvatımı yaptım bırazdan cıkacam
ya kızlar benım klevyenn dugmeerı basmıyo acaba bozudumu
acaba gerçekten kapıda kalamyın diyemi istemşAyyy evliliğimizin ilk yıllları benim kaynoş açık açık anartarı verinde kendime yedek yaptırıyım dedikapıda felan kalırsanız diye söylüyorum dedi bende yok cnm niye kalalım kalsakta çilingir çağrırız dedim vermedim o zamanlar tabi çok tanımıyodum şimdi olsa veririm seviom kaynoşumu bazen siinir olsam da severim
ıcınızde basını orten varmıııı ???? yanı kapalıılar varmııı:26:
Cnm benim ki açık..sen..?
acaba gerçekten kapıda kalamyın diyemi istemş
sağol aşkım Rabbim sana da tez zamnda nasib eder inşallahhayatım inş sağlığıyla doğurursunkaç kilo aldın şimdiye kadar :26:tombişimmm cnm senin bebişin cinsiyeti neydi..?
kızlar sohebte devamö etcektm ama nefesim daralıyor
bişi oldu bana
bi duş alsam iyi gelirmi acaba ateş bastı fenayım neyse biraz uzanıyım öptm sizi
bişi oldu bana
bi duş alsam iyi gelirmi acaba ateş bastı fenayım neyse biraz uzanıyım öptm sizi
acaba gerçekten kapıda kalamyın diyemi istemş
sağol aşkım Rabbim sana da tez zamnda nasib eder inşallah
cnm cinsiyetini sormşsun bebğin
oliş bu oliş
bişi oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?