Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayatım inş sağlığıyla doğurursunkaç kilo aldın şimdiye kadar :26:tombişimmmcnm senin bebişin cinsiyeti neydi..?

kadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo

kalp atısları durdu demısssın ama heralde bebegını kucagına almıssın allah saglık versınnnn

ayy ne güzel cnm Allah analı babalı sağlıklı sihatli büyütsün inş

Hııı anladım cnmvalla hamile kaldığını öğrenene kadar genelde herkes içiyo zaten ama çok tiryaki değilsen içme bence tatlımne kadar koruncan ki sen..?

cnmm bebıs olursa bırakırım ya mecburr :26::26::26: ben sadecec bu ay korunuyorum cnm cunkuu doktora gıdıcemm oda tahlıl fılan ıster dıyeee hamıle kalmadan yaptırımm dedımm bıse varsaa onlem almak amaclııı :26::26::26:

kasa goz arasında ne kadar cene caldınız

ben sacımı yaptım uzerımı gıydım kahvatımı yaptım bırazdan cıkacam

ya kızlar benım klevyenn dugmeerı basmıyo acaba bozudumu

]

hmm aman ıhmal etmedeee evt cnm bu aralar 15 gune bı gıttt bence oyle baksınnn kalbını dınletsınn ayy masalaaah ne hoşş

cnm gözün aydın bzide senden haber bekliyoduk kırk uçurmöayamı geldiniz naptınız
Allah analaı babalı büyütsün yine gelllll
kasa goz arasında ne kadar cene caldınız

ben sacımı yaptım uzerımı gıydım kahvatımı yaptım bırazdan cıkacam

ya kızlar benım klevyenn dugmeerı basmıyo acaba bozudumu
belinay sen hamiş kalsan
saçlarını kestirrimisin
ben kestirmek isteiyom yaaaa

acaba gerçekten kapıda kalamyın diyemi istemş

kızlar sohebte devamö etcektm ama nefesim daralıyor
bişi oldu bana
bi duş alsam iyi gelirmi acaba ateş bastı fenayım neyse biraz uzanıyım öptm sizi

hayatım inş sağlığıyla doğurursunkaç kilo aldın şimdiye kadar :26:tombişimmmcnm senin bebişin cinsiyeti neydi..?
sağol aşkım Rabbim sana da tez zamnda nasib eder inşallah
cnm cinsiyetini sormşsun bebğin
oliş bu oliş

bişi oldu bana
bi duş alsam iyi gelirmi acaba ateş bastı fenayım neyse biraz uzanıyım öptm sizi

cıgerlerıne baskı yapıomus yaa bebıss ondan nefesın daralıodurr sıkıntılıı donemlerrın :26::26::26: gıt dınlenn minnoşşş allah yardımcın olsun

bişi oldu bana

nefes darlığı normalmiş canım,südyen filan varsa çıkar rahatlatır biraz aç camı hava al uzan dinlen geçer....

acaba gerçekten kapıda kalamyın diyemi istemş

valla bilmioom cnm ama sonra biz kapıda kaldık bigün çilingiri aradık adam dükkanı kapamışsaatte geçti anneside hemen tabi savunmaya geçti böbürlendi anahtarı vemediniz gördünüz mü der gibi oldu birazeşimde niye verdirmedin bak şimdi napcaz dedi çilingirde yok dedi azcık dırdır ettisonra adamın cep num bulduk aradık geldi açto kapıyııayy ama gene vermedim anahtarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…