Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evt cnm haklısınnn dogru dıyosunn evt herkes mezara tek gıreceekk aılesı kapalı olanlarınn daha kolay oluyoo kapanmalarııı :26::26: ama benım acayıp ıcımdn gelıyor namaz kılımm basm ortulu olsunn kendımı ıbatede verım dıyormm sonra nefsımme yenılıyorummm maalesefff :26::26::26::26: bılmıyorum yaaaa

ah cn noldu hayırdır üzülme gel bağrıma yaslan

ayy cnm yaa Allah tekrar nasib etsinde nbu kez sağlıkla kucağına al inşallah boşver o güneri aklına getircez şimdi
üzülüyom ben

abovvvvvv karıya bak sattı bizi iki dakkada

kesin barıştı bunlar adamda göynünü aldı

aman bida karışmıyak bu karıya bizi suçlu çıkarıyo

dogruu kım demısss hıc hos deeılll kankamm hatırlamıyor bendee hatırlamıyorumm boyun kac bakalaım odamı aynııı kankoşşş

ewet teyzessi inşallah bu gün izlicez yavrumu
akşam rüyamda gördümm güya oğlum olcekmiş,ultrasonda ben bile görüyorum
kıpır kıpırr ..
artık nasıl hayal ettiysem rüyama girmişşşş
işin garibi oğlan gördüm hayırlısı diyeyimm..
tam 20 hafta var aramızda 5 ay olcek bebiklerimiz arasında abi olcek seninkisi....
ayy nikocumm gözün aydın,rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
senin doğum yaptığın tarihh benim geçmiş batımm ben meraktan ölüyodum o gün hamişmiyim diye
ıcınızde basını orten varmıııı ???? yanı kapalıılar varmııı:26:
bende kapalıyım ayencim nolduu??
gerçi yazılanları okudumm,kapalılık herkesin kendi tercihi canım içinden nasıl geliyosa ööle yapp
nice kapalılar var sadece başı kapalı ,ne edep,ne ibadet,sadece saçı örtülü kol bacak meydanda..
ne kadar başı açık tanıdıklarım var namazında niyazında ibadetini aksatmayannn ve sadece saçı açık olan
bu işler vicdan ,inanış meselesi,kapanmak istiyormuşsun allah hakkında hayırlısını versin
kızlar sohebte devamö etcektm ama nefesim daralıyor
bişi oldu bana
bi duş alsam iyi gelirmi acaba ateş bastı fenayım neyse biraz uzanıyım öptm sizi
kan şekerin filan mı düşüyo aceppp
dikkat et öğünlerin arasını açma ,sık sık yye
iyi uyu dinlenn
iyi bak kendine artıkk tam 2 kişisin sen

Son düzenleme:

bebişineee cnm boyle seyler ıcımde varr ama dedım ya cevrem hep acıkk oluncaa nefsımme hakım olamıyorumm hayırlısı olsunn dedıgın gıbı basını ortmeyıp cok guzel ıbadetlerını yapanlarr varrr gunahlardan sakınanlar varr bende oyle olmaya calısıcamm

hayır yani melek gibi adama neler demişsiniz çok ayıp

ayeen kız senin kankan normalmiiiiiii:18::18::18::18:
evet abisi olcak senin yavrunun ama pek fark yok aralarında kanka olabilirler:13:
erkek bebk görmek iyidir rüyada hayırlısı bakalım haber et bize de
--------
yok kanka kan şekerim düşmüyo zaten devamlı bişiler yiyorum ağzım boş durmuyo şükür
ah bi iyi uyuyp dinlenebilsemmnerdeee
rahat uyuyamıyorum ki kanka artık gecede nefesim daralıyo
ilk defa bööle gündüz oldu
baksana ciğerlere baskı yapıyomş minnakım
aşşağıyada baskı yapıyo korkuyorum kız canıma cıyo

sağol canım darısı başınıza,inşallh en kısa zamanda bööle olun

ibadet ve tesettür işi çok ince allahla kişi arasında ,senin inancın kuvvetliyse ve ibadetlerini yapabiliyosan ne güzel
başının açık yada kapalı olması tamamen seninle rabbim arasında..
çevre çok önemli o yüzden işte,acaba ne derler, nasıl bakarlar derken hayatımızı yok ediyoruzz
allah hakkımızda hayırlısını versinn,kendi yolundan ayırmasın inşallahhhh
inşallah nefsimizi terbiye etmeyide öğreniriz de,bi adım daha yaklaşırız allaha..

evett normalll hemde cok normallll

demi ya 7 cm nedirki aynı bile sayılırız aman cok yoruldum kanka ya temizlik mahvetti beni ya 1 hafta elimi sürmycem bişeye bu ara cok temzlik yaptım yeter

ıkı kısı oluncaa ev cok pıs olmuyo zatenn :26::26::26: aman bosver kankaa sankı madalyonmu takacaklarr salll gitsiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…