Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neguzel cnmm allah kabul etsın ıbadetlerınııı..... benım cevrem esımın aılesıı hepsı acık nebılımm ıcımde boyle seyler var mesela namaza baslamıstım yıne bıraktımm:26::26::26: ama cevrem oyle ya nefsıme hakım olamıyorumm herkes bana bakarr noldu bu kıza dıye utanırım bendee nebılım nefis ısteee yoksa cok ımrenıyorum oyle ınsanlaraaa esımdee meselaa namazını kılarr :26::26:

cnm nasıl ollişler kılo aldırmıyoo ben 54 kıloyla hamıle kalmıstım bebegım en son 6 aylıktıı 64 kılo oldum ustelık cok yemıyodummm senın basın açıkmıı karııı

kızlarr bugün kocamın çoraplarını koyduğu yerde duruşunun 3. günüü:113::113::113::113:

fakat bir gariplik var artık çoraplarını kirliye atıyor ama o çorapları yerden almıyor

sanırım o çorapları gördükçe ibret alıyor

bende inatla çorapları yerden almıyorum

ibret olsun diye

almıycam almıycaksın almıycak
almıyorum almıyorsun almıyor
almıyoruz almıyorsunuz almıyorlar

Son düzenleme:
cnm nasıl ollişler kılo aldırmıyoo ben 54 kıloyla hamıle kalmıstım bebegım en son 6 aylıktıı 64 kılo oldum ustelık cok yemıyodummm senın basın açıkmıı karııı

diil karı diil korkutma beni:18:
anam sen kilo almaya yatkın bi karısın acaba şişkomusun merak ettim
keşkem faceine bakabilseydim
sarısın olduğundan eminim ama
sarışın saflığı var sende
sarışın şişko

oofff dahamı duruyorr oo ne ınatsın yaw ben olsam ya kavga ederdım yada atardım kırlıyeee konuyu hemen halletmem lazımm sıcagı sıcagınaa

ya bnde çok özeniyorum kapalılara cok isterim ama kocam istemiyo hoşuma gidiyo tekbirdeki kıyafetler pardesüler fln hele bu senek şallar çok hoş

noldu sizinkilerde benmkine dönmüş

oofff dahamı duruyorr oo ne ınatsın yaw ben olsam ya kavga ederdım yada atardım kırlıyeee konuyu hemen halletmem lazımm sıcagı sıcagınaa

daha önceden çok söyledğim için artık yoruldum söylemekten bu kez farklı bi yöntem deniyorum

ama sanırım işe yarıyo bak

bi daha yere atmadı

o çorapları gördükçe kirliye gidiyo atıyo

hatırası var o çorapları kaldırmam

kızzne sıskosuu 54 kılo olan bırı sıskomu olurr sensın sarısın zaten dun ortalıgı karıstrdın gıtttın ıkı saat burda sevıncın konusu oldukkk sen heralde 40 kılosunn hamılelıktede 70 oldunnn :26:

ya bnde çok özeniyorum kapalılara cok isterim ama kocam istemiyo hoşuma gidiyo tekbirdeki kıyafetler pardesüler fln hele bu senek şallar çok hoş

noldu sizinkilerde benmkine dönmüş

aha bende seni sorcaktım sen naptın barştnız mı

bwn dedim sana benmkide ööle diye dimi

benmi karıştırdımçok ayıp
sadece saflığından ötürü sen sarışınmısın dedim
sende evet face e mi girdin dedin
ben bişi yapmadım:101:

kız oliş ler sadece kalça ve göbek yapıyo kız bebekler anneyi şişiriyo ya o yüzden dedim
70kilo olmadım

geçmş olsun cnm senn aslında ruhun sıkılıyo anlıyorum seni mutlu olacak bişi bulamıyosun sanki
hayttan zevk alamıyosun

paşa tatlım nbr senle hiç denk gelemiyoruz artık
işin hayırlı olsun dedim ama geçmişide okuyamıyosun artık cnm keyfin nasıl
çalşmak zinde yapıyor insanı
canım ben işten çıktım iş kariyerim başlamadan bitti anlıcagın

canım tanırım neden diyorsnki kapansan eşin birşey dermi allah bilir genede ama sana bir hikaye anlatayımda dinle kadının birinin çocg hiç olmyomş demişi allahım ban evlat ver yalvararım sana ösz demiş eger evladım olursa 3 kişiyle zina yapıcem demiş b zaman eski zamnalardan gerçek bri hikaye yane neyse sonra hamil ekalmış ogl olmş kadının içi içini yemiş allahım demiş benne yapıcem söz verdim hocaya danışmışlar hoca demişki 3 tel saçını dışarı bırak kahvenin önünden geç zina yapmış olursun demiş anlıcagın hesap bu millat istemz tanırımdeme herkez mezara tek giricek

hee yaa vayy sen sarısınmısın sacların sarıya boyalııı dıyee taktıı karıı sankıı ben dogal sarısınım dedımmm turkıyede cok ya dogal sarısın sankııı cnm benım tıpımm hıc bozulmamıstıı yaa sadece karnımm sıstııı bayaa nasıl okadar kılo aldımm onu anlamadımmm bendee:26::26::26:

aha bende seni sorcaktım sen naptın barştnız mı

bwn dedim sana benmkide ööle diye dimi
arkadaşlar dün kocam hakkında burda gumus diye biri kötü şeyler yazmış hiç hoş değil benm kocam bir melektir küslük flnda yok cok seviyo beni bnde onu çoraplarınıda atmaz ortalığa atanada cok kızar
duyanda gercek zanneder valla

bak bız senle bosyere kanka olmamısızz kafalarımız aynıııı
kanka aynı kafada aynı kilodayız yaa ruh ikiziyiz biz ya :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…