canım ben 18 yaşından beri namazımı kılıyorm bende açıktım kapandım 18 yaşında kapandım erkege el vermiyorum artık erkek içinde açık degilim türnbanlıyım eşime açılıyorm okadar geçen namaz kıldım bembeyaz örtü var yüzümde namazı öle kılarım namaz etegimden ttta taytıma tülbentime kadar ayrıdır eşimin yanına girdim eşim dediki hiç beklemedigim tepkiyi verdi paşa dedi hep böle kalsana çok yakışıyo sana bu türban dedinormalda açıgım evde dedim hayırdır açıkken gzüel degilmiyim yok gülüm dedi ayrı birşey olyosn dedi bu arada eşimin nazarı çok deger bana inan sana bir resim koyarım faceye bayılırsın korkumdan koymuyorum bir kere profil resmi yaptım herkeze açıktımya yeminle kaç kişiden arkadaşlık aldım hatta biri yazmış allahım ben hayatımda b kadar bir gzüellik görmedim diye sen eşim okd çıldır adama ana avrat girdi sonra kapadı herkeze resimelrim bile sayılı kişilere açık eşim yaptı daha çok resimim var açamıyorum adam kıskandı aklın varsa kapan derim namazını kıl dersenki allah içimi biliyo kapanmak gibisi varmı mesela dün metroda nazonun fatihasını okyorm 700 geçti bu arada biri baktı ban zannettiki kafayı yedim ddaklar kıpırdıyo sonra elimi kaldırıdm türbanı düzeltirmiş gibi baktı elimde dijital tespih var kafayı geri çevirdi dünmn açık bir bayan vardı adamın biri içine düşücekti inan yalan degil ben pardesösüz bakkala bile gitmiyorum kadarım yane insanın içinden gelicek kapalılık bebem namazıda kıl feyzi geliyo inan
sen benm kiloma laf söliceene bebike bak kaka anne aç bırakmş bebeeeeeee
kız ben geç kahvaltı yaptığım günler yavrum pek hareket etmiyo küsüyo bana
dedikodulara bakınnnnnnn
unutmuşm kız cevap vermeyii
9kiloydu enson ama çoktan tartılmadım yalan söölemiyom
hem şişko olmadımki gayet formumdayım sıkılaştımhem olişler fazla kilo aldırmıyo anneye
güzelleştiriyo anneyi
cnm nasıl ollişler kılo aldırmıyooben 54 kıloyla hamıle kalmıstım bebegım en son 6 aylıktıı 64 kılo oldum ustelık cok yemıyodummm senın basın açıkmıı karııı
kızlarr bugün kocamın çoraplarını koyduğu yerde duruşunun 3. günüü:113::113::113::113:
fakat bir gariplik var artık çoraplarını kirliye atıyor ama o çorapları yerden almıyor
sanırım o çorapları gördükçe ibret alıyor
bende inatla çorapları yerden almıyorum
ibret olsun diye
almıycam almıycaksın almıycak
almıyorum almıyorsun almıyor
almıyoruz almıyorsunuz almıyorlar
ya bnde çok özeniyorum kapalılara cok isterim ama kocam istemiyo hoşuma gidiyo tekbirdeki kıyafetler pardesüler fln hele bu senek şallar çok hoşneguzel cnmm allah kabul etsın ıbadetlerınııı..... benım cevrem esımın aılesıı hepsı acık nebılımm ıcımde boyle seyler var mesela namaza baslamıstım yıne bıraktımm:26::26::26: ama cevrem oyle ya nefsıme hakım olamıyorumm herkes bana bakarr noldu bu kıza dıye utanırım bendee nebılım nefis ısteeeyoksa cok ımrenıyorum oyle ınsanlaraaa esımdee meselaa namazını kılarr :26::26:
noldu sizinkilerde benmkine dönmüşkızlarr bugün kocamın çoraplarını koyduğu yerde duruşunun 3. günüü:113::113::113::113:
fakat bir gariplik var artık çoraplarını kirliye atıyor ama o çorapları yerden almıyor
sanırım o çorapları gördükçe ibret alıyor
bende inatla çorapları yerden almıyorum
ibret olsun diye
almıycam almıycaksın almıycak
almıyorum almıyorsun almıyor
almıyoruz almıyorsunuz almıyorlar
oofff dahamı duruyorr oo ne ınatsın yaw ben olsam ya kavga ederdım yada atardım kırlıyeee konuyu hemen halletmem lazımm sıcagı sıcagınaa
diil karı diil korkutma beni:18:
anam sen kilo almaya yatkın bi karısın acaba şişkomusun merak ettim
keşkem faceine bakabilseydim
sarısın olduğundan eminim ama
sarışın saflığı var sende
sarışın şişko
ya bnde çok özeniyorum kapalılara cok isterim ama kocam istemiyo hoşuma gidiyo tekbirdeki kıyafetler pardesüler fln hele bu senek şallar çok hoş
noldu sizinkilerde benmkine dönmüş
merabaaa hatuncuk nasl gidiyor hayattttt
ya bnde çok özeniyorum kapalılara cok isterim ama kocam istemiyo hoşuma gidiyo tekbirdeki kıyafetler pardesüler fln hele bu senek şallar çok hoş
noldu sizinkilerde benmkine dönmüş
kızzne sıskosuu 54 kılo olan bırı sıskomu olurrsensın sarısın zaten dun ortalıgı karıstrdın gıtttın ıkı saat burda sevıncın konusu oldukkk sen heralde 40 kılosunn hamılelıktede 70 oldunnn :26:
bilmem...pek iyi gittiği söylenemez aslında kötüde gitmiyo.. offf ben iyi değilim diyim olsun bitsin..
dün gece panik atak nöbeti geçirdiğimi düşünürsek nasıl bir ruh halinde olduğumu anlatabilirim galiba
canım ben işten çıktım iş kariyerim başlamadan bitti anlıcagınpaşa tatlım nbr senle hiç denk gelemiyoruz artık
işin hayırlı olsun dedim ama geçmişide okuyamıyosun artık cnm keyfin nasıl
çalşmak zinde yapıyor insanı
neguzel cnmm allah kabul etsın ıbadetlerınııı..... benım cevrem esımın aılesıı hepsı acık nebılımm ıcımde boyle seyler var mesela namaza baslamıstım yıne bıraktımm:26::26::26: ama cevrem oyle ya nefsıme hakım olamıyorumm herkes bana bakarr noldu bu kıza dıye utanırım bendee nebılım nefis ısteeeyoksa cok ımrenıyorum oyle ınsanlaraaa esımdee meselaa namazını kılarr :26::26:
benmi karıştırdım çok ayıp
sadece saflığından ötürü sen sarışınmısın dedim
sende evet face e mi girdin dedin
ben bişi yapmadım:101:
kız oliş ler sadece kalça ve göbek yapıyo kız bebekler anneyi şişiriyo ya o yüzden dedim
70kilo olmadım
arkadaşlar dün kocam hakkında burda gumus diye biri kötü şeyler yazmış hiç hoş değilaha bende seni sorcaktım sen naptın barştnız mı
bwn dedim sana benmkide ööle diye dimi
kanka aynı kafada aynı kilodayız yaa ruh ikiziyiz biz ya :13::13:bak bız senle bosyere kanka olmamısızzkafalarımız aynıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?