sevınc oraya gıdecem demıs kahvaltıdan sonraa:26::26::26: he kıs benımkıde makarnasını yedı uyuyoo cagırdı benı az oncee sarılalım gel dıye gıttım hemen bayıldıı
ayen bana accık misade et
bebek şekerlerini bitiryim
çiçuk gelecek yakında şekeri yok
ayıplarlar hee
ee yapmıslarr nıye ayrılmıslarrr o cocugun agzına tükirim benn godoşşş
aman benmkinin yanınada ben gidiyom hadi seni uyutuyum sarılak diye
kovalıyo beni
yanına yatınca çenem düşüyomuş uyuyamıyomuş
senın sıpanı yeriimmmtmm hadı gıt ızın verdımm
ne ayrılması kız
kim didi ayrılmışlarmı
vay adama bak kızı ortada koymuş
basak tam zırtosun haaa senın ollişde sana cekersee adaama yazzıkkk
nısanıykenn yapmıslar ayrıldılar demedınmııı:26::26::26: valla sayende sarısın oldumm basak kafamı allak bullak ettınn
ben sohbet etmeyi çok severim yaa ne zman yakalasam herifi sohbet etmeye çalışıyom oda kaçıyo benden
zati oliş bana çekicek konuşup durcaz evde:99:
yerim seni yaa zaten sarışınsın ben bunu çoktan anladım kuzum annen seni sarısın doğurmuş
yok ayrılmadılar şükür evlendiler
basaaaakkk sen bıtırmısler ısı demıssın ya bende onu ayrılmıslar anladımmm ıyı yapıon adam ıste baska karılara hemes etmezz sana doymus her konudaa
dramatıkk anlatınca oyle sandımmbıseyı abartmayı nekadar sevıyonnn
kankam haklı bende ayrılmışlar diye okudum demekki başak yanlış yazmışbasaaaakkk sen bıtırmısler ısı demıssın ya bende onu ayrılmıslar anladımmm ıyı yapıon adam ıste baska karılara hemes etmezz sana doymus her konudaa
benmde kocam tv ye dalıyo beni unutuyo ben konuşmazsam ağzını açmıyo bnde küsüyorumdiimii ghaklısın hiç bööle düşünmemiştim
adam bıktı sohbetten
pcden film açıyo koltuğa oturup izliyo
bende arkasında hazır olda bekliyom dönerse sohbet ederik diye
adam hiç arkasını dönmüyo
ben geldim
ohh be sevinc karısı geldi gözümüz yollarda sana bakındık bütün günçenesiz karılar bide bana dersiniz ben yoktum bu kadar konuşmuşsunuz :99:
normal tabiiii yalancı sancılar onlarbebik bi kaç gündür aşşağıya çok baskı yapıyo inceden sancı gibi bişiler oluyo
kadın normalmi bu bazen korkuyorum
gerçi p.tesi toktora sorarım ama:44::44::44::44:
kadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo
kız basak senın takvıme baktımda ıdrar kacırabılırsınız dıyoo donuna işiyonmuuuben hamılelıgımın 6. ayındaa altıma kacırıodum hapsurunca fılann :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?