ayy cnm dıs gebelıkte cok zordur dımııırabbım sana en guzel en hayırlı bebeklerden versınn ınsallahhh bızede versınnn bızı sevıyomusunuzkıı bulacaksınız :26::26::26:
hatta 21 mıs bak nazo ablasııı :26::26::26: fallow me dıye bı sarkı vardı ya o bısım sarkımıs olsunn ama kımın soyledıgını belmıorum
hatırladım şarkıyı tmm bizim olsun bnde twitterdan caldımda follow demiştim meğer meşhur bi lafmış zatenhatta 21 mıs bak nazo ablasııı :26::26::26: fallow me dıye bı sarkı vardı ya o bısım sarkımıs olsunn ama kımın soyledıgını belmıorum
hatırladım şarkıyı tmm bizim olsun bnde twitterdan caldımda follow demiştim meğer meşhur bi lafmış zaten
git cnm sarıl da bu iş çarpışmaya gider söyliyim saatte erken kaçma hallet işi göriyim seni aslan kankam bol şansbakne desem anlıyosun sen benııı ben kocamın yanına gıdıomm cagırıyorrrr sarılacakmısız
git cnm sarıl da bu iş çarpışmaya gider söyliyim saatte erken kaçma hallet işi göriyim seni aslan kankam bol şans
bu erkeklerin makarna merakı ne ya benmkide yemek yoksa hemen makarna yada mantı diyo işimede geliyo ama ben sevmiyorum makarnayısana kolay olmuş kocan erkenmi çıktı bugün
evt valla basakk makarnanın cesıtlerınee master yapmıss makarnanın kızartmasını bıle yapıormussevt kanka kendı ısı ya ıstedıgı saatte gelıo benımkıı senınkı cok calısıyorr heraldee
he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı
hanı makarnayı ısıtıoyosun kıtır kıtır yanıyooo ya oyle yapıyomuss en cok onu sevıyomusssbu karıyı bomba yaa
annemde kızartıp pilav gibi pişirirdi çok severdm aklıma geldi bak yapıyım bi ara şehriye pilavı gibi oluyo tadı
gercektenmııııııyımısss
evet bizde bi kere anahtarı evde unuttuk kapıda kaldıkbenim kaynana yok hiçte anahtarımı unutmuyorum
ayy ben çok severim sohbet etmeyi ohh keşkem benmd ekomşularım beni çok çağırsakızlarr ben evlendıkten sonra kımseyle gorusmek ıstemez oldumm arkadslarımla bılee cnm ıstemıyoo herkes bana sıtem edıyoo komsularım cagırıyorr bı kere gelmedınn okadar cagırdık dıoyalar hep bı bahane buluyorumm goruselım dedıklerındee :26::26::26::26: ne konuscamkı dıye dusunuorum konucsak bıse yok dıorumm :26::26::26::26: ıcımden tabııı o yusden gıtmıorumm sızdede oyle bı durum oldumuu??? herseyı kocısle yapıomm cok tatlı komsularım var hepsıde gencc ama yokkk bı benımmm kaynasmayann:26::26: dıyolarkı artık yemıyoruz bahanelerını dıyolarr
accık netten kopya çek sadece iç çamaşırıyla olmazsüper oluyo ama varya
keşke öyle olsam sexy iç çamaşırlarından başka numaram yok kocamda o numaralara tok artık bakmıyo bile
makarna dediniz canım çekti benim kocada hiç tercih etmez makarnayı pek yemekten saymaz
italyan lokantasında çalışmış gençliğinde(sakın kocam duymasın)bıkmış makarnadan
bende tam tersi makarna hastasıyım
inşallah bi yerim açıkta kalmştıray buna çok güldümartık kafanda neler vardıda rüyana girdiyse bunlar
yada biyerin açıkta kalmış
yoklugundaa degerını anladıkk ne olur artıkk dööööönnnnnnnsevınccc nerdeysen döööönn bız sensız yapamıyooozzz dööööööönnn
sen miselamlar
bakıyorum hepiniz dertlisiniz bende görünüşte utangaç çekingen görünürüm ama aslında tam tersiyim
accık netten kopya çek sadece iç çamaşırıyla olmaz
ben mastırlı karıyım sana çeşit çeşit yaparım nazocum
inşallah bi yerim açıkta kalmştır
totosunu kaldırcan karının
sen mi
7 sene niye olmadıysa o zaman[
YAZ KIZIM...
SON DAKİKA!!!!!!
Listemizde mevcut bulunan; Mutlucan adlı hatunumuz geçen gün topike gelmiş olmasına rağmen,
hiç bir şey yazmdan gitmesine karşın sinirlerimizi alt üst etmiş ve bu yüzden topiğin kuralları gereği
3 iş günü içinde bir "ce" bile demezse liste dışı edileceğine dair uyarı verilmiştir...
Ve yine listemizde mevcut bulunan Ayen- Derya adlı hatunlarımızın
topiğimize gösterdikleri aşırı ilgi ve sevgiden ötürü tebrikerimizi sunar,
listedeki yerleri şad edilmiş olarak kırmızı kalplere layık görülmüşlerdir...
Dimi müdavimlere saygılar...TKB
evet bizde bi kere anahtarı evde unuttuk kapıda kaldık
çelik kapı olmasınja rağmen çabalarımızla açtık
kaynoşa anahtar vermetye hayırrr
ayy ben çok severim sohbet etmeyi ohh keşkem benmd ekomşularım beni çok çağırsa
bizim komşularda iyidir gerçi çok severim onlarla sohbeti
sende bizimle burda taklmayı seviyon demekki kuzum
çenen yoruluyo konuşurken
accık netten kopya çek sadece iç çamaşırıyla olmaz
ben mastırlı karıyım sana çeşit çeşit yaparım nazocum
inşallah bi yerim açıkta kalmştır
totosunu kaldırcan karının
sen mi
7 sene niye olmadıysa o zaman[
evlenmeden mi:26:evlenmedenmı yapsalardııı9:
açık açık söölüyooleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBen gırdıgım dıger topıklerı hep satttımm :26::26::26:
komsularlada mektuplassammıkiiiiiiiiiiiiii :26::26::26::26:
ne dıs bugdayıymıs arkadassss
diş buğdayımı:26: O nirden çıktı.
Kız benm kocada işten geldi makarnasını yidi uyuyo
seninkidemi uyuyo
laf aramızda benm bi arkadaşım evlenmedenyaptıydı
:evlenmedenyapansmiley:
garibimi kandırmış nişanlısı bitirmişler işi Allahtan hamile kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?