Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevınc oraya gıdecem demıs kahvaltıdan sonraa:26::26::26: he kıs benımkıde makarnasını yedı uyuyoo cagırdı benı az oncee sarılalım gel dıye gıttım hemen bayıldıı :9::9::9::9:

aman benmkinin yanınada ben gidiyom hadi seni uyutuyum sarılak diye

kovalıyo beni
yanına yatınca çenem düşüyomuş uyuyamıyomuş:63:

nısanıykenn yapmıslar ayrıldılar demedınmııı:26::26::26: valla sayende sarısın oldumm basak kafamı allak bullak ettınn:15:

:60::60::60:

yerim seni yaa zaten sarışınsın ben bunu çoktan anladım kuzum annen seni sarısın doğurmuş:9:

yok ayrılmadılar şükür evlendiler:32::32:

:9::9::9::9::9:

ben sohbet etmeyi çok severim yaa ne zman yakalasam herifi sohbet etmeye çalışıyom oda kaçıyo benden:9::9::9:

zati oliş bana çekicek konuşup durcaz evde:99:

:9::9::9::9::9:basaaaakkk sen bıtırmısler ısı demıssın ya bende onu ayrılmıslar anladımmm :9::9::9::9::9: ıyı yapıon adam ıste baska karılara hemes etmezz sana doymus her konudaa :1::1::1::1:

kız yine wc geldi benm hemde büyük:30::30::30:

gidiyom ben hadi iş çıkarma bana t emzlikle uğraşmıyım bide:25::25::25:

gidiyom ben

:9::9::9::9::9:basaaaakkk sen bıtırmısler ısı demıssın ya bende onu ayrılmıslar anladımmm :9::9::9::9::9: ıyı yapıon adam ıste baska karılara hemes etmezz sana doymus her konudaa :1::1::1::1:

diimii ghaklısın hiç bööle düşünmemiştim:28::28::28:

adam bıktı sohbetten
pcden film açıyo koltuğa oturup izliyo

bende arkasında hazır olda bekliyom dönerse sohbet ederik diye

adam hiç arkasını dönmüyo:9::9::9::9:

karılar paşanız rapor vermeye geldi olurda uzun bulursanız okumayım baş harfi topraam :kkk::kkk:
sevgili arkidişlerim benim:29::29: inanın ev işlerini özlüyecegim aklıma gelmezdi dicem emme her zaman yapıyordum :6::6:neyse geçen pazar evi temizledim daha süpürge açmadım daha eve bugün yaptım neler yaptım diyeyim:44:
nevresimleri degiştirdim yastık iç kılıflarına kadar alezi yıkadım:kkk:
sonracıma paşanın kafesinide dezenfekte ettim ilaçladım:kkk:
evi süpürdüm sildim toz aldım:kkk:
3 makina çamaşır yıkadım makinada beyazlılarım var duş alayım işşallah onlarıda yıkıcem yarın asıcem:kkk:
çamaşırlar kurumadıgına göre ütü yarına kaldı hoş bugünde yapabilirim sagım solm belli olmaz biliyonuz:27::27:
yemeklerimi yaptım tarhana çorbası yaptım patlıcan yapıcektim içi hem kötüydü okadarda para verdim he :57::57:patlıcanı eledim taze fasülyeyi kavurdm yumurtalı size zahmet maydonoz varsa yollayı verin evde kalmamışta:9::9:
sütlü irmik yapıcektim geçen eşimle pastaneye gittik profiterol istedi adamın canı sonra aklıma geldi:28::28:hemen uzman tv açtım baktım nasıl yapılıyo onu yaptım ilk defa yaptım:6::6: enfes olmuş 7 yumurta gitti bir daha yapmıcem:9::9:
oturdugum odanın halısını sirkeledim geriye kalan ütü duşa kabin yemin olsun yeni oturdm pc basına:30::30:elimmi agır sıkı dokuyorumda ondanmı yapıyorum bilemedim salata ve turşu çıkarıyım dedim bulgur pilavı yapmadım peynirli börek var eşim evimin karşınıda çalışıyo iş aldı eve gelip gittiya yatak odasında nevresim takımı degiştiriyorum adam yanıma geldi öptü:17::17:paşa evde olmamı görmeyi özlemişim dedi :9:sen hiç çalışma olurmu dedi dedim kariyerim yerle bir oldu ne çaılşması:60::60::60: yemin olsun yemek yapmayı ev işi yapmayı özlemişim evimde be:9::9::9:sigara böreginide işşallah lale devrini seyrederken sarıcem :6::6:benden bu kadar bebem sizler ne yaptınız:27::27:

kankam haklı bende ayrılmışlar diye okudum demekki başak yanlış yazmış :ssz::ssz:
diimii ghaklısın hiç bööle düşünmemiştim:28::28::28:

adam bıktı sohbetten
pcden film açıyo koltuğa oturup izliyo

bende arkasında hazır olda bekliyom dönerse sohbet ederik diye

adam hiç arkasını dönmüyo:9::9::9::9:
benmde kocam tv ye dalıyo beni unutuyo ben konuşmazsam ağzını açmıyo bnde küsüyorum :32::32:ozaman yanıma geliyo:9::9:

bebik bi kaç gündür aşşağıya çok baskı yapıyo inceden sancı gibi bişiler oluyo
kadın normalmi bu bazen korkuyorum:kkk:
gerçi p.tesi toktora sorarım ama:44::44::44::44:
normal tabiiii yalancı sancılar onlar :110:
kadınlarım merhaba kusurabakmayın ablama söyledim ama açamamış 13 ağustos doğum yaprım bugün ilj defa annemlere geldim sizleri çok özledim 12 de sancım geldi 13 sabahı kalktım nişanım geldi birazda sancım vardı sonra hastaneye gittim dr baktı daha zamanı diil dedi sancın çok olursa geld dedi akşama doğru çoğaldı sancım gittim yine zamanı gelmemişti ama nst de bebeğin kalp atışları durduğu için sezeryana aldılar hemen 2550 gr bebişim oldu şimdiçıkmam lazım benimkiağlıyo
:16::16: ohhh çok şükür hayırlı haberi aldık sonundaaaa:16::16:
kız basak senın takvıme baktımda ıdrar kacırabılırsınız dıyoo donuna işiyonmuuu :9::9::9: ben hamılelıgımın 6. ayındaa altıma kacırıodum hapsurunca fılann :26::26::26:

:53::53::53::9::9::9::9::9: bayılazaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9:

Back
X