Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıyyyyy iğrenççç pis çocuk evlerinde wc yokmuymuş.... anasında babasında iş yok demekki eğitememişler çocuklarını tövbe tövbe kınamayım diyorum ama balkondan aşağıda olmazki canım...

Duman kac haftalik oldunuz cnm
isim buldunuzmi kizcene
24 haftalık oldu cnm...kızcemin henüz bi ismi yokama bikaç seçenek var tabi:)

bende her gece kocişi tekmeliyorum kavga ediyorum sığamıyorum git öteye diye,,,zaten yastıklarla boğuşuyorum bacak aramda yastık kafamda yastık kucağımda yastık bide kociş sarılınca fenalık geliyoooooo gece bi uyanıyorum bende hiç yastık yok kociş almış yastıkları sarılmış mutlu mutlu yatıyo bi doğursaydık sağ salim bi tek bebeğime sarılıcam yatarkennnn

sende gecen aymı düşük yaptın 40 günü bulabilir adetin
pıhtılaşma testi şart bence
bende tabağa koyuyorum kaşıkla yiyoo kocam benm elim batıyo o tertemiz yiyo

Raporumuu veriim

Kuzenlerim kardeşim felan geldiler bugün sohbet muhabbet çay kahve yemek memek felan derken akşamı ettik şimdi gönderdim...Siz neler yaptınız hanımlarr

bende akşama kadar oturup akşamda yemek yiyip dışarı çıktık bi dolaştık geldik
sonra çamaşırlarımı topladım ütülenecekleri ayırdım biraz sonra ütü yapacam

nar dedimi bende akan sular duruyor çok seviyorum ya okadar seviyorumki balkonda kocaman saksıda narım var gerçi daha meyva vermedi ama olsun ben ağacınıda seviyorum

heralde eğitememişler uyku sersemiydi falan diyor ama insan balkonu falan kilitlemezmi madem uyur gezer
ben evde misafir varken balkon kapılarını dış kapıyı hep kilitliyorum uyku sersemi wc diye dış kapıyı açarlar diye
desene gece hem yastıklarla hem kocanla cebelleşiyon az kaldı yakında bebişinle cebelleşirsin

benimkide hiç ayıklatmaz bırak ben ayıklarım der hiç sevmez birisine yük olmayı

evet cnm malesef...doktor ilk düşük olduğu için başka test istemedi sadece pıhtı testine bakalım dedi..işte yaptırcam bende adeti bekliyorum cnm..:26:valla en rahatı onlar hazıra konuyolat hemenn

İiiyim cnm kız hamiş olunca o kaaadaar yastıklamı yatılıyoooomuuşben o kadar yastıkla yatsam yazık benim kocisiim kenarda kösede kalıveriiirnası sığacaaaz acep şimdi sığamıyooz
kız valla 24 haftalığım daha şimdiden yatmak sıkıntı en rahat pozisyonu bulana kadar 1 saat geçiyo resmen, yastıklardan destek almak iyi geliyo eşlerde artık yazık bi köşede yatmak zorunda kalıyolar:)

aynen öyle bırak işemeyi madem uyku sersemi bu çocuk balkondan düşer filan allah korusun...
valla canım şimdiden şöyle deliksiz bi uykuya hasret kaldım,inşallah seninde uykuların bölünürr

evet cnm malesef...doktor ilk düşük olduğu için başka test istemedi sadece pıhtı testine bakalım dedi..işte yaptırcam bende adeti bekliyorum cnm..:26:valla en rahatı onlar hazıra konuyolat hemenn
inş pıhtılaşmada cıkmaz oda cok zor iğne cok acıtıyo
ilk ve tek düşüğün olur inş allahım bidaha yaşatmasın aynı acıyı kimseye...

akşam yürüşlerini çok severiiiiiimaayyy ne güzel yyaa meyvesi güzel oluyomu cnm tadı büyüklüğü felan nasııı:26:

Ayyyy o çocuğa bende sinir olduumaslında ailesinde kabahat nası terbiye almışsa aaa balkondan aşağa işenirmi heeeçötekide bezleri atıyomuşşş ayıp yaaaa valla

ben kocamın meyvelerini soyarım hazızrladım o yer bi kerede dur ben soyuyum sen ye demedi

bende hazırlarım gelmeden hoşuma gider
ama eğer evdeyse istemez kendim soyarım uğraşma der

amiiiinnnn inşallah
evet canım ben çok korkarım birde balkonunun demirleri benim balkonun demirlerinden daha kısa
balkonları kilitle ozaman dedim kilidide açıyor dedi ozaman anahtarı al üstünden sanki başka seçenek yok bazı insanlar ne kadar düz mantık

bahane işte ocanım düşüncesiz kadın napıcaksın...

kızlar ben kaçar uykum geldi sersem gibiyim... iyi geceler hepinizi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…