Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende severim yürüyüşü heleki akşam yemeğinden sonra yediklerimden pişmanlık duymuyorum ozaman
valla az kaldı üst katın balkonuna yetişecek bende budama zamanı budayacam biraz daha güçlü çıksın diye sonrada seneye yazın köye giderken götürecem balkonda olmuyor çünkü bahçeyede koyamıyorum burdaki çocuklar hiç bişeyin değerini bilmiyor çünkü artık dibinemi işerler ne yaparlar ALLAH bilir

ben cıkıyım kocam sıkıldı
bak görüyomusun dayanamıyorum o beni hep yanlız bırakıyo ama neyse cıkıyım byyy

ayyyy cvnm kıyamaaamkız sen de o zaman cnm bi kerede sen soyuver de:26:bizim evde akşamları çay işi kocişime ait sağolsun demler banada koyar getiriir

bizimde kim ayaktaysa koyar çayı
ama misafir gelsin benle birlikte koşturur yardım eder yemeklere falan servise sağolsun
restoranda çalışmanın faydaları

Aaaa ne güzel maşallah sende iyi tutturmuşsun baksana coşmuuş ne güzelayy valla ordaki bebeler herbişeyi yapabilüüüü:18:

bizimde kim ayaktaysa koyar çayı
ama misafir gelsin benle birlikte koşturur yardım eder yemeklere falan servise sağolsun
restoranda çalışmanın faydaları

ooh ne güzel benimki de sağolsun kalabalık misafir felan varsa yardım eder onlar gittikten sonra toplamama da yardım eder...ama normalde bişii yapmaz tabii herşeyi ben yaparım bi akşam çayı o yapar sağolsunama ben kıyamıyom kocişime zaten akşama kadar çalışıyoo ben evdeyim nasılsa...çalışsam yardım ettiridim ama tabiiii

Kankasıız da duramaz bizi beğenmiyoon zaar

heralde

Aaaa ne güzel maşallah sende iyi tutturmuşsun baksana coşmuuş ne güzelayy valla ordaki bebeler herbişeyi yapabilüüüü:18:

evet coştu baharda bir tane çiçek açtı tam kahvaltı yapıyoruz mutfakta kapı açık çiçeğini görünce bir bağırmışım aa çiçek açmış diye nasıl sevindim ama ertesi gün düştü bende aldım buzdalabı süslerine sıkıştırdım orda duruyor hala
eşimde dedi bahçeye koyalım diye yok dedim elleyecekler falan tahammül edemem ben dedim zaten çam ağacımız kurudu bahçede
anca adam akıllı komşu gelirse ozaman belki gönül rahatlığıyla koyarım

olsun canım misafir varken yardım etsinde onada şükür
benimkide öğlen bi gidiyor gece yarısı geliyor bende yorgun oluyor diye herşeyini hazırlayıp önüne koymayı seviyorum kıyamıyorum ama oda bana kıyamıyor işte öyle geçinip gidiyoruz ama erkeğede çok acımayacan

kızlar bana müsade ütümü yapayım sonrada börek yapacam sabaha hazır olsun diye belki pikniğe gideriz

delimi ne rahatmı battı
maşallah cnm kaynoşun alır mı hep öyleooooooohbenimkide sağolsun alır bana da ordan biiliiyiim pek gözel oliiyii

yokk almaz aslında ben yeni bişi alıncada böyle bakar

evet cnm gerçekten doğru söylüyosun fazla yüz vermiceen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…