]
cnm gözün aydın bzide senden haber bekliyoduk kırk uçurmöayamı geldiniz naptınız
Allah analaı babalı büyütsün yine gelllll
yok canım onu yapmıştık ama sizleri çok özledim
belinay sen hamiş kalsan
saçlarını kestirrimisin
ben kestirmek isteiyom yaaaa
inanmıyorum bu seninkimi renkli ultrasonmu şok oldum.
inanmıyorum bu seninkimi renkli ultrasonmu şok oldum.
doğumun kolay aodumu tatlım
sezaryen nasıldı ağrın çok oldumu
memnunmusun sezeryan olmaktan
msjları bööle boşa en çok harcayan sensin
kankam kocasıyla gezmede galiba bnde rahatsız etmeyim dedim malum pazar millet benm gibi tek değilki herkes kocasıyla :123:benm hakiki sarışınım bugün gelmedi acaba nedennn:106:
bnde aynı şeyi düşünmüştüm ama galiba dünyanın en rahat yeri orası duygusala bağladım yine hep ağladım bugün tüp
Bende rapor verim bari
sabah saat 10 da acik bufe kaavaltiya gittik kaynim
kaynosuda getirmis sohbet muhabbet kaavaltimizi yaptik
Ev yasam magazasina gittik dik supurge aldik saranin dediginden aldim
kaynos kendinede aldim banada aldi parasini verdi
kayinbabosun dukkanina gittikkapali carsida oralardanda
alus veris yaptikkaynoslara gittik bulgur felan yapmislar
Kislik erzak onlarida ordan aldikewe geldik yimek yaptim simdi yicez
cnm bebek şekerinde kararsızmısın sen yoksa nasıl yaptırcağınımıı bulamadın:18:niko sorularıma dayanamayıp bayıldınm:26::26::26:
son bi soru bebek şekeri almşmıydın
kankam kocasıyla gezmede galiba bnde rahatsız etmeyim dedim malum pazar millet benm gibi tek değilki herkes kocasıyla :123:
bnde aynı şeyi düşünmüştüm ama galiba dünyanın en rahat yeri orası duygusala bağladım yine hep ağladım bugün tüp
bebek bölümünü bebeğimi kaybettm bölümünü okudum okudum ağladım
canım kolay olmadı çünkü 1 güne yakın sancı çektim ve ondan ziyade işin kötüsü sezeryan hiç istemiyodum bebeğin kalp atışları zayıfladığı için sezaryana aldılar sezaryan sırasında hissettim.çok zor oldu ağrı çekttim canım bebebiş ağlıyor ben kaçar kib öptüm
kasıtlı değil bebeğim kendimi orda buluyorum bi anda epey bi ağlayınca aklım başıma geliyo bidaha bakmıycam diyip çıkıyorum ama sözümü tutamıyorum kendime eziyet edyorum resmencnnmmmm niye üzüyosun kendini kötü etkilemehakkımızda hayırlısı olsun inş
kasıtlı değil bebeğim kendimi orda buluyorum bi anda epey bi ağlayınca aklım başıma geliyo bidaha bakmıycam diyip çıkıyorum ama sözümü tutamıyorum kendime eziyet edyorum resmen
başak karısı banada cvp vermedibasakss karısı sorularada cvp virmediiingene tuvaletemi kaçtın acep:26:
öyle tabi de napayım bazen ağlamak istiyorum psikoloji bozukAhhh cnm anlıyorum seni bende bazen düşük yapanları felan okuyup etkileniyorum ama biz gene kendimize yapıyoruz yaa sonra tesiri altında kalıyorum farkında olmadan korkuyorum hemen gene olur mu felan diye başlıyorum kurmaya:18::18:ben artık okumuyorum güzel yazılar okuyorum kendimi ona göre hazırlıyorum emin ol çok farkediyo cnm insanın psikolojisiiii
başak karısı banada cvp vermedi
öyle tabi de napayım bazen ağlamak istiyorum psikoloji bozuk
varmı sende hamilelik fln çalışmadamısın:26: cvbı yaz sen benm cıkıcam kocam nar istiyo ayıklamam lazım yediriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?