Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nikocum msjının altındaki takvimi değiştyir istersen artık bebekin geldi çünkü

doğumun kolay aodumu tatlım

sezaryen nasıldı ağrın çok oldumu

memnunmusun sezeryan olmaktan

niko sorularıma dayanamayıp bayıldınm:26::26::26:

son bi soru bebek şekeri almşmıydın

doğumun kolay aodumu tatlım

sezaryen nasıldı ağrın çok oldumu

memnunmusun sezeryan olmaktan

canım kolay olmadı çünkü 1 güne yakın sancı çektim ve ondan ziyade işin kötüsü sezeryan hiç istemiyodum bebeğin kalp atışları zayıfladığı için sezaryana aldılar sezaryan sırasında hissettim.çok zor oldu ağrı çekttim canım bebebiş ağlıyor ben kaçar kib öptüm

benm hakiki sarışınım bugün gelmedi acaba nedennn:106:
kankam kocasıyla gezmede galiba bnde rahatsız etmeyim dedim malum pazar millet benm gibi tek değilki herkes kocasıyla :123:
Eki Görüntüle 521056

bebkimin duruşuna bak rahatmı bu bebek yahu:44:
bnde aynı şeyi düşünmüştüm ama galiba dünyanın en rahat yeri orası duygusala bağladım yine hep ağladım bugün tüp

bebek bölümünü bebeğimi kaybettm bölümünü okudum okudum ağladım

maşallah cnm kaynoşun alır mı hep öyleooooooohbenimkide sağolsun alır bana da ordan biiliiyiim pek gözel oliiyii

cnnmmmm niye üzüyosun kendini kötü etkilemehakkımızda hayırlısı olsun inş

Cnm doğumun zor olmuş ama ne güzel bebişi kucağına almışıınAllah analı babalı sağlıklı mutlu büyütmek nasip etsin cnnnmmmmm

cnnmmmm niye üzüyosun kendini kötü etkilemehakkımızda hayırlısı olsun inş
kasıtlı değil bebeğim kendimi orda buluyorum bi anda epey bi ağlayınca aklım başıma geliyo bidaha bakmıycam diyip çıkıyorum ama sözümü tutamıyorum kendime eziyet edyorum resmen

kasıtlı değil bebeğim kendimi orda buluyorum bi anda epey bi ağlayınca aklım başıma geliyo bidaha bakmıycam diyip çıkıyorum ama sözümü tutamıyorum kendime eziyet edyorum resmen

Ahhh cnm anlıyorum seni bende bazen düşük yapanları felan okuyup etkileniyorum ama biz gene kendimize yapıyoruz yaa sonra tesiri altında kalıyorum farkında olmadan korkuyorum hemen gene olur mu felan diye başlıyorum kurmaya:18::18:ben artık okumuyorum güzel yazılar okuyorum kendimi ona göre hazırlıyorum emin ol çok farkediyo cnm insanın psikolojisiiii

basakss karısı sorularada cvp virmediiingene tuvaletemi kaçtın acep:26:
başak karısı banada cvp vermedi
öyle tabi de napayım bazen ağlamak istiyorum psikoloji bozuk
varmı sende hamilelik fln çalışmadamısın:26: cvbı yaz sen benm cıkıcam kocam nar istiyo ayıklamam lazım yediriyim

Raporumuu veriim

Kuzenlerim kardeşim felan geldiler bugün sohbet muhabbet çay kahve yemek memek felan derken akşamı ettik şimdi gönderdim...Siz neler yaptınız hanımlarr

Kaçtı karıı gelir belki birazdan

Cnm düşükten sonra daha adet görmedim doktor bir hafta on gün gecikebilir demişti:26:gördükten sonra pıhtı testi istedi onu yaptırıcam.. ilk regl sonra tekrar başlayabilirsin demişti:44:bakalım öyle işte cnm..Ayyy cnm şöyle güzel cam kupalar felan oluyoya ben narı ayıklayınca onların içine dolduruyorum bi de kaşık koy içine çok güzel görünüyo hemde yemesi de güzel oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…