benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:
Hosgeldin canim yorgunum yawww
selam kızlar nasılsınız?sevincim naber cnm ?bu arada geçmiş olsun .
ayy bnde beğendm onu siyah kuru kafa resmi olan dimi hoştu gercektenaynen aynı benım kocısınde oyle sabahları yastıgı hep sac olur :26::26: verdııgın adreste en cok kurukafalıı kazak varya onu beendım ben :26:
bnde onu beğendm önünde syah kuru kafa olan dimi hoştu gercektenaynen aynı benım kocısınde oyle sabahları yastıgı hep sac olur :26::26: verdııgın adreste en cok kurukafalıı kazak varya onu beendım ben :26:
a.s hürcüm ben iyiyim sen nasılsın
benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:
bende iyiyim tatlım sağol işte büyüyüp gidiyoz bebişimle
kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmazbenimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu
cnm benım kocamda bıoblas kullanmıstı ama pek faydası olmadıııı :26::26:benimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu
bnde onu beğendm önünde syah kuru kafa olan dimi hoştu gercekten
akşama ne yemek var kanka
kız bi çorba makarna yapda eniştem yesin yapmıycakmısın yemekcnm benım kocamda bıoblas kullanmıstı ama pek faydası olmadıııı :26::26:
evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk
kız bi çorba makarna yapda eniştem yesin yapmıycakmısın yemek
ohhh mis valla benmde içimden gelmiyo ama dışarıda cnm cıkmak istemiyoyok yapmıcaamcanım ıstemıyor bugün
kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmaz
cnm benım kocamda bıoblas kullanmıstı ama pek faydası olmadıııı :26::26:
evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk
ohhh mis valla benmde içimden gelmiyo ama dışarıda cnm cıkmak istemiyo
kız haftada kaç kere yemek yapıyosunda sıkılıyosun kanka uyarıyım bak tembelleşiyosun bu yemek yapmama hakkını hamileliğe sakla bncebıktım yemekk yapmaktannn
kız haftada kaç kere yemek yapıyosunda sıkılıyosun kanka uyarıyım bak tembelleşiyosun bu yemek yapmama hakkını hamileliğe sakla bnce
eniştemde kalıplı göbekli adam nasıl dayanıyo aşk işte bak adam nasıl seviyo seniyarın guzel yemekler yaparım kankaa :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?