Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen aynı benım kocısınde oyle sabahları yastıgı hep sac olur :26::26: verdııgın adreste en cok kurukafalıı kazak varya onu beendım ben :26:

benimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu

benimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu
kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmaz

cnm benım kocamda bıoblas kullanmıstı ama pek faydası olmadıııı :26::26:
bnde onu beğendm önünde syah kuru kafa olan dimi hoştu gercekten
akşama ne yemek var kanka

evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk

evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk
kız bi çorba makarna yapda eniştem yesin yapmıycakmısın yemek

kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmaz

benimki ne alırsam kullanıyor ama şimdi bioblastan başka kullanmıyor faydası olduğu için

canım hemen etki etmiyor en az 3 ay sonra faydasını gördük biz
düşün hergün yastığını temizliyordum ama artık hiç saç olmuyor yastıkta

yemek demişken ben bi yemeğimi koyayımda geleyim benimkiler biraz sonra teker teker gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…