Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy ne güzel kız tepeye kadar delik bayılırım minik halka küpeler hoş oluyo

tmm bekliyorum

cnm ya hoş duruyo ama ben bi kaçı kapansın diye bi kaç ay bekledim ama hiç kapanmıyor bunlar yaa çaresi yokmu:26::26::26:

amin canım darısı sana inşallah az kaldı sabret kız 2 hafta sonra falan öğrenirsin sende ay bende inşallah 2 hafta sonra falan başlarım yavrumun tekmelerini hissetmeyeee

Bengisu tum uyari ve hatirlatmalarima ragmen basak karisi
senin oglun olacagi bilgisini ilk sayfaya eklemedi

Sayin tkb ilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu

ivet bak dimişsin ama karı tınlamamıış bile seniii inkarda eder şimdi bu dimedi diye buldumda başağın gözüne sokcaaam

ivet oğlişine arkadaş geliyo bakalım ama duyduğuma göre oğluşum olcağını haylaa eklememişsiiin neyi bekliyonuz acaba hanfendi doğmasınımıııı kız o nerden çıktııı ne alaka kız cinsiyeti baba belirliyo ne yazıkki yoksa inat eder illa kız yapardııım

nereye gittiniz leeeyn çil yavrusu gibi dağılmışsınız şurda özledik fırsat bulduk kaynımlardan aldımda laptopu sohbete geldik kaçın siz kaçın aferim giderim dahada gelmem bak

selamlar ..sabah 10da çıktım evden..bi arkadaşıma kahvaltıya gittim eltisiyle birlikte..öğleden sonrada pasta börek çay faslı..sohbet derken 1 saat oldu geleli..sonra eşime bugün tarifini aldığım bi pastadan yaptım..deniz yıldızını izliyorum..raporumu verim dedim : )

Neymiş sekerim o tarif verde bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…