ay eltinmi olcak kıs ne bilion onların hemen olcağını bence senin olcak içime doğuyo inşallah
kıslar evimi temizledimm oh açtım camlarııı havalandırıyom şimdiiiiiiii
bide bi dilim portakallı pasta aldım elimeeee
dolunay üstteki cümleyi sen okuma annem
oh bide lezzetli olmuşkiiiiiiii
Sağol canımöyle yapıcam...da çok zor..habu konuda çok hassassummm da ...
evlenen de kaynımm...eşime diyorum ki en geç seneye bu zamanlar amca olursun...bari o biraz oyalar seni diyorumm...
offfffffff
ay eltinmi olcak kıs ne bilion onların hemen olcağını bence senin olcak içime doğuyo inşallah
kıslarr şimdi eltim aradı (amca gelini) 34 haftalık hamile ve dün sancılanmış dok gitmiş
ve doktor 10 gün daha dursun sonra doğsada sorun olmaz demişşş
yaa şimdi bebek gelnce ben bunalıma bağlarımm....off of
herşeyine şahit olurum ben onunnn şimdiiiii
emzirme,bebek mevlidi,bebek kokusu ağlamasıııı
onun evide bana çok yakınnn
napıcamm azıcık teselli edin yaaaa
kızlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ne haber... acık çekil kenara dolunay ben şıkışayım arayaQUOTE]
gel ablam gel baş köşeye gel
alllaaaaaaahhhh pasta mı dedin hemde portakallıııı
kıslarr şimdi eltim aradı (amca gelini) 34 haftalık hamile ve dün sancılanmış dok gitmiş
bizimde olcak bizimde bizim de bak bişeyi 40 kere söylersen olurmuş BAŞLA
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
ayol senin de içine pek çok şeyler doğmaya başladı benim de kızım oluyodu dimi
gel kuzum gel beraber tıkınalımm fındıklı nescafem var oohh ardından bide çay patlatıırızz...oh oh ohhhhhhhh mis gibi kokuyo taaaaaaaaaaa bana kadar geldi kokusu eline sağlık yawrum bende şimdi tiramisu yedimde ayıptır sölemesi erenayfecim süper yapmışım ımmmmmmmgöndereyimmi şekerim aç kapıyı geliom sen nescafeyi hazırla tmmmı
yani orasını Allah bilir ama etrafımda benden başka herkesinn ilk 1-2ayda hamile kaldığını hesaba katarsak
sanırsam çok beklemeyiz...
yaa itiraf ediyim snirimi bozuyo bu durum...nasıl biri oldum ben yaa..bebeklere tapan..canını veren ben..milletimi kıskanıyorum
ya..budamı gelecekti başıma
aynen bende öyleyim canım yaa bende diyodumki ablam bilir fitil isleriniya çok iştahım açıldı yaaaaaa...:2::2::2: bide adet olucam iyice şiştimm...
6aylık hamile gibi göbüşüm çıktı..h.sonu düğünümüz var a nasıl indircem bu göbeğiii yaaaaa
kızlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ne haber... acık çekil kenara dolunay ben şıkışayım araya...ne muhabbet ne muhabbet oku oku bitmiyor seksy falan... süper
ancım sıra sende... geriye gelen bütün halde fitil mi kesilmiş gibi koyu yoğurt mu ?????
yani orasını Allah bilir ama etrafımda benden başka herkesinn ilk 1-2ayda hamile kaldığını hesaba katarsak
sanırsam çok beklemeyiz...
yaa itiraf ediyim snirimi bozuyo bu durum...nasıl biri oldum ben yaa..bebeklere tapan..canını veren ben..milletimi kıskanıyorum
ya..budamı gelecekti başıma
kızım kasma kendini sen ne kadar dır deniyorsunuz problem var mı sende veya eşinde ??
cnm benim her geldiğinde kesin bize de uğruyo.slmmmm kızlar nasılsınızzzzzz bende temizlik yaptımmmmm bıdıkıla pazara gittik birazadnda kendim için çıkacağımmm yoruldum size bakim dediiii
cnm bende de öyle oluyordu merak etme akşamdan sabaha kadar ohoooooooyaa kızlar birsey sormak istiyorumm ben intihabım icin fitil kullanıyorum yatmadan önce atıyorum sabah erimemiş oluyo ilk tuvalete cıktıgımda hepsi geliyoo nasıl bir önlem almam lazım ya yardım edin yoksa böylemi oluyo bir faydasını görürmüyüm acaba yoksa bosunamı atıyorum fitili anlamadım gitti hepsi geri geliyoooo nedense
ben seni ediyim annem.kıslarr şimdi eltim aradı (amca gelini) 34 haftalık hamile ve dün sancılanmış dok gitmiş
kızım kasma kendini sen ne kadar dır deniyorsunuz problem var mı sende veya eşinde ??
gel ablam gel baş köşeye gel
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
aayy dur yavaş ol doğru mu gerçekten kız anlat ne oldu ne bitti
yaa yok kilo problemim 1,67 boy 90 kg yım hiç yok fazla kilommmaşşallah keyfine diyecek yok şekerim bizim evleri b... götürsün millet tertemiz bir de kilo problemi yok tatlı da yiyor ohhhh... akşam nasıldı bingo var mı bacım
ama akraba olunca mecbur sık sık gidiyoss kızıda seviyom kocası da amcaoğlu eşimin artık her hafta bebek sevmeeye giderizzz....offfffffffffffffff offfahhh tatlımm...mümkünse ziyaretlerini kısa tut canımm..ben olsam dayanamam herhelde...
alllaaaaaaahhhh pasta mı dedin hemde portakallıııı
valla çok ta lezzetli yollıyımmıııı??
kuzum ben 6 senede 40 değill 40,000 sefer sölemişimdirrr
inanma hurafe bunlarr eğer gerçek olsaydı ben şimdi 4 çocuğumu doğurmuş olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?