Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslarr şimdi eltim aradı (amca gelini) 34 haftalık hamile ve dün sancılanmış dok gitmiş
ve doktor 10 gün daha dursun sonra doğsada sorun olmaz demişşş
yaa şimdi bebek gelnce ben bunalıma bağlarımm....off of
herşeyine şahit olurum ben onunnn şimdiiiii
emzirme,bebek mevlidi,bebek kokusu ağlamasıııı
onun evide bana çok yakınnn
napıcamm azıcık teselli edin yaaaa

kıslar evimi temizledimm oh açtım camlarııı havalandırıyom şimdiiiiiiii
bide bi dilim portakallı pasta aldım elimeeee
dolunay üstteki cümleyi sen okuma annem
oh bide lezzetli olmuşkiiiiiiii

oh oh ohhhhhhhh mis gibi kokuyo taaaaaaaaaaa bana kadar geldi kokusu eline sağlık yawrum bende şimdi tiramisu yedimde ayıptır sölemesi erenayfecim süper yapmışım ımmmmmmm göndereyimmi şekerim aç kapıyı geliom sen nescafeyi hazırla tmmmı

yani orasını Allah bilir ama etrafımda benden başka herkesinn ilk 1-2ayda hamile kaldığını hesaba katarsak
sanırsam çok beklemeyiz...

yaa itiraf ediyim snirimi bozuyo bu durum...nasıl biri oldum ben yaa..bebeklere tapan..canını veren ben..milletimi kıskanıyorum
ya..budamı gelecekti başıma

maşşallah keyfine diyecek yok şekerim bizim evleri b... götürsün millet tertemiz bir de kilo problemi yok tatlı da yiyor ohhhh... akşam nasıldı bingo var mı bacım

ahhh tatlımm...mümkünse ziyaretlerini kısa tut canımm..ben olsam dayanamam herhelde...

gel kuzum gel beraber tıkınalımm fındıklı nescafem var oohh ardından bide çay patlatıırızz...

aynı durumdayım tatlım yaa geçen mayısta evlenen gelinimiz ocağın sonunda doğuracak hatta sancısı olmuş dün belki ocağa
bebeğiyle girecek o yüzden bende böle dua ediyom allahım başkalarının mutluluklarını kıskandırtma diye
bende çok kıskanıyorum artıkk yaaaaa

ya çok iştahım açıldı yaaaaaa...:2::2::2: bide adet olucam iyice şiştimm...
6aylık hamile gibi göbüşüm çıktı..h.sonu düğünümüz var a nasıl indircem bu göbeğiii yaaaaa
aynen bende öyleyim canım yaa bende diyodumki ablam bilir fitil islerini

evet canım eriş halde fitil geliyo yogurt gibi tatlım yaa icimde kalmıyo hepsi dısarı cıkıyoo sanırımm yada böyle oluyo ben bilmiyorum

tamam okumadım canım
ayy böyle evimi temizledim diyenlere mest oluyorum
akşama bende yapimmm bari:)

dün akşam eve gider gitmez mutfak camlarıını sildim,sonra çamaşır bulaşıkmak. ve buzdolabını sildim parlattım

cam silmekten korkanlar için,karanlıkta cam silmeyi öneririm :)

h.sonu kaynanamlar yatıya gelecek,duvarlara kadar silmiş olmam lazım

slmmmm kızlar nasılsınızzzzzz bende temizlik yaptımmmmm bıdıkıla pazara gittik birazadnda kendim için çıkacağımmm yoruldum size bakim dediiii
cnm benim her geldiğinde kesin bize de uğruyo.
çok özlüyos seni sık sık gel
cnm bende de öyle oluyordu merak etme akşamdan sabaha kadar ohooooooo
alması gerekeni alıyor zaten.
tabiiki çıkar çoğu

ben seni ediyim annem.
kapını kitle
o karıyla da görüşme

gel ablam gel baş köşeye gel

bizimde olcak bizimde bizim de bak bişeyi 40 kere söylersen olurmuş BAŞLA

HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
[/QUOTE]

aayy dur yavaş ol doğru mu gerçekten kız anlat ne oldu ne bitti

bende bi problem gözükmüyo canım eşimde bugün yaptırdı testi..yarın alıcaz sonuçları..
dananın kuyruğu yarın kopacak...

fakat eşime içimden sinir oluyorum,ne biliyim,başlarda istemiyodu...

baktı millet patır patır doğuruyo ,oda istedi ama görevlerini çok aksattı..yok işim var dedi yok yorgunum falan

ayda 1-2yi geçmedik çok uzun zaman...ama son 1senedir dikkat ediyoruz ama illaki kaçıyo yumurtlama günleri..

bizimki nasipsizlik yaa başka bişey değil

kızım kasma kendini sen ne kadar dır deniyorsunuz problem var mı sende veya eşinde ??

aayy dur yavaş ol doğru mu gerçekten kız anlat ne oldu ne bitti[/QUOTE]

telkin çok öenmli evet.
evet kızlar kendimize telkin veriyoruzzzzzzz

hepimiz hamileyizzzzzzzz

hamileyim,
hamilesin
hamile

maşşallah keyfine diyecek yok şekerim bizim evleri b... götürsün millet tertemiz bir de kilo problemi yok tatlı da yiyor ohhhh... akşam nasıldı bingo var mı bacım
yaa yok kilo problemim 1,67 boy 90 kg yım hiç yok fazla kilomm
ahhh tatlımm...mümkünse ziyaretlerini kısa tut canımm..ben olsam dayanamam herhelde...
ama akraba olunca mecbur sık sık gidiyoss kızıda seviyom kocası da amcaoğlu eşimin artık her hafta bebek sevmeeye giderizzz....offfffffffffffffff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…