Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben seni ediyim annem.
kapını kitle
o karıyla da görüşme

evet canım yaa işim var de..o ortamda fazla durma..herhalde eltinin kardeşleri vardır onlar ilgilensin..

inşallah senin doğumunada kendi ablaların kardeşlerin gelir:)başta başak ,ben,pınar ,sara,hürrem,karacal.... ayy....sayamayacam yani hepimiz

toplanır gelirik tatlışımızın bebeğine yardım etmeyeee

topiğimizin üfürükçüsü

ne alakası var üfürükçüyle falan anlayamadım açıkla bakam öyle şeylerede hiçççççççççç inanmam saçma gelir bana sadece içime doğdu nolduki laf olsun diye dedim sana aman ister kızın olsun ister oğlun ben nerden bilcem doktorda değilim o dediğin ÜFÜRÜKÇÜ neyse ondan zaten olamam

valla çok ta lezzetli yollıyımmıııı??
kuzum ben 6 senede 40 değill 40,000 sefer sölemişimdirrr
inanma hurafe bunlarr eğer gerçek olsaydı ben şimdi 4 çocuğumu doğurmuş olurdum

tatlım maksat evrene pozitif enerji yüklemek telkinde bulunmak hahahhahah

ne de inanırım yaa

byaa yok kilo problemim 1,67 boy 90 kg yım hiç yok fazla kilommacım senin adamda isteksizliksizlikmi var ayda 1,2 çok az

hııımm anacım ascık fazlamı????

yok daha neler?işiniz yok elalemin çocuunumu seveceksiniz?

saçmalama tatlım,ayıp olmasın diye bi 5dakka geçmiş olsun der çıkarsın...

valla benim eltim doğğursa aynen bunları yaparım..kıskanıyo desinler umrum değil..

benim o çocuğu görecek takatim kalmaz ki..çok ağlarım iyice resil olurum:2:

yaa yok kilo problemim 1,67 boy 90 kg yım hiç yok fazla kilomm
ama akraba olunca mecbur sık sık gidiyoss kızıda seviyom kocası da amcaoğlu eşimin artık her hafta bebek sevmeeye giderizzz....offfffffffffffffff offf

Son düzenleme:
oyy işin çokmuş annem seninnn
ben seni ediyim annem.
kapını kitle
o karıyla da görüşme
olmuyo işteee

onun bi ablası var yrdıma ihtiyacı yokk
ama sık görüüşüyoz olmuyo kiiiiii
benim ablam yok kıskardeşim yok abim var almanyada kardeşim var askerde
bana yardıma mecbur siiz gelceksinizzz....
off bi bebeğim olsun acaba gıkım çıkarmı hiçbişeyeee

yaw balım takıldım sadece relaks relaks bizim buralarda hani öncede bişeyi sezinleyenlere espiri mayetinde öle denir sende sezinledin ya ondan didim niye yanlış anlıyon ağlarım bak

senin gıkın yine çıkmaya devam eder merak etme.
huysuzsuz sen biliyosun

kuzum napıcan gidicen mecbur benimde en yakın arkdasımın 1yasında kızı var gene hamile oda 1sene hamile kalamadı sonra sıraya dizdi valla bende kıskanmıyo degilim valla bide korunuyoduk okadar dikkat ettik demezmi
işte aynen öyle olucak
saol bebegim bilgilendirdigin icin bende korkuyodum bosa atıyom diyeee:13:

evet tatlım ya biz teyzeleri olarak hemn gelişirik yiyenimize her sey alırız sen borca girme benim halamın yurtdısında bebek dükkanı var sen hele bir dogurda ben ona neler getirtrim benim daha olmadan bir sürü bebek esyalarım var valla hem kız icin hem erkek icin kuzum bakıyom bazen seviyom onlarıöpüyommmallahtan ümit kesilmezzz

olcak sevgilim olacakkk..sen bana inan tamam mı?bizim tek ilacımız zaman..evet bu zaman öyle kolay geçmiyor..
başkalarının mucizelri bizim sabrımızı zorlayabiliyor ama hainlikten değil..bizim tek derdimiz bebeğimize kavuşmak ve
ergeç gelecekler..

zamanı gelince bebeğin seni ve babasını bile dinlemez gelir tatlımmmm...YA SABIRR ÇEKELİMM canımmm

onun bi ablası var yrdıma ihtiyacı yokk
ama sık görüüşüyoz olmuyo kiiiiii
benim ablam yok kıskardeşim yok abim var almanyada kardeşim var askerde
bana yardıma mecbur siiz gelceksinizzz....
off bi bebeğim olsun acaba gıkım çıkarmı hiçbişeyeee[/QUOTE]

kız siz akraba mısınız kocanla.... izmir de olsaydın sana bi bakardım lahuso dönemin de bi bakardım ki.. sen bi kalsaydın hele

ama ben bebekleri çok severimm özellikle sevmeye giderimm,
bizim aile ilişkilerimiz farklı tatlımm ben ayırım yapamam onların çocuğu diye ayırmam basarım bağrımaa
onlarda hiç ses etmezler ama kıskandırmazlar beni .....
benim de takatim olmuyo kendimi yanlarındayken sıkıyom sıkıyom eve gelirken arabada başlıyom zırlamayaa...
bide alıştım artıkk 6 yıldır herkes 2,3 çocuğunu doğurdu anlamıyolar ne kadar kıskandığımı...
ama ilk zamanlar çok zoruma gidiyoo bende doğurdum ya o emeği biliyom ama benim eve ellerim boş döndüğüm aklıma geliyooo

bilemedimki..öyle şey düşkünü değil ama kararında diyelim..
iş değişikliği falan yaptı bizimki...onları çok takıyo kafasına..
bide haftada 3vardiya değiştiriyo..

o işe gisiyo ben eve geliyomm
hepsi bir araya gelince bebekte gelmiyo tabi
senin adamda isteksizliksizlikmi var ayda 1,2 çok az

rabbim tez vakitte doldursun kucağını

tatlım tamam düşünme sen onları..

eminim şuanda baya üzgünsün sen ama dediğim gibi çok durma yanlarında..
durabilirim dayanırım diyosan sen bilirsin..

benimde ablam doğuracak yakında..valla onun bebişi dışında herkesi kıskanıyorumutanıyorum bundan ama öyle
hele bi doğsun yeğenimmm onu canıma basıcammm belki oda bebeğimi çağırır...

yaa erenay bak sana destek olayım dedim ama çok feena oldum

senin gıkın yine çıkmaya devam eder merak etme.
huysuzsuz sen biliyosun
çocuğuma çıkmaz annem ne kadar bekliyom bak ben onu...
oyy seni yerim ben benim bebeğim olsun altın kaplama emzik alıcam ona benim maddi yandan sıkıntım yokkiiiii
manevi var kuzum sağol düşünmen yeterrr
siz gelin bana o yeter ah bi doğurayımm ah bi doğurayımmmm
aynen başkasında görünce zorlanıyorumm normalde sorun yokkkk
inşallah hepimizinki gelsinnn
kız siz akraba mısınız kocanla.... izmir de olsaydın sana bi bakardım lahuso dönemin de bi bakardım ki.. sen bi kalsaydın hele

yok kuzum akraba değiliz ama ben çok erken evlendim onlarda çok sevdiler benii
çok bağlı aileler doğal olarak her akrabasının yeri ayrı bende hepsi abimm ve onların mutluluğu beni dahada mutlu ediyoda
galiba kıskanıyom bennn

yaw balım takıldım sadece relaks relaks bizim buralarda hani öncede bişeyi sezinleyenlere espiri mayetinde öle denir sende sezinledin ya ondan didim niye yanlış anlıyon ağlarım bak

sizin ora nere hade ağlama kıyamadım bi daha olmasın çok alakasızdı dediğin neyse boşver kapatalım saçma konuyu

QUOTE=_DoLuNaY;22269872]bilemedimki..öyle şey düşkünü değil ama kararında diyelim..
iş değişikliği falan yaptı bizimki...onları çok takıyo kafasına..
bide haftada 3vardiya değiştiriyo..

o işe gisiyo ben eve geliyomm
hepsi bir araya gelince bebekte gelmiyo tabi[/QUOTE]

işte o psikoloji adamı bittiriyor, benim eşimde de vardı bir dönem üroloğa falan gittik yok anam 1 sene kurudum yani am rahattı yani huzursuz değildi (tabi kafa meşgul)sonra anam bir açıldı ki bu sefer kurumamama fırsat kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…