gelecek sıra bizede gelicekkkkkkk....bilemedimki..öyle şey düşkünü değil ama kararında diyelim..
iş değişikliği falan yaptı bizimki...onları çok takıyo kafasına..
bide haftada 3vardiya değiştiriyo..
o işe gisiyo ben eve geliyomm
hepsi bir araya gelince bebekte gelmiyo tabi
hepimizin inşallahhhh
rabbim tez vakitte doldursun kucağını
tatlım tamam düşünme sen onları..
eminim şuanda baya üzgünsün sen ama dediğim gibi çok durma yanlarında..
durabilirim dayanırım diyosan sen bilirsin..
benimde ablam doğuracak yakında..valla onun bebişi dışında herkesi kıskanıyorumutanıyorum bundan ama öyle
hele bi doğsun yeğenimmm onu canıma basıcammm belki oda bebeğimi çağırır...
yaa erenay bak sana destek olayım dedim ama çok feena oldum
yaw balım takıldım sadece relaks relaks bizim buralarda hani öncede bişeyi sezinleyenlere espiri mayetinde öle denir sende sezinledin ya ondan didim niye yanlış anlıyon ağlarım bak
gelecek sıra bizede gelicekkkkkkk....
hepimizin inşallahhhh
bende çok fenayım tutamıyom kendimi
ama dayanmak zorundayım kendimi bi salarsam evden çıkamam bi daha dişlerimi sıkmaktann dişlerim kırılıyo artıkkkk
evet tatlım ya biz teyzeleri olarak hemn gelişirik yiyenimize her sey alırız sen borca girme benim halamın yurtdısında bebek dükkanı var sen hele bir dogurda ben ona neler getirtrim benim daha olmadan bir sürü bebek esyalarım var valla hem kız icin hem erkek icin kuzum bakıyom bazen seviyom onlarıöpüyommm allahtan ümit kesilmezzz
olcak sevgilim olacakkk..sen bana inan tamam mı?bizim tek ilacımız zaman..evet bu zaman öyle kolay geçmiyor..
başkalarının mucizelri bizim sabrımızı zorlayabiliyor ama hainlikten değil..bizim tek derdimiz bebeğimize kavuşmak ve
ergeç gelecekler..
zamanı gelince bebeğin seni ve babasını bile dinlemez gelir tatlımmmm...YA SABIRR ÇEKELİMM canımmm
sizin ora nere hade ağlama kıyamadım bi daha olmasın çok alakasızdı dediğin neyse boşver kapatalım saçma konuyu
sakın tatlımm...sıkma dişlerini..
bence biraz sakinleşsen varya saniyede gelecek bebişin....
ağlamak istiyosan ağla canım..ben valla çaktırmadan ağladım bitti bile
ağlamak son derece insani bir ihtiyaçtır..içine atacağına sümküre sümküre ağla rahatlarsın canım..
sonrada yüzünü yıkayıp yanımıza gel bak görüceksin hiç bişey olmamış gibi hissedeceksin:)
ağlama bitanemmm biz anladık takıldın sen sadece...
bende topiğin delisiyim ama çaktırmıyorum mesela
işte o psikoloji adamı bittiriyor, benim eşimde de vardı bir dönemüroloğa falan gittik yok anam 1 sene kurudum yani am rahattı yani huzursuz değildi (tabi kafa meşgul)sonra anam bir açıldı ki bu sefer kurumamama fırsat kalmadı
sexy hatunlar her zaman affedersizin ora nere hade ağlama kıyamadım bi daha olmasın çok alakasızdı dediğin neyse boşver kapatalım saçma konuyu
allah razı olsun ablacım sende olmasan...
ben herzaman bu modda değilim sadece yalnızken aklıma geldimi fena oluyoom bide yeni doğan bebek gördüğümdeeeee
çok dirençliyimm ve sakinim ama arada yalnız kalınca ağlıyom böğüre böğüreeeee
ben başkalarının yanında sıkarım dişimi eşim bile kafaya takmadığımı sanıyoo ona bile belli etmem,bazen sen çocuk fikrinden vazmı geçtin diyooo
ama kendimi rahatlatıyom yalnızkennn
sexy hatunlar her zaman affeder
ben herzaman bu modda değilim sadece yalnızken aklıma geldimi fena oluyoom bide yeni doğan bebek gördüğümdeeeee
çok dirençliyimm ve sakinim ama arada yalnız kalınca ağlıyom böğüre böğüreeeee
ben başkalarının yanında sıkarım dişimi eşim bile kafaya takmadığımı sanıyoo ona bile belli etmem,bazen sen çocuk fikrinden vazmı geçtin diyooo
ama kendimi rahatlatıyom yalnızkennn
bi kahve alayım kafam rahatlasınnn
isteyen varmıııı
haklısın şekerim bende sadece takıldım yaww dolunay sana noluyo kıs ortalığı kışkrıtmasana erenayım ben alayım annem bi kahve alayım orta olsun
karacalım noolduda açıldı?bizimki baktı bebek gelmiyo
benim dediğim zamanlarda oda uyum sağlıyor..hergün desem hergün yapar daa olsunda bitsin gibiyiz..hep bi koşuşturmaca...vaktimiz yok
hem o hem ben çok stresliyiz...
sen bi 12 tane kadar yap tatlım:)herhalde hepimiz içeriz senin elinden şöyle köpüklü bi türk kahvesi..
hımmmmm mis yaa kokusu geldii...
erenayımm aslında eşinle konuşsan bu yükün enazından yarısından kurtulursun..
eşilerimiz bizim iyi gün dostumuz mu sadece?
bence dişini sıkmak yerine,oturup dertleşin canım..onlar kadın gibi düşünmezler ama
bir laflarıyla güven verebilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?