Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gelecek sıra bizede gelicekkkkkkk....

rabbim tez vakitte doldursun kucağını
hepimizin inşallahhhh

bende çok fenayım tutamıyom kendimi
ama dayanmak zorundayım kendimi bi salarsam evden çıkamam bi daha dişlerimi sıkmaktann dişlerim kırılıyo artıkkkk

ağlama bitanemmm biz anladık takıldın sen sadece...
bende topiğin delisiyim ama çaktırmıyorum mesela

yaw balım takıldım sadece relaks relaks bizim buralarda hani öncede bişeyi sezinleyenlere espiri mayetinde öle denir sende sezinledin ya ondan didim niye yanlış anlıyon ağlarım bak

sakın tatlımm...sıkma dişlerini..

bence biraz sakinleşsen varya saniyede gelecek bebişin....

ağlamak istiyosan ağla canım..ben valla çaktırmadan ağladım bitti bile

ağlamak son derece insani bir ihtiyaçtır..içine atacağına sümküre sümküre ağla rahatlarsın canım..

sonrada yüzünü yıkayıp yanımıza gel bak görüceksin hiç bişey olmamış gibi hissedeceksin:)

OOFFFFFFFFFFFF BİTTİM BEN ANNEM TUTUN BENİİİİ

SABIR SABIRRRR

sizin ora nere hade ağlama kıyamadım bi daha olmasın çok alakasızdı dediğin neyse boşver kapatalım saçma konuyu

yüz yüze olmayınca espiri anlaşılamadı balım ya 6. his muhabbetinden söylenir boşver neyse yanlış anlaşıldım

ben herzaman bu modda değilim sadece yalnızken aklıma geldimi fena oluyoom bide yeni doğan bebek gördüğümdeeeee
çok dirençliyimm ve sakinim ama arada yalnız kalınca ağlıyom böğüre böğüreeeee
ben başkalarının yanında sıkarım dişimi eşim bile kafaya takmadığımı sanıyoo ona bile belli etmem,bazen sen çocuk fikrinden vazmı geçtin diyooo
ama kendimi rahatlatıyom yalnızkennn

karacalım noolduda açıldı?bizimki baktı bebek gelmiyo

benim dediğim zamanlarda oda uyum sağlıyor..hergün desem hergün yapar daa olsunda bitsin gibiyiz..hep bi koşuşturmaca...vaktimiz yok

hem o hem ben çok stresliyiz...

sendende kuzummmm:)

allah razı olsun ablacım sende olmasan...

erenayımm aslında eşinle konuşsan bu yükün enazından yarısından kurtulursun..

eşilerimiz bizim iyi gün dostumuz mu sadece?
bence dişini sıkmak yerine,oturup dertleşin canım..onlar kadın gibi düşünmezler ama

bir laflarıyla güven verebilirler...

bende öyleyim erenaycımmm...düşük yaptıgım zamanlarda bile sıktım kendimi telefonda olsun ziyarete geldiklerinde olsun...herkes üzülmüo falan sanıo belki ama içimi bilmiolar..

hürremm kıs napiyim ağlatıyosun kızcağızı ..

zaten regl günüme yaklaştım valla çok pis hormonlarım yüskeliyooooo....

haklısın şekerim bende sadece takıldım yaww dolunay sana noluyo kıs ortalığı kışkrıtmasana erenayım ben alayım annem bi kahve alayım orta olsun

valla eşim işini değiştirip maaşı biraz yükselip ortam değişikliğinden değişti bir de ben ona çakşır otu ve suyu aldım kendi de istedi biraz da ben ağır konuştum ama çocukla ilgili değil karı koca olarak.....görev gibi yaniyapıyosunuz mesleğiniz mi ağır...yani yaşam tarzınızı bilmiyorum mesale az bir alkol alabilirsiniz rahatlatır.......kesinlikle özen ister aşk üzerine kurulmuştur cinsellik... değişik bir iç çamaşır alabilirsin gün içerinsinde ona mesaj veya e mail atıp 'onu özlediğini veya bu gecenin uzun olacağını' vb.. yazabilirsin oohh be haydar dümen oldum bakma memelerime iş var bende herhalde...

o benden daha kötü oluyo çocuk gördümü gözünden yaşlar iniyo hemen
dayanamıyom onu öle görmeye ben çabuk atlatıyom ama o atlatamıyoo
o strese girsin istemiyomm çalışıyo zor olur korkuyom bişey olur diye
ben kriz anlarımı atlatana kadar zorlanıyomm atlatınca geçiyoo unutuyom herşeyii
ben doğum yaptığımda adam yüzüme baktıkça ağlıyodu çok zaman,ben daha dirençliyim ondann
bende ona üzüldüğümü belli etmiyom o da rahat oluyoo benim bu halimi görse varyaa oo benden çok üzülür ve atlatamaz 1 haftaaa
kıyamam ben mis kokulumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…