kızlar ben kaçtım arkadaşlar beklio beni kahve içmeye gidion grşrz yarınhepinizi seviyommmmmmm
bende bi tüfekhane yapiyimm inşallah acı bir tabloyla karşılaşmam orda..
:98:
sendende kuzummmm:)
erenayımm aslında eşinle konuşsan bu yükün enazından yarısından kurtulursun..
eşilerimiz bizim iyi gün dostumuz mu sadece?
bence dişini sıkmak yerine,oturup dertleşin canım..onlar kadın gibi düşünmezler ama
bir laflarıyla güven verebilirler...
haklısın şekerim bende sadece takıldım yaww dolunay sana noluyo kıs ortalığı kışkrıtmasana erenayım ben alayım annem bi kahve alayım orta olsun
aynen içimi annem bile bilmezdibende öyleyim erenaycımmm...düşük yaptıgım zamanlarda bile sıktım kendimi telefonda olsun ziyarete geldiklerinde olsun...herkes üzülmüo falan sanıo belki ama içimi bilmiolar..
sen bi 12 tane kadar yap tatlım:)herhalde hepimiz içeriz senin elinden şöyle köpüklü bi türk kahvesi..
hımmmmm mis yaa kokusu geldii...
kahvelerrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buyurunnnn:126:offff hemde ne güzel olur orta olsun erenaycımm
valla eşim işini değiştirip maaşı biraz yükselip ortam değişikliğinden değişti bir de ben ona çakşır otu ve suyu aldım kendi de istedi biraz da ben ağır konuştum ama çocukla ilgili değil karı koca olarak.....görev gibi yaniyapıyosunuz mesleğiniz mi ağır...yani yaşam tarzınızı bilmiyorum mesale az bir alkol alabilirsiniz rahatlatır.......kesinlikle özen ister aşk üzerine kurulmuştur cinsellik... değişik bir iç çamaşır alabilirsin gün içerinsinde ona mesaj veya e mail atıp 'onu özlediğini veya bu gecenin uzun olacağını' vb.. yazabilirsin oohh be haydar dümen oldum bakma memelerime iş var bende herhalde...
aynen içimi annem bile bilmezdi
ama doğumdan çıktığımda anneme sarılıp bi ağlayışım vardı
orda bulunan herkes ağladı gözümle gördümmm
anneme hiç okadar ihtiyacım olmamıştııııı
ama artık atlattım en azından kendim atlatbiliyomm bu durumuu
kahvelerrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buyurunnnn:126:
yine gelllkızlar ben kaçtım arkadaşlar beklio beni kahve içmeye gidion grşrz yarınhepinizi seviyommmmmmm
ben çağırdım yaaa aşk olsun kızzz[SUB][/SUB]
hadi afiyet olsun bizi çağırma sen kahve içmeye
ya hayaım nasıl diyim benim eşim öyle klasik bi tip değil..
tamamen şahsına özel biri:)
böyle olgun nebileyimm....iki dantelli don giysem güler falan,ne gerek var bunlara der,cıbıl daha güzelsin falan der..
biitaraftan hoşumada gidiyor ama öyle numaralar bu adama sökmüyoo
mesleği maalesef üretim..ve üretimde çalışanlar hep böyle..
yeni maaşı fena değil ama yinde yorgun geliyo eve..
dediğim gibi son zamanlarda oda bende vakit ayırmaya çalışıyoruz özellikle ama olmuyo işte gelmiyo sıpaaaa
kahvelerrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buyurunnnn:126:
dolunayım ne güzel sölemişsin..walla benim bile umursamadığımı eşim umursuyor..mesela hastaneden çıktıgım ilk gün eşimin bi akrabası kayınbabamın getirdiği fıstıktan yiyordum (ki kayınbabam bilir taze antep fıstıgını sevdiğimi hep getirirdi) yediğinn yiyeceğin bu dedi bana..hamilelikte güöreceğimi görmüşüm..tadını çıkarcakmışım...bende dedimki kayınbabam hamile değilkende alırdı dedim..eşimde duymuş..çok üzülmüş denecek lafmı düşük yapmış o durumda birine dedi..laf dicekmişte ortamı germemek için dememiş..
ellerine sağlık mis gibi
dolunayım ne güzel sölemişsin..walla benim bile umursamadığımı eşim umursuyor..mesela hastaneden çıktıgım ilk gün eşimin bi akrabası kayınbabamın getirdiği fıstıktan yiyordum (ki kayınbabam bilir taze antep fıstıgını sevdiğimi hep getirirdi) yediğinn yiyeceğin bu dedi bana..hamilelikte güöreceğimi görmüşüm..tadını çıkarcakmışım...bende dedimki kayınbabam hamile değilkende alırdı dedim..eşimde duymuş..çok üzülmüş denecek lafmı düşük yapmış o durumda birine dedi..laf dicekmişte ortamı germemek için dememiş..
afiyet olsun hepinizeeeee
baksanıza ben burda bunalımlara girdim kankam yokk beni teselli etmiyooo
aşk olsun başakkk sorcam ben sana
kızlar bu başaka kızıyımmıı:44:
afiyet olsun hepinizeeeee
baksanıza ben burda bunalımlara girdim kankam yokk beni teselli etmiyooo
aşk olsun başakkk sorcam ben sana
kızlar bu başaka kızıyımmıı:44:
a a a aaaa sayfa 700 e dayanmışş sööle bi slkeleneyim bi yüzümü yıkayıp geleyim o zamannbu ne yaaa iyice bunalıma baglanmıssınızz aaa daha parti yapıcazz 700.sayfa aaaaaaa hadi toplanın artıkk daha göbecikler atıcazzz
bak söylicem ama aramızda kalsın bu varya değiştirdi avatarınıhavaya girdi onu +18 sitelerine girerken görmüşler suuusst...
niye bunalıma girdin tatlım
olayları kaçırdım heralde ne çabuk ilerlemiş sayfalarrr anamm
oyle canım biliyorum ama benim icime doguyo yine olmadı...yok kaptırmıyorum ama kac gündür cok moralim bozuk ama napalım hayırlısı olsun canım sagol destegin icin öpüyorum seni...pelincim her hamilelik aynı olmaz diye duymuştum birindeki belirti diğerinde olmayabilir kırmızılar gelene kadar umut var ama kendini kaptırmadan çünkü sonunda hayal kırıklığı olmasın diye canım menim
merhaba kardelencim kendini çok yorma annem
mahallenin ahalisini bilmiyorum zira bu günlerde ben çok yoğunum ve yorgunum canım yaaaa
sende sagol canım inş dedigin gibi olur ama hic sanmıyorum cok moralim bozuk pınarcım...amin kuzum cok saoll insallah sende yanlıs algıda mucizen gerceklessin kuzummm benimm güzel dilekerin icin saol bebegimm
kuzum insallah olmassında inanki kendimden cok istiyorum senin hamile kalmanı bu karıda cok acımasızmıs bebegi bile düsünmemiş bak sen erenayefeye ben ona sorarım annem yiyenime vurmak neymişş
canım ablam benim inanki duygularımız aynı güzel dileklerin icin cok tesekkürler tatlım yaa bütün samimiyetimle söylüyom bende sizleri cok seviyorummm görmesemde görmeden sevmek bu oluyomus demekki
canımm allah ne mucizeler yaratıyoo...
o küçücük balığın karnına bebiş koyuyo bize de nasip eder inşallahhhh....
kızlar kahwe rengi akıntım başladı
büyük ihtimal yarın görürüm kırmızıları
ama niye topicimizz boşşşşşş
nazar değdirdikk topiğe puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?