Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben kaçtım arkadaşlar beklio beni kahve içmeye gidion grşrz yarın hepinizi seviyommmmmmm

dolunayım ne güzel sölemişsin..walla benim bile umursamadığımı eşim umursuyor..mesela hastaneden çıktıgım ilk gün eşimin bi akrabası kayınbabamın getirdiği fıstıktan yiyordum (ki kayınbabam bilir taze antep fıstıgını sevdiğimi hep getirirdi) yediğinn yiyeceğin bu dedi bana..hamilelikte güöreceğimi görmüşüm..tadını çıkarcakmışım...bende dedimki kayınbabam hamile değilkende alırdı dedim..eşimde duymuş..çok üzülmüş denecek lafmı düşük yapmış o durumda birine dedi..laf dicekmişte ortamı germemek için dememiş..

haklısın şekerim bende sadece takıldım yaww dolunay sana noluyo kıs ortalığı kışkrıtmasana erenayım ben alayım annem bi kahve alayım orta olsun

bende öyleyim erenaycımmm...düşük yaptıgım zamanlarda bile sıktım kendimi telefonda olsun ziyarete geldiklerinde olsun...herkes üzülmüo falan sanıo belki ama içimi bilmiolar..
aynen içimi annem bile bilmezdi
ama doğumdan çıktığımda anneme sarılıp bi ağlayışım vardı
orda bulunan herkes ağladı gözümle gördümmm
anneme hiç okadar ihtiyacım olmamıştııııı

ama artık atlattım en azından kendim atlatbiliyomm bu durumuu
sen bi 12 tane kadar yap tatlım:)herhalde hepimiz içeriz senin elinden şöyle köpüklü bi türk kahvesi..

hımmmmm mis yaa kokusu geldii...

offff hemde ne güzel olur orta olsun erenaycımm
kahvelerrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buyurunnnn:126:

ya hayaım nasıl diyim benim eşim öyle klasik bi tip değil..
tamamen şahsına özel biri:)

böyle olgun nebileyimm....iki dantelli don giysem güler falan,ne gerek var bunlara der,cıbıl daha güzelsin falan der..
biitaraftan hoşumada gidiyor ama öyle numaralar bu adama sökmüyoo

mesleği maalesef üretim..ve üretimde çalışanlar hep böyle..
yeni maaşı fena değil ama yinde yorgun geliyo eve..

dediğim gibi son zamanlarda oda bende vakit ayırmaya çalışıyoruz özellikle ama olmuyo işte gelmiyo sıpaaaa

eline sağlıkkk tatlımmm...

benimki accık soğusun..o arada tüfekhaneye gidiimm benn..

kızlar ben kaçtım arkadaşlar beklio beni kahve içmeye gidion grşrz yarın hepinizi seviyommmmmmm
yine gelll
[SUB][/SUB]

hadi afiyet olsun bizi çağırma sen kahve içmeye
ben çağırdım yaaa aşk olsun kızzz

gelir gelir kuzum bende seni teslli ediyimm

ayyy valla çok üzüldüm bu örümcek beyinliler yani diyecek bir şey bulamadım ben

bu ne yaaa iyice bunalıma baglanmıssınızz aaa daha parti yapıcazz 700.sayfa aaaaaaa hadi toplanın artıkk daha göbecikler atıcazzz

CANIMMMMM..sana bunu söyleyen kıskanç yaratığı Allahım ıslah etsin ya..

prensesimm sen at bu aptal insanları kafandan tamam mı? önemli olan
sevdiklerinin yanında olmandır..kayınbaban bikere seni çok seviyorki başından beri senin sevdiklerini alıyormuş sana..

inşalllah yeniden hamile kaldığında da fıstık yemeye devam edersin canım:)

kayın babanın çok hoşuna gider:)

fazla fıstık yersen fıstık gibi bi kızın olur dayanamam oğluma alırım heee ona göre:123:dünürüüüümmmm:13:

afiyet olsun hepinizeeeee

baksanıza ben burda bunalımlara girdim kankam yokk beni teselli etmiyooo
aşk olsun başakkk sorcam ben sana

kızlar bu başaka kızıyımmıı:44:

bak söylicem ama aramızda kalsın bu varya değiştirdi avatarını havaya girdi onu +18 sitelerine girerken görmüşler suuusst...

afiyet olsun hepinizeeeee

baksanıza ben burda bunalımlara girdim kankam yokk beni teselli etmiyooo
aşk olsun başakkk sorcam ben sana

kızlar bu başaka kızıyımmıı:44:

niye bunalıma girdin tatlım
olayları kaçırdım heralde ne çabuk ilerlemiş sayfalarrr anamm

bu ne yaaa iyice bunalıma baglanmıssınızz aaa daha parti yapıcazz 700.sayfa aaaaaaa hadi toplanın artıkk daha göbecikler atıcazzz
a a a aaaa sayfa 700 e dayanmışş sööle bi slkeleneyim bi yüzümü yıkayıp geleyim o zamann
bak söylicem ama aramızda kalsın bu varya değiştirdi avatarını havaya girdi onu +18 sitelerine girerken görmüşler suuusst...

hmmm olabilir havalandı karıı 2 bacak dekoltesi verdi diye heeee:26::26:

oyle canım biliyorum ama benim icime doguyo yine olmadı...yok kaptırmıyorum ama kac gündür cok moralim bozuk ama napalım hayırlısı olsun canım sagol destegin icin öpüyorum seni...
sende sagol canım inş dedigin gibi olur ama hic sanmıyorum cok moralim bozuk pınarcım...

canım hayırlısı olsun üzülme demiycem cünkü insanın elinde olmuyo ama cok yıpratma kendini ...rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zmanda inş...

selam kızlar nasılsınız...ben hic iyi degilim moralım cok bozuk biliyorum yine olmadı bu ay...doktorada gittim bir sorun olmadıgını söylüyo eve yolluyo cok caresiz kaldım elimden geleni yapıyorum ama olmuyo...tamam zamanı var ama hic bir sorun yokken de olmaması daha cok üzüyo beni...kac tane hamilelik haberi aldım onlar adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...kusura bakmayın kızlar sizleride üzüyorum ama sizlerden başka dertleşecek kimseyi bulamıyorum beni bir tek sizler anlarsınız...rabbim hepimize sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…