CANIMMMMM..sana bunu söyleyen kıskanç yaratığı Allahım ıslah etsin ya..
prensesimm sen at bu aptal insanları kafandan tamam mı? önemli olan
sevdiklerinin yanında olmandır..kayınbaban bikere seni çok seviyorki başından beri senin sevdiklerini alıyormuş sana..
inşalllah yeniden hamile kaldığında da fıstık yemeye devam edersin canım:)
kayın babanın çok hoşuna gider:)
fazla fıstık yersen fıstık gibi bi kızınolur dayanama m oğluma alırım heee ona göre:123:dünürüüüümmmm:13:
oyle canım biliyorum ama benim icime doguyo yine olmadı...yok kaptırmıyorum ama kac gündür cok moralim bozuk ama napalım hayırlısı olsun canım sagol destegin icin öpüyorum seni...
sende sagol canım inş dedigin gibi olur ama hic sanmıyorum cok moralim bozuk pınarcım...
canım hayırlısı olsun üzülme demiycem cünkü insanın elinde olmuyo ama cok yıpratma kendini ...rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zmanda inş...
selam kızlar nasılsınız...ben hic iyi degilim moralım cok bozuk biliyorum yine olmadı bu ay...doktorada gittim bir sorun olmadıgını söylüyo eve yolluyo cok caresiz kaldım elimden geleni yapıyorum ama olmuyo...tamam zamanı var ama hic bir sorun yokken de olmaması daha cok üzüyo beni...kac tane hamilelik haberi aldım onlar adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...kusura bakmayın kızlar sizleride üzüyorum ama sizlerden başka dertleşecek kimseyi bulamıyorum beni bir tek sizler anlarsınız...rabbim hepimize sabır versin...
şifan olsun ablan sana kurban olsunseray0307,
ecitahsabka,
erenayefe+,
karacal,
_DoLuNaY+,
pinargrkn,
nazemir,
pelin67,
MyHoS,
hurr+
kızlarrrr napıyosunuzzz?
ben çerimi çöpümü kaynattım yine onu içiom ohhh şifam olsun inşallahhh
saol canım güzel sözlerin düşüncelerin için..zaten hep kızım olcak gibi gelio bana...kız torun yok bizim ailede...al canım senin gibi dünürü nerde bulcam...hemen kertelim bizim sıpaları...eminim yeniden kalsam ne ala şeyler yerim vede hiç bişe yaptırmazlar el üstünde tutarlar....ilkindede öyleydi ama bu sefer çok farklı olur kesin...nese ben kaçar...işler yine yoğunlaştı...bu akşamda burdayız sanırım.. sinir küpüyüm şu anda...
seray0307,
ecitahsabka,
erenayefe+,
karacal,
_DoLuNaY+,
pinargrkn,
nazemir,
pelin67,
MyHoS,
hurr+
kızlarrrr napıyosunuzzz?
kızseray0307,
ecitahsabka,
erenayefe+,
karacal,
_DoLuNaY+,
pinargrkn,
nazemir,
pelin67,
MyHoS,
hurr+
kızlarrrr napıyosunuzzz?
saol canım güzel sözlerin düşüncelerin için..zaten hep kızım olcak gibi gelio bana...kız torun yok bizim ailede...al canım senin gibi dünürü nerde bulcam...hemen kertelim bizim sıpaları...eminim yeniden kalsam ne ala şeyler yerim vede hiç bişe yaptırmazlar el üstünde tutarlar....ilkindede öyleydi ama bu sefer çok farklı olur kesin...nese ben kaçar...işler yine yoğunlaştı...bu akşamda burdayız sanırım.. sinir küpüyüm şu anda...
karacal hatun ve erenay hakkımda ne dedikodular yapmışşşşşşhmmm olabilir havalandı karıı 2 bacak dekoltesi verdi diye heeee:26::26:
afiyet olsun hepinizeeeee
baksanıza ben burda bunalımlara girdim kankam yokk beni teselli etmiyooo
aşk olsun başakkk sorcam ben sana
kızlar bu başaka kızıyımmıı:44:
seray0307,
ecitahsabka,
erenayefe+,
karacal,
_DoLuNaY+,
pinargrkn,
nazemir,
pelin67,
MyHoS,
hurr+
kızlarrrr napıyosunuzzz?
okudumm bacımm sağol,cevapta yazdım hatta:)pelinim kuzum geçmişi okuduysan bugün bende aynı dertten bunalımdayım gel beraber takılalım canımm ağlarız salya sümükk
kızım ben yazana kadar sayfa atlıyor 1 geri de yazdım sana
selam kızlar nasılsınız...ben hic iyi degilim moralım cok bozuk biliyorum yine olmadı bu ay...doktorada gittim bir sorun olmadıgını söylüyo eve yolluyo cok caresiz kaldım elimden geleni yapıyorum ama olmuyo...tamam zamanı var ama hic bir sorun yokken de olmaması daha cok üzüyo beni...kac tane hamilelik haberi aldım onlar adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum...kusura bakmayın kızlar sizleride üzüyorum ama sizlerden başka dertleşecek kimseyi bulamıyorum beni bir tek sizler anlarsınız...rabbim hepimize sabır versin...
karacal hatun ve erenay hakkımda ne dedikodular yapmışşşşşş
tirbiyesüzler
benim moraalim bozuk canım...inş şifa olur da bebişin gelir bidaki ay hayırlısıyla...seray0307,
ecitahsabka,
erenayefe+,
karacal,
_DoLuNaY+,
pinargrkn,
nazemir,
pelin67,
MyHoS,
hurr+
kızlarrrr napıyosunuzzz?
pelinim kuzum geçmişi okuduysan bugün bende aynı dertten bunalımdayım gel beraber takılalım canımm ağlarız salya sümükk
ana dedim, yar dedim, sütünden yararlandım seniniyi de ben kulağına söyledim sen nirden duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?