bende nefes alamıyorum böyle gögsümün ortasını sıkıyolar sanki her bişeyi çıkarıp atasım geliyo,temiz havayı içime çekince geçiyo...bilmiyom seninki nasıldı ama duramıyorum yerimde tahammül edemyorum hiç bi şeye
işte arada dolaşıp geliyoprum
uğraşcak bişi olmasa daha bunaltıcı oluyo
iyiki siz varsınız
selam kızlar nasılsınız
Eyiiii
ne oo begenemedinmi hanfendi [/QUOT
anlıyonmu sevinç rüya yorumundan görrürsem rüya yorum isterim bende anacım
iyiyim burdayım dahada iyiyimGumus nasilsinbu defa sana
kevserçelik ,vajinal ultrasonla muayenede ultrason aletinin baş kısmına eldiven geçirilip jel sürülür muayenden sonrada o çıkarılır her hastada yenisi takılır çünkü mi,krop ,hastalık v.s. gibi şeyler bulaşmasın diye hijyen açısından yani ayrıca erkekleri o aletle nasıl muayene edeceklerki sperm bulaşsın ultrason aletine böyle bi saçmalığı kafanız alıyormu böyle bir şey sizce mümkünmü erkeklerin o ultrason aletiyle nasıl bir muayeneleri olur sizce
hepinize canım menim
Saracim bugun sana dua ettim
sabah arnica merlin makinamla camsan
parkelerimi ve kasmir halilarimi supurdum
cok memnunum tekrar saol
Eyiiii
ne oo begenemedinmi hanfendi [/QUOT
anlıyonmu sevinç rüya yorumundan görrürsem rüya yorum isterim bende anacımtmm hayatimmm
iyiyim burdayım dahada iyiyim
sdn nasılsın fal işini unuttum sanma yarın bidaha yapıcam içicem haberin ola
gecmis olaa
baktımda geldm zaten çıkarsaydın gelmycektm
ne güzel kızmış bu ya dibim düştü
kız olurmu öyle şey devlet hastanesinde en az 50 kere muayne oldum mikrop fln kapmadım o ultrasona pezervatif geçiriyolar zaten böyle makas gibi olan rahime soktukları şeyide paketinden cıkarıyo için rahat olsun mikrop kapsan bi şikayetin olurdu şimdiye kadar rahat olcevabınız için teşekkür ederim. arkadaşımın söylediği benden önceki bayan hasta ilişkiye grmişse ve vajinasında sperm kalmışsa diye söyledi erkeğin muayene olması değil
cevabınız için teşekkür ederim. arkadaşımın söylediği benden önceki bayan hasta ilişkiye grmişse ve vajinasında sperm kalmışsa diye söyledi erkeğin muayene olması değil
Allah dualarını kabul etsin
güle güle kullan canım burada bende gören bi kaç kişi daha aldı
arnicadan reklam parasımı alsam ne yapsam
bencill karı hep kendını sevelım ıstıyooo
cevabınız için teşekkür ederim. arkadaşımın söylediği benden önceki bayan hasta ilişkiye grmişse ve vajinasında sperm kalmışsa diye söyledi erkeğin muayene olması değil
hoş geldin cnmm iyiyiz bizz her zmaankli gibi sohjbetteyizz sen naslsın yoğunsun heralde,
kızımızn sağlığı nasıl
benim cevremde 5 kisi aldikkk
hakkımı kaybettm demek sağlık olsun başakcım bakar artık bnada atar bişeylertmm hayatimmm
gecmis olaa
kınadı beni pardon aslında kibarım ama güzel kız görünce böyle oluyodibin mi düştü
o nasıl söz öyle hanımlar yaaaa
Yoooo sana degil o kendini biliyor
ona
benim cevremde 5 kisi aldikkk
valla benim gittiğim yerde eldiven filan takılmıyodu, ama hiç hijyenden yana şüphem olmadı... eminim her hastadan önce dezenfekte ediliyodur canım yaa yoksa bu kadar kadın ne hale gelirdi mikroptan dimi...başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo
o halde söylediğim gibi her muayenede ayrı bi eldiven yada ona benzer bişey takılıyo içiniz rahat olsun öyle bi riski ve vebali hiç kimse almaz
:) çok şükür iyi esma azrambayramdan sonra kontrolüm var, göbişim heryerim şiştik maşallah çok kilo aldım, tuzuda kaçrmışım ayaklarım şişti ama azalttım tuzu iyiim şükür duygusallık var bende daha duygusal sazan oldum çıktımm yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?