Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilmiyom seninki nasıldı ama duramıyorum yerimde tahammül edemyorum hiç bi şeye

işte arada dolaşıp geliyoprum

uğraşcak bişi olmasa daha bunaltıcı oluyo

iyiki siz varsınız
bende nefes alamıyorum böyle gögsümün ortasını sıkıyolar sanki her bişeyi çıkarıp atasım geliyo,temiz havayı içime çekince geçiyo...

ayyy evet iyiki varııızzzz.....

selam kızlar nasılsınız

slm canım ben iyim sen nslsn? bebiş napıyo isim buldunmu kızına? benşmki büyük ihtimalle defne zeynep olucak

Son düzenleme:
Saracim bugun sana dua ettim
sabah arnica merlin makinamla camsan
parkelerimi ve kasmir halilarimi supurdum
cok memnunum tekrar saol

cevabınız için teşekkür ederim. arkadaşımın söylediği benden önceki bayan hasta ilişkiye grmişse ve vajinasında sperm kalmışsa diye söyledi erkeğin muayene olması değil

Saracim bugun sana dua ettim
sabah arnica merlin makinamla camsan
parkelerimi ve kasmir halilarimi supurdum
cok memnunum tekrar saol

Allah dualarını kabul etsin

güle güle kullan canım burada bende gören bi kaç kişi daha aldı

arnicadan reklam parasımı alsam ne yapsam

cevabınız için teşekkür ederim. arkadaşımın söylediği benden önceki bayan hasta ilişkiye grmişse ve vajinasında sperm kalmışsa diye söyledi erkeğin muayene olması değil
kız olurmu öyle şey devlet hastanesinde en az 50 kere muayne oldum mikrop fln kapmadım o ultrasona pezervatif geçiriyolar zaten böyle makas gibi olan rahime soktukları şeyide paketinden cıkarıyo için rahat olsun mikrop kapsan bi şikayetin olurdu şimdiye kadar rahat ol

ayyy canım o da yani nerden nereye gitmiş.... Hayatı bu kadar kurcalarsak yaşayamayız,öyle büyük bi felaket gelip bizi bulacaksa bulur zaten takma bu kadar

bencill karı hep kendını sevelım ıstıyooo

başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo

o halde söylediğim gibi her muayenede ayrı bi eldiven yada ona benzer bişey takılıyo içiniz rahat olsun öyle bi riski ve vebali hiç kimse almaz

Son düzenleme:
hoş geldin cnmm iyiyiz bizz her zmaankli gibi sohjbetteyizz sen naslsın yoğunsun heralde,

kızımızn sağlığı nasıl

:) çok şükür iyi esma azram bayramdan sonra kontrolüm var, göbişim heryerim şiştik maşallah çok kilo aldım, tuzuda kaçrmışım ayaklarım şişti ama azalttım tuzu iyiim şükür duygusallık var bende daha duygusal sazan oldum çıktımm yavv

Yoooo sana degil o kendini biliyor
ona

bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok
bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce
Keyfim yerine geldi
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun

valla benim gittiğim yerde eldiven filan takılmıyodu, ama hiç hijyenden yana şüphem olmadı... eminim her hastadan önce dezenfekte ediliyodur canım yaa yoksa bu kadar kadın ne hale gelirdi mikroptan dimi...

kız seninle haftalarımız aynı sayılır,kaç kilo aldın bakim merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…