Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hiç bişeyi kafana takma be canım her şey olacağına varıyo sen ne yaparsan yap yani

o yüzden sağlığını düşün sen sağlıklı ol ki bebeklerin gelin ihtiyacı olduğunda eşinin yanında olabilesin dimi canım

yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedim

ayhh çok güzel defne zeynep ismi bayıldım:) inşallah kucağımıza alırız hepimiz bende esma azra ismini koycam inşallah bi doğsunlar senin kaç haftalıktı dumancımm

Pasacim hosgeldin askim
ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var gelecem bekle

ayhh çok güzel defne zeynep ismi bayıldım:) inşallah kucağımıza alırız hepimiz bende esma azra ismini koycam inşallah bi doğsunlar senin kaç haftalıktı dumancımm

azra ismi de çok güzell bi ara ona takmıştım bende ama nedense değişti sonrasında kendi kendine:) benim 26 haftalık canım...

CANIM DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN NE YAPARSA KENDİNE YAPIYOR BNU ANLADIM BU PANİK ATAGIM OLMASA ÇOK İYİ OLUCEKTE VAR İŞTE NASIL BAŞ EDİCEM BEN BU İLLETLE YA
yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedim

AH CANIM OKADARMİ KÖTÜ GÖRÜNÜYORM ORDAN OYSA B BEBEK GİBİ YSALIM KEDİ GİBİYİM BEN DİMİ YANE

BUGÜNDEN SONRA DUKAN DİYETİNE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM
AKŞAMA MENÜDE NE VAR KARILAR
BENDE TAZE FASÜLYE YEMEGİ BULGUR PİLAVI TAVUK SUYUNA TAVUK ETLİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASI BOL MAYDONOZ KIYICEM ÜSTÜNE EŞİME ŞİFA OLSUN YANINA BULGUR PİLAVI CACIK SALATA O KA

Son düzenleme:

tatlım ya şeffaf eldien yada prezarvatif takılıyo ultrason aletine yoksa mikrop kapmak işten bile değil dikkatinden kaçmış olabilir

tatlım ya şeffaf eldien yada prezarvatif takılıyo ultrason aletine yoksa mikrop kapmak işten bile değil dikkatinden kaçmış olabilir

bilemedim canım valla hiç dikkat etmemiştim takılmıyo gibi hatırlıyorum ama takılıyo da olablir tabi:26:

pasacim hosgeldin askim
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var Gelecem bekle

genemi sütlaç bir sütlaça doymadın gitti he benim yerimede ye olurmu nolu ben yiyemiyorm
Yemegi 6 gibi yapıcem evi temizlemem lazım 8 beri pc başındayım kalkmadım başından elim kolm kalkmıyorki kalkayım kaynanamda saydı durdu neden böyle acımasa olurki insanlar ya okadar emegim var üstünde yazık

onunda yoluna gelir merak etme gün gelir bu dediklerine pişman olur sen Allaha havale et canım

öylemii bende sevmıosun sanmıstımm

tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmış
ooo menüye bak kaç kişi yiyo bunları
bnde karnıyarık bulgur pilavı salata vişne suyu yapcam bide
kocam vişneye bayılır

pasacim hosgeldin askim
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var Gelecem bekle

bende eve gidince sütlaç yapacam sevinçcim canım istedi valla

bana sütlaç demeyim ben yiyemiyorum yasak bana ah be gelecekti yavrularım anneniz sizlere kavuşmak için neleri göze aldı işşallah emeklerimin karşılıgını alırım anca bebek kokus ban iyi gelir bıktım artık herşeyin kötüsünü düşünmekten ben eski paşa böylemiydi ya şen şakrak paşa gitti psikolojisi bozk paşa geldi banada yazık rabbim beni aglayayım diyemi tarattı neden insanlar düşünmezlerki b üzülürki üzülmezmi diye tek sçum dışardan olmak kilolu diye zaten istemedi kaynanam hoş ş
imdi bile istemiyorm kadın resmen ban arama beni konşma küs gelme dedi ya duyanda ana avrat küfür ettimde ondan der zanneder allahıma havale ettim seni ben hatnnnnnn bana bu göz yaşlarımı vericem elbet burda olmsada öteki tarafta
Ben biliyorum çocklarım oluyo ölüyoya ondan böle yapıyo benimmmi suçum yavrlarım ölüyo diye bana böyle davranılmazki

Pasacim
bizde sehriye corbasi
kiymali pattis
bulgur pilavi
salata
ayran var
bide sutlaccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…