bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok
bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce
Keyfim yerine geldi
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun
yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedimbu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok
bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce
Keyfim yerine geldi
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun
bende nefes alamıyorum böyle gögsümün ortasını sıkıyolar sanki her bişeyi çıkarıp atasım geliyo,temiz havayı içime çekince geçiyo...
ayyy evet iyiki varııızzzz.....
slm canım ben iyim sen nslsn? bebiş napıyo isim buldunmu kızına? benşmki büyük ihtimalle defne zeynep olucak
ayhh çok güzel defne zeynep ismi bayıldım:) inşallah kucağımıza alırız hepimiz bende esma azra ismini koycam inşallah bi doğsunlarsenin kaç haftalıktı dumancımm
CANIM DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN NE YAPARSA KENDİNE YAPIYOR BNU ANLADIM BU PANİK ATAGIM OLMASA ÇOK İYİ OLUCEKTE VAR İŞTE NASIL BAŞ EDİCEM BEN BU İLLETLE YAhiç bişeyi kafana takma be canım her şey olacağına varıyo sen ne yaparsan yap yani
o yüzden sağlığını düşün sen sağlıklı ol ki bebeklerin gelin ihtiyacı olduğunda eşinin yanında olabilesin dimi canım
yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedim
Pasacim hosgeldin askim
ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac vargelecem bekle
valla benim gittiğim yerde eldiven filan takılmıyodu, ama hiç hijyenden yana şüphem olmadı... eminim her hastadan önce dezenfekte ediliyodur canım yaa yoksa bu kadar kadın ne hale gelirdi mikroptan dimi...
kız seninle haftalarımız aynı sayılır,kaç kilo aldın bakim merak ettim:)
tatlım ya şeffaf eldien yada prezarvatif takılıyo ultrason aletine yoksa mikrop kapmak işten bile değil dikkatinden kaçmış olabilir
Pasacim hosgeldin askim
ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac vargelecem bekle
pasacim hosgeldin askim
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac varGelecem bekle
genemi sütlaç bir sütlaça doymadın gitti he benim yerimede ye olurmu nolu ben yiyemiyorm
Yemegi 6 gibi yapıcem evi temizlemem lazım 8 beri pc başındayım kalkmadım başından elim kolm kalkmıyorki kalkayım kaynanamda saydı durdu neden böyle acımasa olurki insanlar ya okadar emegim var üstünde yazık
başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo
o halde söylediğim gibi her muayenede ayrı bi eldiven yada ona benzer bişey takılıyo içiniz rahat olsun öyle bi riski ve vebali hiç kimse almaz
tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmışCANIM DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN NE YAPARSA KENDİNE YAPIYOR BNU ANLADIM BU PANİK ATAGIM OLMASA ÇOK İYİ OLUCEKTE VAR İŞTE NASIL BAŞ EDİCEM BEN BU İLLETLE YA
AH CANIM OKADARMİ KÖTÜ GÖRÜNÜYORM ORDAN OYSA B BEBEK GİBİ YSALIM KEDİ GİBİYİM BENDİMİ YANE
BUGÜNDEN SONRA DUKAN DİYETİNE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM
AKŞAMA MENÜDE NE VAR KARILAR
BENDE TAZE FASÜLYE YEMEGİ BULGUR PİLAVI TAVUK SUYUNA TAVUK ETLİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASI BOL MAYDONOZ KIYICEM ÜSTÜNE EŞİME ŞİFA OLSUN YANINA BULGUR PİLAVI CACIK SALATA O KA
sütlaçmı yapıyosun:26:
bende eve gidince sütlaç yapacam sevinçcim canım istedi valla
Saracim bugun sana dua ettim
sabah arnica merlin makinamla camsan
parkelerimi ve kasmir halilarimi supurdum
cok memnunum tekrar saol
pasacim hosgeldin askim
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac varGelecem bekle
bende eve gidince sütlaç yapacam sevinçcim canım istedi valla
evet ya cocuga hazir pudig felan yedirmiyorum sutlaci seviyor
sutunude hazir almiyorum ewde kaynatip cam siselere koyuyom
oglum kiymetlim iyi bakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?