Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben yazmştım

yyazmayanda sevinç yine de sağolsun

kızz tuzlu yeme bize zararlı kuzum

daha yeni başlıyo ota çöpe ağlıycan

evet ya cocuga hazir pudig felan yedirmiyorum sutlaci seviyor
sutunude hazir almiyorum ewde kaynatip cam siselere koyuyom
oglum kiymetlim iyi bakmak lazim
en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladından
üzülme ltfn ağlıycam
malesef bazı aileler böyle sanki senin elinde senmi istedin bebeklerinin ölmesini insan yedi kat yabancıdan duyunca kahroluyo
yinede üzülme ltfn

onunda yoluna gelir merak etme gün gelir bu dediklerine pişman olur sen allaha havale et canım
canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaiyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumuben bebegimede eşimede yeterim
tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmış
Ooo menüye bak kaç kişi yiyo bunları
bnde karnıyarık bulgur pilavı salata vişne suyu yapcam bide
Kocam vişneye bayılır

canım eşime yapıyorm o yicek az öz yapıcem okadar 2 günlük hemde
bendede üzüm var atayım ocaga pişriyimde eşim içer
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyor fasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem

binlerce sukurrrrr

aynı benm ölçüler karnıyarığın pilavın 2 gün gideri var 2 gün yeriz rahatım yarın

pasacim
bizde sehriye corbasi
kiymali pattis
bulgur pilavi
salata
ayran var
bide sutlaccc
patate yemegi yemeiyeli aylar oldu herşey evlatlarım için
ben yazmştım

Yyazmayanda sevinç yine de sağolsun
gördüm merak etme lkim yazmış kim yazmamış
okadar yorldmki ne yapsan yaranılmıyo bacım malesef
yemekteyiz başladı ay ne gülüyorm buna ya geçen hafta kim birinci old acaba

demeee bitmicek he bu duygusal sazanlık hayırlısı başakcım daha bebişimize kıyafet alcaz beşik alcaz oooo çok işimiz var çook anacımm

ohh ne güzel işler bunlar
Allah ım sağlıkla kullanmayı nasib etsn cnm

kız gecen haftaki ışın karısı esra eroldaydı eskiden tanıdım onu gıcık karı

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…