bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok
bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce
Keyfim yerine geldi
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun
:) çok şükür iyi esma azrambayramdan sonra kontrolüm var, göbişim heryerim şiştik maşallah çok kilo aldım, tuzuda kaçrmışım ayaklarım şişti ama azalttım tuzu iyiim şükür duygusallık var bende daha duygusal sazan oldum çıktımm yavv
azra ismi de çok güzell bi ara ona takmıştım bende ama nedense değişti sonrasında kendi kendine:) benim 26 haftalık canım...
en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladındanevet ya cocuga hazir pudig felan yedirmiyorum sutlaci seviyor
sutunude hazir almiyorum ewde kaynatip cam siselere koyuyom
oglum kiymetlim iyi bakmak lazim
üzülme ltfn ağlıycambana sütlaç demeyim ben yiyemiyorum yasak banaah be gelecekti yavrularım anneniz sizlere kavuşmak için neleri göze aldı işşallah emeklerimin karşılıgını alırım anca bebek kokus ban iyi gelir bıktım artık herşeyin kötüsünü düşünmekten ben eski paşa böylemiydi ya şen şakrak paşa gitti psikolojisi bozk paşa geldi banada yazık rabbim beni aglayayım diyemi tarattı neden insanlar düşünmezlerki b üzülürki üzülmezmi diye tek sçum dışardan olmak kilolu diye zaten istemedi kaynanam hoş ş
imdi bile istemiyorm kadın resmen ban arama beni konşma küs gelme dedi ya duyanda ana avrat küfür ettimde ondan der zanneder allahıma havale ettim seni ben hatnnnnnn bana bu göz yaşlarımı vericem elbet burda olmsada öteki tarafta
Ben biliyorum çocklarım oluyo ölüyoya ondan böle yapıyo benimmmi suçum yavrlarım ölüyo diye bana böyle davranılmazki
canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaonunda yoluna gelir merak etme gün gelir bu dediklerine pişman olur sen allaha havale et canım
tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmış
Ooo menüye bak kaç kişi yiyo bunları
bnde karnıyarık bulgur pilavı salata vişne suyu yapcam bide
Kocam vişneye bayılır
Heee bol tarcinlii ustunede muz dograyacan superrryakın olsaydık sütlaç yemeye gelirdim size
ben yazmştım
yyazmayanda sevinç yine de sağolsun
kızz tuzlu yeme bize zararlı kuzum
daha yeni başlıyo ota çöpe ağlıycan
en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladından
üzülme ltfn ağlıycam
malesef bazı aileler böyle sanki senin elinde senmi istedin bebeklerinin ölmesini insan yedi kat yabancıdan duyunca kahroluyo
yinede üzülme ltfn
Heee bol tarcinlii ustunede muz dograyacan superrr
bensiz kal birgun
aynı benm ölçüler karnıyarığın pilavın 2 gün gideri var 2 gün yeriz rahatım yarıncanım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaiyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu ben bebegimede eşimede yeterim
canım eşime yapıyorm o yicek az öz yapıcem okadar 2 günlük hemde
bendede üzüm var atayım ocaga pişriyimde eşim içer
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyorfasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem
pasacim
bizde sehriye corbasi
kiymali pattis
bulgur pilavi
salata
ayran var
bide sutlaccc
ben yazmştım
Yyazmayanda sevinç yine de sağolsun
en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladından
üzülme ltfn ağlıycam
malesef bazı aileler böyle sanki senin elinde senmi istedin bebeklerinin ölmesini insan yedi kat yabancıdan duyunca kahroluyo
yinede üzülme ltfn
öylemii bende sevmıosun sanmıstımm
evet ya cocuga hazir pudig felan yedirmiyorum sutlaci seviyor
sutunude hazir almiyorum ewde kaynatip cam siselere koyuyom
oglum kiymetlim iyi bakmak lazim
demeee bitmicek he bu duygusal sazanlıkhayırlısı başakcım daha bebişimize kıyafet alcaz beşik alcaz oooo çok işimiz var çook anacımm
kız gecen haftaki ışın karısı esra eroldaydı eskiden tanıdım onu gıcık karıpatate yemegi yemeiyeli aylar oldu herşey evlatlarım için
gördüm merak etme lkim yazmış kim yazmamış
okadar yorldmki ne yapsan yaranılmıyo bacım malesef
yemekteyiz başladı ay ne gülüyorm buna ya geçen hafta kim birinci old acaba
hahahahaaaa çok komik
iyi yapıyosun tatlım elleine sağlık
canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaiyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu ben bebegimede eşimede yeterim
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyorfasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem
hahahahaaaa çok komik
hahahahaaaa çok komik
canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaiyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu ben bebegimede eşimede yeterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?