yok canım yaa ben kenarda otiriiiiimmm bugün fazla ağladım gözlerim şiştiiiEki Görüntüle 311176 Eki Görüntüle 311176
Eki Görüntüle 311176 Eki Görüntüle 311176
Eki Görüntüle 311176 Eki Görüntüle 311176
eroooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş
votkaları dağıt anneeeeeemmmmmmmm
kankan kurban sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel biz dolunay sen ben içek şu köşedeeebenim moraalim bozuk canım...inş şifa olur da bebişin gelir bidaki ay hayırlısıyla...
evet okudum kuzum... tamam canım beraber takılalım ben zaten aglıyorum sabahtan beri salya sumuk canım ama sen aglama ya kıyamam ben sana...
kuzum konuyu kaçırdım kusra bakma.tamam kızlar bugünü bunalım günü ilan ediyoruz..
baksanıza ben,myhoş, erenay,pelin pınar herkeş bunalımda..
lütfen bunalımda olmayanlr bunalımda olanları teselli etsin..
başakk bi otur yerinde annem yaa bizi görmüyonn hiç
yok canım yaa ben kenarda otiriiiiimmm bugün fazla ağladım gözlerim şiştiii
gel biz dolunay sen ben içek şu köşedeee
kuzum konuyu kaçırdım kusra bakma.
ben direk 700. sayfa partisine atladım.
ben sizi çekip çıkarcam işten fırsat buluyum
şişede durduğu gibi durmaz dikat edin haaaaiççek be bacımm...
şişenin dibini görek..
beni bi sen anladın zaten erenayım....
onuda yanlış anladın
off bide espri yapmaya çalışıyomm durumum çokk ciddi
ana dedim, yar dedim, sütünden yararlandım senin
hiç beklemezdim sendeeeeeennnnnnnn
iççek be bacımm...
şişenin dibini görek..
beni bi sen anladın zaten erenayım....
onuda yanlış anladın
off bide espri yapmaya çalışıyomm durumum çokk ciddi
dolunayım eşim spermiyogrom testini bir yıl once yaptırdı canım her şey normal cıktı bende butun testleri yaptırdım hic bir sorun yok en cokta oyuzden üzülüyorum sorun yok ama benim bebegim olmuyo...zamanı var ama gelsin artık su zaman allahım ne olurhadi benide alın bende bunalımımm..zaten Pelin benim battaşımm:13:
okudumm bacımm sağol,cevapta yazdım hatta:)
ahhhh pelinmmm..aynı durumdayız bitanem.peki eşin spermiyogram yaptırdımı canım?
yok canım yaa ben kenarda otiriiiiimmm bugün fazla ağladım gözlerim şiştiii
gel biz dolunay sen ben içek şu köşedeee
Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179 Eki Görüntüle 311179
sağol tatlımmm inşallahhşifan olsun ablan sana kurban olsun
sağol balım kolay gelsin sanaiyiyim şekerrrr afiyet olsun sana...sen nasılsın?kaçacam ben işler çok yine mesai var bugün ...
yok grip olmadım canımmm bebiş için karşımlarkız
kız garip mi oldun
kızzz hayırdır pınarım ne dedi sana şaka yapmıştır ooo üzmez kimseyiiiamaniiinn deşifre olduk
yeşilim kendi adıma sölimm peki ii değilim pınarcım bişeyler yazdı dumur etti beni yaaa ağladım ağlıycam tuhaf oldum
benim moraalim bozuk canım...inş şifa olur da bebişin gelir bidaki ay hayırlısıyla...
dolunayım eşim spermiyogrom testini bir yıl once yaptırdı canım her şey normal cıktı bende butun testleri yaptırdım hic bir sorun yok en cokta oyuzden üzülüyorum sorun yok ama benim bebegim olmuyo...zamanı var ama gelsin artık su zaman allahım ne olur
icek canım ya bende zaten partiye katılcak moral yok
şişede durduğu gibi durmaz dikat edin haaaa
basaks şişede durmaz ama bugün bende havadanmıdır nedir bunalım takılıyom hee sanki biri gelmiş bütün enerjimii almış gibi
:26:
kızzz hayırdır pınarım ne dedi sana şaka yapmıştır ooo üzmez kimseyiiiağlama tatlım hepimiz üzülürüz sonraaa seni seviyoruzzz
kıslarr şimdi eltim aradı (amca gelini) 34 haftalık hamile ve dün sancılanmış dok gitmiş
ve doktor 10 gün daha dursun sonra doğsada sorun olmaz demişşş
yaa şimdi bebek gelnce ben bunalıma bağlarımm....off of
herşeyine şahit olurum ben onunnn şimdiiiii
emzirme,bebek mevlidi,bebek kokusu ağlamasıııı
onun evide bana çok yakınnn
napıcamm azıcık teselli edin yaaaa
bu çok iğrençti işteeee:120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?