Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım yaa ben kenarda otiriiiiimmm bugün fazla ağladım gözlerim şiştiii
gel biz dolunay sen ben içek şu köşedeee

kuzum konuyu kaçırdım kusra bakma.
ben direk 700. sayfa partisine atladım.

ben sizi çekip çıkarcam işten fırsat buluyum

iççek be bacımm...
şişenin dibini görek..

beni bi sen anladın zaten erenayım....

onuda yanlış anladın

off bide espri yapmaya çalışıyomm durumum çokk ciddi

iççek be bacımm...
şişenin dibini görek..

beni bi sen anladın zaten erenayım....

onuda yanlış anladın

off bide espri yapmaya çalışıyomm durumum çokk ciddi

kıss bak ben sana eşimle alakalı dediğin şey için cevap yazdım cevaplamadın sen onuuuuuuu
onuda cevapla yada ben alıntı yapiimn sana sonra gömülek şişeye ama ben alkol kullanmıyomm
bana da soda verin zate ben içmeden de sarhoş gibi geziyomm

hadi benide alın bende bunalımımm..zaten Pelin benim battaşımm:13:

okudumm bacımm sağol,cevapta yazdım hatta:)

ahhhh pelinmmm..aynı durumdayız bitanem.peki eşin spermiyogram yaptırdımı canım?
dolunayım eşim spermiyogrom testini bir yıl once yaptırdı canım her şey normal cıktı bende butun testleri yaptırdım hic bir sorun yok en cokta oyuzden üzülüyorum sorun yok ama benim bebegim olmuyo...zamanı var ama gelsin artık su zaman allahım ne olur

icek canım ya bende zaten partiye katılcak moral yok

şifan olsun ablan sana kurban olsun
sağol tatlımmm inşallahh
iyiyim şekerrrr afiyet olsun sana...sen nasılsın?kaçacam ben işler çok yine mesai var bugün ...
sağol balım kolay gelsin sana
kız

kız garip mi oldun
yok grip olmadım canımmm bebiş için karşımlar
amaniiinn deşifre olduk

yeşilim kendi adıma sölimm peki ii değilim pınarcım bişeyler yazdı dumur etti beni yaaa ağladım ağlıycam tuhaf oldum
kızzz hayırdır pınarım ne dedi sana şaka yapmıştır ooo üzmez kimseyiii ağlama tatlım hepimiz üzülürüz sonraaa seni seviyoruzzz
benim moraalim bozuk canım...inş şifa olur da bebişin gelir bidaki ay hayırlısıyla...

bacım senin niye moralin bozul du ki kim naptı sanaaa

o zaman sıkma canını kuzum vaktini saatini bekliyorrrr bebişlerimiz benimde sorun yookktu ama hem kilo aldım hemde adet düz bozulduu
bak şimdi daha kötü haldeyimm

kızzz hayırdır pınarım ne dedi sana şaka yapmıştır ooo üzmez kimseyiii ağlama tatlım hepimiz üzülürüz sonraaa seni seviyoruzzz

yok tatlım ya şahsıma bişey demedi hani evde bebek kıyafetleri var arada onları öpüyorum seviyorum kokluyorum dedi ya içim bi garip oldu üzüldüm hem onun adına hem kendi adıma hemde bütün bebek isteyenler adına bende hepinizi seviyorum iyiki varsınız yaa

annem eranayım okudum buldum derdini bacımmm
ahh ahh bende kürtajdan 1 ay sonra kuzenim erken doğum yaptı onun yanındaydım hep
çok üzücü bi durum senin açından insanın canı yanıyor
o güüzelim bebişe baktıkça hep canım yandı
halada gidip gördüğümde ki çook seviyorum Allah esirgesin çokta tatlı sıpaa
içim cız ediyorr. bende o ay bisürü strese bağlı hastalık çıktı tansiyonum hep çok düşüktü 10 gün evden çıkamadım yürüyemiyodum resmen... ama bizlerde bebişlerimize tekrar kavuşunca unutacaz herşeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…