yok tatlım ya şahsıma bişey demedi hani evde bebek kıyafetleri var arada onları öpüyorum seviyorum kokluyorum dedi ya içim bi garip oldu üzüldüm hem onun adına hem kendi adıma hemde bütün bebek isteyenler adına bende hepinizi seviyorum iyiki varsınız yaa
allah razı olsun uğraşp bulmuşun allahım hepimize sabır versinn....annem eranayım okudum buldum derdini bacımmm
ahh ahh bende kürtajdan 1 ay sonra kuzenim erken doğum yaptı onun yanındaydım hep
çok üzücü bi durum senin açından insanın canı yanıyor
o güüzelim bebişe baktıkça hep canım yandı
halada gidip gördüğümde ki çook seviyorum Allah esirgesin çokta tatlı sıpaa
içim cız ediyorr.bende o ay bisürü strese bağlı hastalık çıktı tansiyonum hep çok düşüktü 10 gün evden çıkamadım yürüyemiyodum resmen... ama bizlerde bebişlerimize tekrar kavuşunca unutacaz herşeyii
annem adamın canı da oynamak istedi kız koca göbeeeeeennnnleee
ahh ahh
ya rabbim açtık ellerimizi sana dua ediyoruz bizim dualarımızı geri çevirme rabbim,başkalrının mutluluklarını kıskandırtma yarabbim,sen büyüksün sen merhametlisin bizim kucaklarımızı boş bırakma allahım,yavrularımızın kokularını duymayı ,onlara sarılmayı, bize "anne" olmayı nasip et ya rabbiimmmaminnn
o benden daha kötü oluyo çocuk gördümü gözünden yaşlar iniyo hemen
dayanamıyom onu öle görmeye ben çabuk atlatıyom ama o atlatamıyoo
o strese girsin istemiyomm çalışıyo zor olur korkuyom bişey olur diye
ben kriz anlarımı atlatana kadar zorlanıyomm atlatınca geçiyoo unutuyom herşeyii
ben doğum yaptığımda adam yüzüme baktıkça ağlıyodu çok zaman,ben daha dirençliyim ondann
bende ona üzüldüğümü belli etmiyom o da rahat oluyoo benim bu halimi görse varyaa oo benden çok üzülür ve atlatamaz 1 haftaaa
kıyamam ben mis kokulumaa
kimse bişey yapmadı canım bebek konusu işte elimden geleni yapıyorum doktorlar sorun yok diyo ama ben hamile kalamıyorum offfsağol tatlımmm inşallahh
sağol balım kolay gelsin sana
yok grip olmadım canımmm bebiş için karşımlar
kızzz hayırdır pınarım ne dedi sana şaka yapmıştır ooo üzmez kimseyiiiağlama tatlım hepimiz üzülürüz sonraaa seni seviyoruzzz
bacım senin niye moralin bozul du ki kim naptı sanaaa
evet canım vakti saatini bekliyo ama gelse artık vakti hayırlısıyla her ay umutla bekleyip hüsrana ugruyorum buda beni cok üzüyo...canım ya niye oyle oldun strestenmi acaba boyle giderse üzüntüden bende oyle olcam yaaa...o zaman sıkma canını kuzum vaktini saatini bekliyorrrr bebişlerimiz benimde sorun yookktu ama hem kilo aldım hemde adet düz bozulduu
bak şimdi daha kötü haldeyimm
basaks şişede durmaz ama bugün bende havadanmıdır nedir bunalım takılıyom hee sanki biri gelmiş bütün enerjimii almış gibi
:26:
tam senin adamın:90::90::90::90::90::90::90:vanam bunlar bana benziyor sanki
Merhaba,
Hamile oldum ve bebek düştü. levetronu yükseltti doktorum am ahenüz test yapmadım değerlerle ilgili.Şimdi 2 ay geçti yeniden hamile olmak istiyorum. Ancak mental geriliği olan kızım var (doğum sırasında oksijensiz kaldı),şu an da hipotiroidi hastası olduğum için kararsızım. sizce hamile olsam herhagibir sorun olur mu?
erenay Allah seni bildiği gibi ypsın sümüklü tospaaaaabasaks şişede durmaz ama bugün bende havadanmıdır nedir bunalım takılıyom hee sanki biri gelmiş bütün enerjimii almış gibi
:26:
ahh ahh
ya rabbim açtık ellerimizi sana dua ediyoruz bizim dualarımızı geri çevirme rabbim,başkalrının mutluluklarını kıskandırtma yarabbim,sen büyüksün sen merhametlisin bizim kucaklarımızı boş bırakma allahım,yavrularımızın kokularını duymayı ,onlara sarılmayı, bize "anne" olmayı nasip et ya rabbiimmmaminnn
ama bitanem yinede paylaşmanız lazım..
nekadarda eşin üzülse ben öyle sanıyorumki bir annenin acısı kadar asla acı duyamaz..
hanii ufak ufak paylaş mesela..amacımız eşinide üzmek değil ama hani dile gelirse bazı duyguların...
baya bi rahatlarsın canım..
belkide zamanla içinde yara olmaktan kurtulur...yaşadığınız gerçekten kolay değil bitanem..
yeri geldimi o güçlü olacak seni kaldıracak ayağa..bu durumda bile onu düşünüyorsunn...sana kıymamam ben yaa..
ama hiçbişey yokmuş gibi davranmak ta sağlıksız canım..birbirinizin sınırlarına kadar paylaşın bence..
ne ben ne bi başkası..sana en yakın olan eşin ve onun sana destek olabilmesine izin ver..
üzülecek diye çekinme tatlım...birlikte üzüntünüzü yenecek ve o moralle inşallah sağlıkla kucağına alacağın bebeğin dünyaya gelecek...
Merhaba,
Hamile oldum ve bebek düştü. levetronu yükseltti doktorum am ahenüz test yapmadım değerlerle ilgili.Şimdi 2 ay geçti yeniden hamile olmak istiyorum. Ancak mental geriliği olan kızım var (doğum sırasında oksijensiz kaldı),şu an da hipotiroidi hastası olduğum için kararsızım. sizce hamile olsam herhagibir sorun olur mu?
çok geçmiş olsun kuzum yaa ama anlamadım ben konu tiroidse dolunay bacı yardımcı olsun sana allah kızına uzun ömür sanada çabucak 2, evladını verisinnMerhaba,
erenay Allah seni bildiği gibi ypsın sümüklü tospaaaaa
tüm topiki bunalıma soktunnnnnnnnnnnn:84:
bu karılar nasıl çalışma yapacak bu gece.
nasıl yumurtluycaklar şimdiiiiiiiiiiii
bebekleri olmaz bütünsorumluluk senin
herkesi kısır bıraktın
çık dışarı tükandan gözüm görmesin s eni:117:
amin
selamlar herkese oku oku bitiremedim
anam ne bu herkes bunalımda benide soktunuz bunalıma yapmayın ben hasta ve yaşlı bir kadınım kalbim dayanmaz
selamlar
eranay
dolunay
başak
pelin
sara
yeşil
myhos
karacal
belinay
maonya
pınar
gamzelal
yeter
hur
hepinize selamlar inşallah kimseyi unutmamışımdır
erenayı unutsanda olur du cnm hoş geldiiiiiinnnnnnnnnamin
anam ne bu herkes bunalımda benide soktunuz bunalıma yapmayın ben hasta ve yaşlı bir kadınım kalbim dayanmaz
selamlar
eranay
dolunay
başak
pelin
sara
yeşil
myhos
karacal
belinay
maonya
pınar
gamzelal
yeter
hur
ama onunla paylaşıpta onun üzüldüğünü görürsem ben dayanamam
suçluluk duyarım bu bitiriir beni işteeee,benim yüzümden demeye başlarsam evlilğimde huzurum kalmazzz
ilişkimizi bööle tüketmek istemiyomm
zaten çok stresli işi var,bide ben üzersemm daha çok soruunlar çıkabilir başımızaa
ama o hep destek zaten bana anlıyo halimden sağolsun dayanabildiğimiz sınıra kadar konuşuyoruz amaben daha güçlüyüm ondan
eğer o benim salya sümük ağladığımı görürse o hali nolur düşünemiyom
ne biliiiiim yaa o üzülmesin de ben alıştım zaten kıyammam ben canımaaa
yok kanka şaka sen bu tükanınay sana da kanka dedim bağrıma bastım benim kötü zamanımda bölemi yanımda olcen sen hee
senin kankalık anlayışın bumu????
bak giderimm bensiz kalırsın haaa
selam canım hoşgeldin...amin
selamlar
eranay
dolunay
başak
pelin
sara
yeşil
myhos
karacal
belinay
maonya
pınar
gamzelal
yeter
hur
ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?