erenayı unutsanda olur du cnm hoş geldiiiiiinnnnnnnnn
sağol canım sen olmasaydın bugün kafayı yerdimmmmerenayım sen bilirsin tatlım..ama unutma biz kocalarımızla hastalıkta sağlıkta,iyi günde kötü günde
olmak üzere söz verdik...hiçbir insan yok ki peygamber sabırlı olsun...bugün içine atarsın..Allah korusun yarın başka başka yerden çıkar..
ben şahsen önümüzdeki ay bi psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum...
bana eşimin desteğide kar etmiyor...çok takıntı yaptım..gün içinde şurda sizinle yazışırken bile kaç kez ağlıyorum biliyormusunuz...
kolay şeyler değil bunlar..heleki senin yaşadığın...çok zor tatlımm...
yok kanka şaka sen bu tükanın
tadı tuzu
karabiberi pul biberi kimyonu tarçınısın
sen olmazsan bende olmam
yok tatlım ya şahsıma bişey demedi hani evde bebek kıyafetleri var arada onları öpüyorum seviyorum kokluyorum dedi ya içim bi garip oldu üzüldüm hem onun adına hem kendi adıma hemde bütün bebek isteyenler adına bende hepinizi seviyorum iyiki varsınız yaa
amin
selamlar herkese oku oku bitiremedim
anam ne bu herkes bunalımda benide soktunuz bunalıma yapmayın ben hasta ve yaşlı bir kadınım kalbim dayanmaz
selamlar
eranay
dolunay
başak
pelin
sara
yeşil
myhos
karacal
belinay
maonya
pınar
gamzelal
yeter
hur
hepinize selamlar inşallah kimseyi unutmamışımdır
çok geçmiş olsun kuzum yaa ama anlamadım ben konu tiroidse dolunay bacı yardımcı olsun sana allah kızına uzun ömür sanada çabucak 2, evladını verisinn
üzülme tatlım üzülme pınarımda üzülmesin hiçkimse üzülmesinnn
bide diyene bak ben hiç üzülmüyom yaaa
selam canım hoşgeldin...
amin canım aminnnnnnnnnnnn...
hoşgeldin ablacım nasılsınn??
ya evet yaa bu Başak iyice Fransız kaldı bunalımımıza...biz kıza ağlıyoz yanıyoz diyoruz karı şampanya patlatıyooo
gel dolunayım gelllllll
biz bunalımımızı beraber yaşayalım iyileşince başakı alırız içimizeeee
pelinim öncelikle çok sevindim bi sorununuz olmadığına canım...
sizin bebiş kendini naza satıyor bence....inşallahh en kısa sürede müjdeni verirsin canım..
hem daha kırmızı kartıda görmedik dimi?hala umudumuz olmalı yaniii
geliyoruum benide alın kollarınızaaagel annem gellll...açtım kollarımı sende gell...kıyamammm yeşilimm..bugün dağıldık resmen..
hoşbuldum canım iyiydim ama buradakileri görünce bende bunalıma girecem
ama ben bunalıma girersem beni kimse çıkaramaz kolay kolay
Allah şifa versin canım, bence doktorunu çok iyi seç, hem kendin hemde bebeğini tehlikeye atma derim ben, nacizane fikrimmMerhaba,
Hamile oldum ve bebek düştü. levetronu yükseltti doktorum am ahenüz test yapmadım değerlerle ilgili.Şimdi 2 ay geçti yeniden hamile olmak istiyorum. Ancak mental geriliği olan kızım var (doğum sırasında oksijensiz kaldı),şu an da hipotiroidi hastası olduğum için kararsızım. sizce hamile olsam herhagibir sorun olur mu?
amin amin aminn cok güzel yazmıssın tatlım yaaaaahh ahh
ya rabbim açtık ellerimizi sana dua ediyoruz bizim dualarımızı geri çevirme rabbim,başkalrının mutluluklarını kıskandırtma yarabbim,sen büyüksün sen merhametlisin bizim kucaklarımızı boş bırakma allahım,yavrularımızın kokularını duymayı ,onlara sarılmayı, bize "anne" olmayı nasip et ya rabbiimmmaminnn
slm canımm h.gamin
selamlar herkese oku oku bitiremedim
anam ne bu herkes bunalımda benide soktunuz bunalıma yapmayın ben hasta ve yaşlı bir kadınım kalbim dayanmaz
selamlar
eranay
dolunay
başak
pelin
sara
yeşil
myhos
karacal
belinay
maonya
pınar
gamzelal
yeter
hur
hepinize selamlar inşallah kimseyi unutmamışımdır
üzülme tatlım üzülme pınarımda üzülmesin hiçkimse üzülmesinnn
bide diyene bak ben hiç üzülmüyom yaaa
geliyoruum benide alın kollarınızaaasağol dolunayımmm
aman abla sen bunalıma girme durrr hem çıkarması zor oluyomuş seni bunalımdan bakk biz çıkarız birazdann
senin güzel teselline ihtiyacımız var bizim senden güç alacazzz
amin amin aminn cok güzel yazmıssın tatlım yaaaa
slm canımm h.g
evet myhos üzülme canım yaa bende üzülmücem diyom ama olmuyoo offf offff yesilim battasım can yoldasım sizler üzülmeyin bu ay ben üzüliyim cünkü korunuyorum sizlerin yumurtlaması lazım stresten uzak olmanız lazım myhoscugum inanki seni bu kadar üzücegimi bilseydim yazmazdım kuzum yaa napıyım bende öyle teselli buluyorum
evet myhos üzülme canım yaa bende üzülmücem diyom ama olmuyoo offf offff yesilim battasım can yoldasım sizler üzülmeyin bu ay ben üzüliyim cünkü korunuyorum sizlerin yumurtlaması lazım stresten uzak olmanız lazım myhoscugum inanki seni bu kadar üzücegimi bilseydim yazmazdım kuzum yaa napıyım bende öyle teselli buluyorum
evet cnm çok haklısın ben kankamla ayrılmaz bir bütünümhoşbulduk canım ne bu herkes salya sümük
olurmu canım sen aklıma gelince eranay eranay aklıma gelince sen siz ayrılmaz bir bütünsünüz
ya evet yaa bu Başak iyice Fransız kaldı bunalımımıza...biz kıza ağlıyoz yanıyoz diyoruz karı şampanya patlatıyooo
evet cnm çok haklısın ben kankamla ayrılmaz bir bütünüm
fakat o bütünün %90 ını erenay oluşturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?