Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya evet yaa bu Başak iyice Fransız kaldı bunalımımıza...biz kıza ağlıyoz yanıyoz diyoruz karı şampanya patlatıyooo

sağol canım sen olmasaydın bugün kafayı yerdimmmm
yok kanka şaka sen bu tükanın
tadı tuzu
karabiberi pul biberi kimyonu tarçınısın

sen olmazsan bende olmam

ay kankam yaaaaaa

üzülme tatlım üzülme pınarımda üzülmesin hiçkimse üzülmesinnn
bide diyene bak ben hiç üzülmüyom yaaa

hoşgeldin ablacım nasılsınn??

dolunayım cok sagol canım inş senin eşininde sonucları güzel cıkar...

evet ama fazla naz yaptı bizim bebiş gelsin poposunu poposunu ısrcam :))

evet görmedik canım rabbim inş bir mucize yaratır ve bebişimiz göbüşerimizde olur hayırlısıyla

gel annem gellll...açtım kollarımı sende gell...kıyamammm yeşilimm..bugün dağıldık resmen..
geliyoruum benide alın kollarınızaaa sağol dolunayımmm
hoşbuldum canım iyiydim ama buradakileri görünce bende bunalıma girecem
ama ben bunalıma girersem beni kimse çıkaramaz kolay kolay

aman abla sen bunalıma girme durrr hem çıkarması zor oluyomuş seni bunalımdan bakk biz çıkarız birazdann
senin güzel teselline ihtiyacımız var bizim senden güç alacazzz

Allah şifa versin canım, bence doktorunu çok iyi seç, hem kendin hemde bebeğini tehlikeye atma derim ben, nacizane fikrimm

amin amin aminn cok güzel yazmıssın tatlım yaaaa
slm canımm h.g
üzülme tatlım üzülme pınarımda üzülmesin hiçkimse üzülmesinnn
bide diyene bak ben hiç üzülmüyom yaaa

evet myhos üzülme canım yaa bende üzülmücem diyom ama olmuyoo offf offff yesilim battasım can yoldasım sizler üzülmeyin bu ay ben üzüliyim cünkü korunuyorum sizlerin yumurtlaması lazım stresten uzak olmanız lazım myhoscugum inanki seni bu kadar üzücegimi bilseydim yazmazdım kuzum yaa napıyım bende öyle teselli buluyorum

düşün 14 seneni üstüne bunalıma girersem çıkmamda bi hayli güç olur onun için biran önce kendinize gelin birbirimizden güç alalım

hoşbuldum canım hiçbirimiz sters yapmayalım stres her hastalığın düşmanı bak ben 14 yaşından beri nefes darlığı çekiyorum hep stresten bana yapıştı birdahada ömür boyu benden gitmeyecek

sende üzülmeden korun tatlım belkim bende korunurum bu ay ağzımda dilimde acı tat var 1 hafta olcek nerdeyse iltihaptan şüpheleniyorum bi dra giderim belkim yarın bigün geçmezse şimdilik korumadayım zatenn geçmesini bekliyorum.. geçmezse de ilaç falan almam gerekirse diye bekliyom canım:26:

hoşbulduk canım ne bu herkes salya sümük
olurmu canım sen aklıma gelince eranay eranay aklıma gelince sen siz ayrılmaz bir bütünsünüz
evet cnm çok haklısın ben kankamla ayrılmaz bir bütünüm

fakat o bütünün %90 ını erenay oluşturuyo

ya evet yaa bu Başak iyice Fransız kaldı bunalımımıza...biz kıza ağlıyoz yanıyoz diyoruz karı şampanya patlatıyooo

ayyy cok güldüm yaaa herkes br havalarda basakta sampanya patlatıyo alem karı yaa gülmekten yazamıyorum bileekızlar benim biras işlerim var görüsürüzzz

balım senin suçu yok ben pek bi duygusallaştım nedense öyle içten yazmıştın ki gözlerim doldu iyiyim ama şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…