Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooovv müneccim bişiyimi yidinki:18::18:

yoksam ermişmisin

pek hoş bi huy değil evet

kocan yokmu evde

progestandan gecikmiştir canım ozaman....amiin kuzum,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..

abooovv müneccim bişiyimi yidinki:18::18:

yoksam ermişmisin

pek hoş bi huy değil evet

kocan yokmu evde

çevremdekler ecuk öyle der:101:

evde film izliyor

pudingini yaptınmı

dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn:113::113::113:

yelli yelli ne demek

pudingimi yapıyım geliyom

birisimi çaldırdı seni kendilindenmi geldin

kızlarrrrrrrrrrr bu sevinçten çıkmıııııııııışşşşşşşşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118:

maaşallah pek tatlııııııııııı
maasallah yanaklarini yiriiimmmm karabocugummmm
sen görmemiştin sanırım geçmişte kalmş geri çıkarttım pek tatlı kızzzzzzzz

hiç anasına çekmemiş
:101: bide babasina sor

nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:

kız seni nerden hatırladım biliyomusun
o halı ile ilgili mesajımı beğenmişsin şu an onu gördüm yoksa unutmuştum ben seniiiiiii
yolunumu şaşırdın geldin

tribünlere oynama

Yok canım yolumu şaşırmadım birsürü şey yaşadım yaşıyorum da pek yazamadım sadece neyse ağrım var biraz uzanıcam (

ah canım yaa zaten içerde parça kalırsa kanama kesilmez..benimde bir tanesinde öyle olmuştu,çok geçmiş olsun bende o doktorlara öyle bir doluyumuki..ama merak etme hapla ve iğneyle düşer biraz sancın olur ama..

Hemsom cok gecmis olsun abboowwww Allah bildigi gibi yapsin oyle dr larii
marasta hangi dr gidiyon annem biraz sancin olur korkma

ayy benmde bi arkadaşım düşük yapmştı kürtajla bebği aldılar içerde parça unutmuşlar bida kürtaj yaptılar takrar parça unutmuşlar

sonrasını hatırlamıyorum

biraz önce gördüğümüz bebiş şimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…