hissederim ben
kız diğer topikte bir arkadaşımız vardı onun yüzünü görmeden ismen rüyamda gördüm bir hafta içinde hamile haberini aldık dumanda şahittir... bütün rüyalarım çıkar benim bazen bu durumdan hiç hoşlanmıyorum...
inş canım...Lekelenmem vardı zaten progestan vermişti dün bıraktırdı neyse yarında bekleyeyim olmadı baktıracam yine hayırlısı dediğin gibi vardır bir bildiği ama nasılda hazırız anneliğe bir günde nasılda alıştım anlatamam ne kesesini gördüm ne kalp atışı ama çok kötü oldu allah beterinden korusun herkesi...
kız seni nerden hatırladım biliyomusunAynen öyle canım leke falan kalmadı sayenizde kurtuldum...
yok görmemeiştim hem anasıda datluuu:125:
çağrıııııııı atıyom çağrıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gfelsene kadın
abooovv müneccim bişiyimi yidinki:18::18:
yoksam ermişmisin
pek hoş bi huy değil evet
kocan yokmu evde
dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn:113::113::113:
yelli yelli ne demek
pudingimi yapıyım geliyom
birisimi çaldırdı seni kendilindenmi geldin
maasallah yanaklarini yiriiimmmm karabocugummmmkızlarrrrrrrrrrr bu sevinçten çıkmıııııııııışşşşşşşşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118:
maaşallah pek tatlııııııııııı
:101: bide babasina sorsen görmemiştin sanırım geçmişte kalmş geri çıkarttım pek tatlı kızzzzzzzz
hiç anasına çekmemiş
çağrıııııııı atıyom çağrıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gfelsene kadın
kız seni nerden hatırladım biliyomusun
o halı ile ilgili mesajımı beğenmişsin şu an onu gördüm yoksa unutmuştum ben seniiiiiii
yolunumu şaşırdın geldin
tribünlere oynama
kız seni nerden hatırladım biliyomusun
o halı ile ilgili mesajımı beğenmişsin şu an onu gördüm yoksa unutmuştum ben seniiiiiii
yolunumu şaşırdın geldin
tribünlere oynama
nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:
yok görmemeiştim hem anasıda datluuu:125:
datlu tabiiii:125:
çevremdekler ecuk öyle der:101:
evde film izliyor
pudingini yaptınmı
maasallah yanaklarini yiriiimmmm karabocugummmm
:101: bide babasina sor
datlu tabiiii:125:
nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:
topraaaammm hemsooommmm
iyi kızmıyo sanakocan
yaptım soğumasını bekliyorum
Yok canım yolumu şaşırmadım birsürü şey yaşadım yaşıyorum da pek yazamadım sadece neyse ağrım var biraz uzanıcam(
Yok canım yolumu şaşırmadım birsürü şey yaşadım yaşıyorum da pek yazamadım sadece neyse ağrım var biraz uzanıcam(
biraz önce gördüğümüz bebişşimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?