bugün epilasyonumu yaptım ama kukuşum kaldı bitek
bacaklarımı bilem zor aldım bu ay
kukuşumu hiç alamam
sen tüylü kalmışın:120:
:100::100::100:
biraz önce gördüğümüz bebişşimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:
ah canım yaa zaten içerde parça kalırsa kanama kesilmez..benimde bir tanesinde öyle olmuştu,çok geçmiş olsun bende o doktorlara öyle bir doluyumuki..ama merak etme hapla ve iğneyle düşer biraz sancın olur ama..
niye kızackmış bana kocamm,o film izliyo bende karşısında buraya yazıyorum işte
afiyet olsun
koltuk takımını ne zaman alacaksınız siz
he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi
sen öyle san komşuya indim 2 dk kadın ağdacı
5 dk da parlatı verdikukuşum zati parlak
evet hayatımm çizgü ile cebelleşiyor
ya yazıştığın kişiler erkekseemin misin karı olduklarından kocan şüpelenmiyomu
benm kocam bi aralar "ne biliyosun kadın olduklarını" diye kzıyodu da.
ben o kadar eminimki bi kukuşunuzu görmediğim kaldı
-------------
inşalllah aksilik olmazsa yarın alıcaz hayatımmmtamda gününü seçmişler pazar günüü bi çok tükan kapalı eminim pazartesiye kalıcak bu iş sinir oluyorum haaaaaaa
kızzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
daha ilk senemde sobadan kurtuldummmmmmm
doğalgaz için başvuru yaptık p.tesi günü peteklerimiz bağlanıyorrrrrrrr
kocam dedi ki: hayatım sobanın üzerinde kestane yapma keyfini elinden alıyorum
artık kestaneyi dışardan pişmiş alırız kusura bakma:127:dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beyaz kapılarımızzz, assos meşe parkelerimizzzzz, roma grisi duvarlarımızzzzzzz, tülllerimiz perdelerimiz , yeni kanepelerimizzzzzzzzz ve halıalrımızzzzzzzz batmıycak dediiiiiiiiiiiiiii
hayalimi gerçekmiş gibi uyduruyum da çıkıyım didim
sağol kuzucum sana adet oldum galiba demiştimya o günden beri kanamam gün gün arttı yaa dün çok köyüydüm seviç yaaaa ben hayatımda böle bi kanama görmedimmm valla allah nasıl biliyosa öle yapsın bu doktorları ben bişe demiyorum artık ramazana gidiyorum vatandaHemsom cok gecmis olsun abboowwww Allah bildigi gibi yapsin oyle dr larii
marasta hangi dr gidiyon annem biraz sancin olur korkma
oh ne güzel elinin altında ağdacı varmiış ama ben utanırdım komşudan yaa,benimde ağda zamanım geldi parıldamam ilazım
sen öyle san komşuya indim 2 dk kadın ağdacı
5 dk da parlatı verdikukuşum zati parlak
evet hayatımm çizgü ile cebelleşiyor
amin canım inşallahhRabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaabaşakss kukuş derken çatladım gülmekte ya
sağol kuzucum sana adet oldum galiba demiştimya o günden beri kanamam gün gün arttı yaa dün çok köyüydüm seviç yaaaa ben hayatımda böle bi kanama görmedimmm valla allah nasıl biliyosa öle yapsın bu doktorları ben bişe demiyorum artık ramazana gidiyorum vatanda
ege cikinde cüzgü ile cebelleştiği günlerde
soracam sana bunlarıı
yok yok çok uzağa gitmiyim doduğunda
gaz sancıları tutacak ya krize girecek ağlayacak uyumaayacak
android gibi gezersin sende
nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldummkananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:
bazıları evinde tenceredağda yapıyor eline alıyoooo sakız gibi uzata uzata çıtırdatıyor ağdayı cart cart çekiyor beze felan hitiyaç duymadan
öylemi aldı komşu
bekle canım olur,sancısı biraz sıkıntılıdır ama kürtajdan daha iyi inan..nefret ediyorum kürtajdan..he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi
ya yazıştığın kişiler erkekseemin misin karı olduklarından kocan şüpelenmiyomu
benm kocam bi aralar "ne biliyosun kadın olduklarını" diye kzıyodu da.
ben o kadar eminimki bi kukuşunuzu görmediğim kaldı
-------------
inşalllah aksilik olmazsa yarın alıcaz hayatımmmtamda gününü seçmişler pazar günüü bi çok tükan kapalı eminim pazartesiye kalıcak bu iş sinir oluyorum haaaaaaa
ayy benmde bi arkadaşım düşük yapmştı kürtajla bebği aldılar içerde parça unutmuşlar bida kürtaj yaptılar takrar parça unutmuşlar
sonrasını hatırlamıyorum
Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaabaşakss kukuş derken çatladım gülmekte ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?