Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün epilasyonumu yaptım ama kukuşum kaldı bitek

bacaklarımı bilem zor aldım bu ay
kukuşumu hiç alamam

sen tüylü kalmışın:120:
sen öyle san komşuya indim 2 dk kadın ağdacı
5 dk da parlatı verdi kukuşum zati parlak

biraz önce gördüğümüz bebiş şimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:
evet hayatımm çizgü ile cebelleşiyor

he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi

niye kızackmış bana kocamm,o film izliyo bende karşısında buraya yazıyorum işte

afiyet olsun

koltuk takımını ne zaman alacaksınız siz

ya yazıştığın kişiler erkekse emin misin karı olduklarından kocan şüpelenmiyomu

benm kocam bi aralar "ne biliyosun kadın olduklarını" diye kzıyodu da.

ben o kadar eminimki bi kukuşunuzu görmediğim kaldı
-------------
inşalllah aksilik olmazsa yarın alıcaz hayatımmmtamda gününü seçmişler pazar günüü bi çok tükan kapalı eminim pazartesiye kalıcak bu iş sinir oluyorum haaaaaaa

Son düzenleme:

oh ne güzel elinin altında ağdacı varmiış ama ben utanırdım komşudan yaa,benimde ağda zamanım geldi parıldamam ilazım

mobilyacıların çoğu pazarları açık olur
kız puding de katkı maddesi var
kakao nişasta süt kendi pudingini yapsana

Son düzenleme:

delüüüüü

Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaa başakss kukuş derken çatladım gülmekte ya

Hemsom cok gecmis olsun abboowwww Allah bildigi gibi yapsin oyle dr larii
marasta hangi dr gidiyon annem biraz sancin olur korkma
sağol kuzucum sana adet oldum galiba demiştimya o günden beri kanamam gün gün arttı yaa dün çok köyüydüm seviç yaaaa ben hayatımda böle bi kanama görmedimmm valla allah nasıl biliyosa öle yapsın bu doktorları ben bişe demiyorum artık ramazana gidiyorum vatanda

oh ne güzel elinin altında ağdacı varmiış ama ben utanırdım komşudan yaa,benimde ağda zamanım geldi parıldamam ilazım

bacaklarımı aldırdım canım sadece
koltuk altında yok benim tek tük
oda bu tarihleri takip ettim edeli 2-3 e düştü

bazıları evinde tenceredağda yapıyor eline alıyoooo sakız gibi uzata uzata çıtırdatıyor ağdayı cart cart çekiyor beze felan hitiyaç duymadan

öylemi aldı komşu

Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaa başakss kukuş derken çatladım gülmekte ya
amin canım inşallahh

çok geçmiş olsun hayatım yaaa iyi bişe olmamış kızz
bırak ramazanı artık yaaa
alpaslana git sen dinle beni o ramoya bende gittiydim

ege cikinde cüzgü ile cebelleştiği günlerde
soracam sana bunlarıı
yok yok çok uzağa gitmiyim doduğunda
gaz sancıları tutacak ya krize girecek ağlayacak uyumaayacak
android gibi gezersin sende

ama benm bebekim uslu ve gazsız olcak:26:yani inaşşşalh yani heralde yani sanırsam:26:

cnm üzüldüm kötü olmuş yaaa:18::18:nası doktorlar öyleeegüya parça kalmadan temizlensin diyee kürtaj yapıyolaar

he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi
bekle canım olur,sancısı biraz sıkıntılıdır ama kürtajdan daha iyi inan..nefret ediyorum kürtajdan..

ilk girdiğim zamanlar benimkide aynı soruyu sormuştu zaten o yüzden kendi email,aresi ve kullanıcı adıyla girdim...kıskanç iştee..ama yaşananları anlatınca ikna oldu,tabi o beni hala pıhtılıların topikinde zannediyor..

neremi gördünkü bir kukuşum kalsın delüüü

kız bula,bula pazar gününümü buldunuz inşaallah ta açıktır istediğin yerler

ayy benmde bi arkadaşım düşük yapmştı kürtajla bebği aldılar içerde parça unutmuşlar bida kürtaj yaptılar takrar parça unutmuşlar

sonrasını hatırlamıyorum

canım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…