bacaklarımı aldırdım canım sadece
koltuk altında yok benim tek tük
oda bu tarihleri takip ettim edeli 2-3 e düştü
mobilyacıların çoğu pazarları açık olur
kız puding de katkı maddesi var
kakao nişasta süt kendi pudingini yapsana
Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaabaşakss kukuş derken çatladım gülmekte ya
canımm bir iki ay denesen inanamazsın vallayani azalıyor gerçekten bu tarihlerde alınca ilginç walla,ama zaten sir ağda azaltıyo bayaa benimkide azaldi:125:
istikbal ve bellona açıkmı
kako nişasta süt
hanımlar ii akşamllaarherkes temizlikle uğraşmış bugün bende aynen dolu iş yaptım evde akşamada karnıyarık pilav salata yaptım ayyy bide kedi dilinden pasta yaptım çok güzel olduuuuu şuan kelepçeli kalıpta dolapta soğuyoo inş çıkarınca bozulmaaz:26:
amin canım inşallahh
çok geçmiş olsun hayatım yaaa iyi bişe olmamış kızz
bırak ramazanı artık yaaa
alpaslana git sen dinle beni o ramoya bende gittiydim
evet kukuş
kimileri pasta der
kimileri pamuk
kimileri kutu
kimileri cükko
kimileride kukuş
iiyiaşamlar canım..seninde ellerine sağlık ,şimdimi yiceksiniz pastayı:125:hanımlar ii akşamllaarherkes temizlikle uğraşmış bugün bende aynen dolu iş yaptım evde akşamada karnıyarık pilav salata yaptım ayyy bide kedi dilinden pasta yaptım çok güzel olduuuuu şuan kelepçeli kalıpta dolapta soğuyoo inş çıkarınca bozulmaaz:26:
canımm bir iki ay denesen inanamazsın valla
açık tabee hem bayram arefesi sayılırsaat 11 gibi açılıyor ama
mecbur o telaşla gittik ama daha gitmem canım şu işlerimi bi bitirim onla daha işim olmaz.bu alparslan megaparktamı iyimi ilgileniyormu sevinç
iyi akşamlar kadın trombofili panelini verdinmi
ellerine sağlık
saol cnmdün benim burdaki yere sordum burda olmuyo merkezde yapıyoruz dediler oraya gidicem pzartesi işim var salı gitmeyi düşünüyorum trombofili paneli
demek pıhtılılıarın kadın olduğuna ikna olduilk girdiğim zamanlar benimkide aynı soruyu sormuştu zaten o yüzden kendi email,aresi ve kullanıcı adıyla girdim...kıskanç iştee..ama yaşananları anlatınca ikna oldu,tabi o beni hala pıhtılıların topikinde zannediyor..
neremi gördünkü bir kukuşum kalsın delüüü
kız bula,bula pazar gününümü buldunuz inşaallah ta açıktır istediğin yerler
Rabbim yaşatmasın tekrar canım benm yaşayan bilir çok zordur eminimcanım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın
bizim smileyler yetmiyomu
yarın görürsün
inşalllahcanımm bir iki ay denesen inanamazsın valla
açık tabee hem bayram arefesi sayılırsaat 11 gibi açılıyor ama
mal deme kız adama ne bilsin kukuşuhahahah oy oyeşim soruyo neye güüyosun diye kukuşa dedim mal mal bakıyo bana
hahahah oy oyeşim soruyo neye güüyosun diye kukuşa dedim mal mal bakıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?