• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iiim canımmm inşallah seninde aşılaman iiii giderrr güsel haberlerle olsun bugün hazırlanıom ist a gitçem inşşş

canım benimmm yorum okurken gördümmm biri daha kim bilmiorummm aynı evde yaşıo gibi yazınca dedim ne ki sorgulaamak tabi bana düşmezz şimdi sana soruorum canım bizim konumuz evlilikte hamişlikmi yoksaa başka bi konumuuu bana ters geldiiii okadar bu da benim düşüncemmm

hoşbulduk bebemmm hastaymışsın geçmiş olsun umarım hemen geçerrr

insallah cnm ıyı olur sonuc.. gel gel ıstanbulda hava guzel masallah :)

kız ben 80e aldım loğusa pijamamı çok güzel bitane bide teyzoşum almış 3lü takım o 2si yeter bana zaten bitek doğumda giymeye elbise şeklinde alcam onuda kolay bulurum :1:
cnm doğum yapacağın hastane zaten kendi elbisesini vermiyomu? ben o yüzden almıycam gecelik tarzında... ama uygunmuş lohusa pijaması sabahlıgı da varmı? resmini koysana bi bakam
ankara ankara güz........

işendim yazmaya, ama ankara hep güzeldir:kkk:
evet hep güzeldirrr:21::21:

evet cnm park beşik için yırtıyorlar kendilerini

fakat lakin ne yazıkki reddettik tekliflerini:110:

park beşike kendileri girip yatsın:37:

Allah pişman ettirmesin cnm :16:
hahaha alemsin başak:) bencede kötüsünden alacaklarsa almasınlarr

he kız gimsaya annemde bakmş hatta bana resmini yollamş harika hamiş pijaması vardı üzerinde biberon vs bebek konulu resimler
hatta emzirme cebide varmş:110: ama yazlıktı alamadık o yüzden:25:
bakıcam bende kışıklarda gelmiştir illaki

rapor veriyim dedim:kkk::kkk:
çok şükür dügünümüz bitti:123::123:
bende bittim bu arada:111::111:
faceye resimlerimi koyucem herkez bana aşık oldu ay ne güzel oldun dedi durdu:17::17:
eşimle dans ettik :17::17:ben beceremem desemde olay birden gelişti dügün sayibi yani eşimin yengesi elimden çantayı çekti hadi oglumla dans et dedi:53:okadar kalabalıktıki ne oldugumu şaşırdım :1:kardeşim ben anlamıyorum bu danstan he durduguın yerde dönüyosun :9::9:hele halay olsun otynama olsun kendine eziyet:9::9:ben anlamam bu olaylardan yaw:27::27:
şimdi raporuma geliyor özlemişsinizdir rapor vermemi öhü öhü:9::9:
yatagımı toplucem etrafı düzelticenm
sil süpür toz al
yemek yapıcem
misafir alıcem akşama:56:
ütü çamaşır var wc ilaçlıcem bulaşıkları doldurucem dolaba:27::27:anlıcagınzı 3 saatte ev işinden yemektende 2 saatte çıkamam:53:
menüde
karnıyarık
nohutlu prinç pilavı
çorbada tarhana yaparım herhalde düşünmedim :27:
vişte hoşafım var
tatlıda tavuk gögsü yapıcem :32::32:
salata yogurt temem
sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli yoklugum belli olmamış zaten :110::110::110:
aa koyda bakalım resimlere kızzz özledim seniiii:16:

sobayı yaktınız mı hava orda cokmu sogukk ohh sımdık sıcacık sobaa:21::21::21::21:

sanmam canım ya hıc bı belırtım yok :27::27::27::27: genelde duzenlı olurum bı ka gun erken gelır sadece daha tık yok:31:
yok kız iki gündür çok iyi hava dün çük yorulduk banyo felan yaptık üşüdüm hemde sobayı deneme amaçlı yaktık :21: iliklerime kadar ısındım:21:
Merhabayın nassınız sevinç aplam :54:

Başak aplam telaşe girdi artık gelcek bebişimiz :nazar:
iyiyim hayatım sen nasılsın ne telaşı kız garfield gibi yatıyordur o telaşe felan girmez bizi sokar o girmez :63:
kaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:

uyunurmu bu saaaattteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:27::27::27::27::27:

ben hortladıııııımmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:
:53::53::53::53: delimisin kadın bu saatte :63:
tüy yolma tarihi verildimi kadın paylaş burda:kkk::kkk::kkk:

ben aycanın bloğunu kaybediyorum hep:63:
yok hergün bakıyom açıklamamış bende kaşlarımı alacam bekliyom sana benzedir çirkin böcük oldum :9::9:
Günaydın güzel anneler günaydın bebeişini bekleyen Sayın anneler allah hepinize Deva versin Hepinizin gönlüne göre versin :emir_bebek:

Bugün yasin okuycam evime kendime tek başıma sizler içince Hepiniz için bir kere okuycam allahım kabul eder inşallah ,Dualarım sizinle :nazar::nazar::nazar:

Hepinizin çocuk aşkını söndürmeyi nasip etsin allahım kızlı, erkekli çoluk çocuk sahibi olmayı nasip etsin :emir_bebek::ssz::1::1::1::1::1:

Hepinizi çok sevdim seviyorum Gönlümle dua ediyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bana muhappet, ama Dertlerinizide okuyorum bilgim çok olmaadıgı için yorum fazla yapmıyorum ama HEpinizi çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm :69: :69: :69:

:16::16: aminnnnnnnnnn hayatımmm Allah hepimizin gönlündeki muradı versin :29:

tamam cnm atıyorum.. ben ıyı gbıyım sen nasılsn tatlım.. bıraz gergınım aadettenmıdır nedır bıde yarın kontrle gtcem yumoslar ıgneyle buyumusmu dıye o yuzden sanırım boyleyım :(
Ok tatlımm
Rahat olmaya bak cnm kafanı dağıt başka şeylerle meşgul ol bu günlerde stres yapmaya gelmez
ben cokk sıkıldım yaaaaaaaaa kırmızılarda gelmedııı:27::27::27::27::27::27::27: offfffffffffffff

Cnmm yaa bi test yapsanaa hepimiz rahatlıyalım
Hem uzun zamandır hamiş hbride alamadık
Seninle sewiniriz inşallahh

Ok tatlımm
Rahat olmaya bak cnm kafanı dağıt başka şeylerle meşgul ol bu günlerde stres yapmaya gelmez

yapmam canım hep erken oluydum belkı bunda gec olcksamm bı belırtım hıc bısey yok agrım sızım bıle:27:

Ok tatlımm

dogru dıyosun cnm begendınmı rengını sacımın bna bırz tuhaf geldı ama :) sende cok guzelmıssn :)

Back
X